Nyt ryskyin murtuu vasen valta, tää on viime ponnistus…..

Vasemmistolaiset helppoheikit mölyövät turuilla ja toreilla sekä somealustoilla, kuinka  Suomessa on huonoin pääministeri koko 2000 luvun ja leimaavat hänet vastuun pakolijaksi.

Mutta kyllä kansa tietää.  Tämä nykyinen pääministeri on johtanut puoluettaan jo kahdeksan vuotta ja tänä aikana kokoomus on voittanut kuudet vaalit peräkkäin.  Joten kiljukoon vasemmiston helppoheikit kojuillaan mitä hyvänsä niin totuus on kuitenkin toinen.

Aika vähissä oli viimeisten eduskuntavaalien jälkeen vastuunottajat, kun Orpo latoi madon luvut pöytään Suomen romahtaneesta kantokyvystä.

Vain perussuomalaiset ja kristilliset ottivat Orpon kutsun ja haasteen vastaan osallistua hallitusvastuuseen Suomen pelastamiseksi.  Edellinen pääministeri pakeni ulkomaille ja edellinen valtiovarainministeri pakeni oppositioon ja molemmat jättivät kuin koirat paskansa muiden siivottavaksi. Toki sinne hallitukseen sitten pitkin hampain lähti myös RKP, joten kyllä se Siperia opettaa ankkalammikonkin polskuttelijatkin  uimaan käsipohjaa äkkisyvässä.

On siinä poijaat kansalaisilla naurussa pitelemistä, kun vihersosialistit ja kepu haukkuu nyt hallitusta virheistä, jotka ovat heidän itsensä päättämiä ja toimeen panemia.

Jotkut odottivat, minä en, että nyt kun niin demarit kuin kepukin vaihtoi vanhan nuijan uuteen, että sillä alkaisi taas veri kiertään näidenkin puolueiden sillä paikalla jossa aivojen sanotaan olevan, mutta mitä vielä, kyllä meno jatkuu entisen laisena kahden ison Antin johtamanakin.  Ja jos heidän pääkoppansa olisi lasia, niin silloin nähtäisiin konkreettisesti se, kuinka siellä kusi virtaa ja paska tekee patoja.

Sehän on selvää, että osa kansasta haluaa paluuta menneeseen Marinin aikaan, jossa piikki ja rajat oli auki taivasta myöden ja jossa kukaan ei saanut rikastua omalla työllään ja yrittämisellään, kaikkien tuli olla tasavertaisuuden ja ihmisoikeuden puitteissa yhtä köyhiä.

Nyt kun lueskelin edellisen vasemmistohallituksen maahanmuutto ohjelmia, niin löysin sieltä 46 kohtaa oikeuksia, mutta en yhtään kohtaa jossa vaadittiin myös velvollisuuksia. Nyt on tilanne toinen, kun on perussuomalaiset ministerit asialla, jossa ilman velvollisuuksia ei ole myöskään oikeuksia, ne pitää ansaita.

Loppukaneettina siis sanon, että ei se Orpo kovin huono johtaja ole kansalaisten enemmistön mielestä, kun on sentään kuudet vaalit voittanut perä jälkeen ja joka kerran kun näin on tapahtunut, niin joka kerran on helppoheikkien suusta saatu kuulla, että väärin äänestetty…….ja sammutettu.

Hyvin menee mutta menköön….kyllä ne eduskunnan demokraattiset perustukset kestävät jatkossakin puna-armeijan kuoron kilpalaulannan.

5 vastausta artikkeliin “Nyt ryskyin murtuu vasen valta, tää on viime ponnistus…..”

  1. Paleface rokkari eilisessä puoliseiska-ohjelmassa:
    On lähtöisin keskiluokkaisesta perheesta
    jolla oli varallisuutta mennä Amerikkaan vuodeksi
    ja sieltä palattuaan hänelle on jäänyt vahvasti
    tunto että kaikista ihmisistä on pidettävä huolta!

  2. Saatte arvon blogistit arvata kuinka suuren naurunremakan päästin suustani kun huomasin, että vasemmistoliiton todennäköinen uusi puheenjohtaja jo kosiskeli kepua mukaan hallitusyhteistyöhön, joka olisi I/I.teen Marinin hallituksen kanssa.
    Ja vaikka kepu nyt sanookin, että oli suuri virhe lähteä edelliseen hallitukseen vasemmiston kynnysmatoksi, niin jostakin muistui taas mieleeni että mikä puolue se nyt olikaan josta sanotaan että se pettää aina.

  3. Mitä tulee Vasemmistoliiton tulevaan puheenjohtajaan niin en tiedä paljonko bileet paranee siitä kun syömishäiriöinen vaihtuu toiseen syömishäiriöiseen.

    1. Kyselytunnillakin näyttää että hallitus opettaa apukoululaisia, kun kymmeneen kertaan joutuu ministerit vääntämään rautalangasta samaan kysymykseen.
      Demarit, vihreät ja vasemmistoliitto laulavat kolmiäänisesti ja kepu yrittää näyttää uskottavalta sanomalla, että he kyllä allekirjoittavat hallituksen tavoitteet mutta…..väärin sammutettu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *