Loppuuko oikeistoyhteistyö sinipuna kiimaan.

Työmies on lomansa ansainnut, myös Arkadianmäen työmiehet, jotka kuitenkin joutuvat olemaan kansakunnan kusitolppana ja silmälläpidon alaisena 24/7

Mutta näin eläkeläisenä minä saan nauttia lomasta vuoden jokaisena päivänä.

Yksi harrastuksistani on  poliittinen penkkiurheilu, eli katsomosta huutelu ja vaikka ”kusitolpat” viettävätkin ansaitsemaansa lomaa aina tuonne syyskuun puolelle asti, niin aina sitä poliittisille sääennustuksille oma paikkansa on.

Amerikkaahan nyt ovat mediat pullollaan ja kilpalevat keskenään siitä, että kuka sen saatannallisemman kuvan piirtää lukijoiden näkökenttään Trumpista ja näyttää siltä että Hitlerkin lienee jo pyhäkoulupoika Trumpin rinnalla.

Muistan kun Mannerheim kuvattiin vasemmistolaisten silmin neekeriksi joka ratsailta tarkisti  joukkojaan aukkoja etsien.

Mutta sitten pieni ripaus kotimaan politiikkaa näin katsomosta huutelijan silmin.

Nimittäin, nyt näyttää jo kovasti olevan medioissa ja osalla politikoistakin kaipuuta sinipunaan, kun demarit lähtivät tukemaan hallituksen rajalaki, eli käännytyslaki politiikkaa eduskunnassa, niin tämän sitten katsotaan muka olevan päänavaus tulevalle sinipunalle.

Mutta mutta.  Ei se nyt ihan niin taida kuitenkaan mennä kuin Strömsössä, sillä demareiden pyrky sinipunaan on kuitenkin myös omaan nilkaan potkimista siinä mielessä, että yhteistyö kokoomuksen kanssa tulee varmuudella viemään kannattajia laitavasemmisto/vihreiden suuntaan. Sillä kuten tunnettua, niin kokoomus ei sinipunaan kelpuuta  vasemman laitapuolen kulkijoita, siitä on historiasta varoittava esimerkki Kataisen hallituksesta.  Eli demarit ovat ikäänkuin puun ja kuoren välissä kun sinipunaa haikaillaan, niin samaan aikaan  vasemmisto/vihreiden laitapuolen kulkijoiden kannatusnousua pelätään, jos lähdetään kokoomuslaisten herrojen kanssa marjaan.

Kokoomuksessa varmasti on enemmistönä ne jotka ajattelevat, että perussuomalaiset ovat työnsä tehneet, perussuomalaiset saavat mennä.

Ja varmasti sinipuna saadaan seuraavaksi hallitusperiodiksi nykyisillä prosenteilla ja vain perussuomalaisten hopean vaihtuminen vaaleissa kullaksi takaisi nykyisen hallituspohjan/ohjelman jatkumisen, erotuksena Rkp.n vaihto kepuun.

Mutta kolme vuotta on pitkä aika politiikassa ja voipi käydä pian niinkin, että jos kokoomus meinaa läheiseen avioliiton ulkopuoliseen suhteeseen demareiden kanssa, niin persut laittavat pian hallitusyhteistyön lusikat uusjakoon, eli kyllä Purran sakset uskaltavat leikkaamaan myös kokoomukselta siivet, jos se liiaksi lentelee kukasta kukkaan vasemmiston ruusutarhassa.

Demareilla lienee täysi työ saada kahden laululinnun, nimittäin Harakan ja Kiurun viserrys loppumaan, sillä se muistuttaa liiaksi Marin ”vainaan” nuottia.

 

12 vastausta artikkeliin “Loppuuko oikeistoyhteistyö sinipuna kiimaan.”

  1. Minulla on pari ex työkaveria, joista toinen kiertää päivityäin samaa golfrataa, taas ja taas, joka päivä vuodesta toiseen- ei muuta.
    Toinen pelaa tennistä, joka päivä, jossakin tai, jos joku toinen puuttuu, hän lähtee aina kaveriksi joka päivä.
    Arvi se kiertää samaa tahkoa päivästä toiseen eikä veivi liiku kuin yhteen suuntaan.

    1. Moni on kuule Heikki jo heittänyt veivinsä, kun on tylsillä työkaluilla saanut aikaan vaan sutta ja sekundaa.
      Minä kun tahkoan ja vaimo on veivissä, niin tuloksena on terävät työkalut ja kun niillä työstää niin hyvää koettaa tehdä, niin priimaa pukkaa.

  2. Kun jäin eläkkeelle menetin kesälomat ja lomaltapaluurahat ja ansiotulot pienenivät sekä ostovoima heikkenee heikkenemistään,,,
    – Työttömyys lisääntyy oikeistohallituksen toimista sillä nyt on peloteltu ja leikattu niin että kukaan ei uskalla kuluttaa ja se lisää työttömyyttä.
    Persuidea ei ole toiminut halutulla tavalla tai tätäkö halusivat?

    1. Kun kysyt Niilo, että tällaistako politiikkaa perussuomalaiset tavoittelivat niin minä vastaan yhtenä puolueen jäsenenä että kyllä.
      Ei hallitusohjelma koskaan ole I/I. teen minkään yhden puolueen arvojen mukainen ja ei ole nytkään. Talouspolitiikaltaan hyvinkin kokoomuslainen, mutta turvallisuus, niin sisäinen kuin ulkoinenkin hyvinkin kuin perussuomalaisten puolueohjelmasta kopsattu.
      Ulkoinen turvallisuus on hyvinkin konsensusvoittoinen eduskunnassa, mutta sisäinen turvallisuus on täysin perussuomalaisella kynällä kirjoitettu ja jos näin ei olisi toimittu, niin vilkaiskaapas Ruotsiin, siellä se jallu luuraa.
      Perussuomalaiset nyt eivät tuijota omiin kannatuskäppyröihinsä, sillä tulevat sukupolvet vaativat pelastamaan hyvinvointivaltion myös heidän asuttavakseen.
      Kun perussuomalaiset menestyvät, niin silloin menestyy myös Suomi.

    2. Niilo

      ”Persuidea ei ole toiminut halutulla tavalla tai tätäkö halusivat?”

      Persuideaan ei ei kuulunut, että maan hanttapulisto ryhtyisi kapinalakkoon ja sabotoimaan maan tuotatantoa ja kauppaa ja pilaamaan Suomen mainetta luotettavana tavarantoimittajana ulkomaisten kauppakumppanien keskuudessa.
      .
      Perusolettamuksena oli, ettei hanttapulisto olisi ollut aivan niin sikamainen, että rupeisi riistämään leipää köyhälistön suusta tuhoamalla valtion taloutta ja kansantalouden perusteita.

      Älyvapaiston mielipuolisuus siis pääsi yllättämään. Pitäisi kai perustaa Vientiturvan tapaisia toimijoita sadan vuoden takaiseen malliin ja suojeluskuntia vientiturvan turvaksi, ettei kahelisto kävisi kimppuun.

  3. Arkaadian mäellä ei ole ainuttakaan työmiestä heillä ei ole työsuhdetta minnekkään

    he ovat eduskunnassa luottamus toimessa ja käyttävät kansan antamaa valtaa

    Siksi hellä ei ole palkkaa vaan palkkio terv tepivaari

  4. Juu se ulkoinen turvallisuuskin on niin että pitää jo harjoitella puolustusta.

  5. Se on yksi ainainen ihme että hallituksessa – tai edes eduskunnassa – ei tuppaa olemaan yhtään osaamista niistä aiheista mitä hallitus sanoo tärkeimmiksi.

    Jarno Limnell on ainoa jolla on edes vähäistä osaamista esimerkiksi tietoyhteiskunnan haastepaikoista, ja hänelläkin se on hallinnollista ja teoreettista osaamista enemmän kuin praktista.

    Digitalisaatio terveydenhuollossa – kuka osaa sitä? Ei kukaan.

    Opetusministerin ainoa osaaminen on rahan kuppaaminen ruotsinkielisille.

    Purrallakaan ei talousosaaminen ole taustalla.

    Valtonen on ainoa jolla on relevanttia kokemusta omasta ministerinpestistään.

  6. Nythän Suomen poliittinen kenttä on vahvasti korporaatioiden korruptoima. Eli ne ehdokkaat saavat EK:lta ja ay:ltä vaalitukea, jotka alentuvat toimimaan noiden korporaatioiden asiamiehenä.

    Korporaatioilla on liikaa rahaa, kun niiden bisneksiä ei veroteta.

    Jos PS:n vaalibudjetti olisi ollut yhtä suuri kuin demareilla ja kokoomuksella, niin meillä saattaisi olla PS-johtoinen hallitus ja PS -puolueeseen kuuluva komissaari.

    Korporaatiot pitäisi siis saada maksamaan veroja tuloistaan. Saaduilla verotuloilla valtio voisi korottaa puoluetukea.

  7. Kun sotaan joudutaan, niin rintamakarkureita ei katsota hyvällä.

    Nyt hallitus on lähtenyt sotaan Suomen taantunutta talouskehitystä vastaan. Siinäkään sodassa ei rintamakarkureille ole kunniaa jaettavana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *