Kyllä rikoo on riskillä ruma…..

Kun ihmisellä on esim. jalka niin pahasti märkiintynyt, että kuolio uhkaa ja  että sitä ei enään pelasta laastarit laastarien päälle liimaamalla, niin silloin hätiin kutsutaan kirurgi veitsineen, joka ei jalkaa pysty pelastamaan, mutta pelastaa sen sijaan potilaan hengen.

Kirurgin puukko se näkyy olevan ainoa pelastus myös lihavuudesta kärsiville, jolloin nypsäistään pätkä pois nälkäsuolesta.

Ja siitä pääsenkin Riikka Purraan, josta on viimeisenä vuotena tehty pahan ilmentymä, vaikka hän yrittää pelastaa ylisyöneen suomineidon veitsellään ja käyttämään puukkoaan myös sellaisiin kohteisiin, jotka eivät enään laastareilla ole parannettavissa.

Suomessa ei ole koko kaksituhatta luvun ollut muita kuin  puoskareita rahaministereinä, jotka ovat suomineitoa lihottaneet ilmaisilla lounailla ja velaksi, sekä määränneet kuoliopotilaalle uuden laastarin vanhan päälle.

Nyt sitten kun on saatu kerrankin valtiovarainministeriksi henkilö, joka ei puukkoaan säästele silloin, kun on vaarassa isänmaa, niin hänet oltaisiin vaihtamassa niihin puoskareihin, joiden vuoksi nyt saattohoidossa ollaan.

ps. Riikka Purra on tänään A-studiossa klo 21 ja en varmasti väärässä ole, että hänen hoitosuosituksensa on puukko tai kuolema.

14 vastausta artikkeliin “Kyllä rikoo on riskillä ruma…..”

  1. TV- 4:lla menee Casino.Royale klo 21.00, jota suosittelen. Se kertoo Suomen rahapelin seuraukset mestarohjauksella paremmin kuin
    Purran petoli…n pe..e, jota kukaan elämää rakastava ei halua nähdä.

  2. Huom. En ole aivopesty Tampereen punayliopiston jornalistiikan laitoksella, vaan olen ”työkaluni” teroittanut omaa tahkoani pyörittämällä

      1. Emmeköhän sinä Heikki ja minä sovi mielipiteinemme töydentävänä, ei ketään pois sulkevan julkiseen keskusteluun.

        1. …..sillä yhteiskunta kehittyy vain toistemme kanssa eri mieltä olemalla, kunhan ei heti ensimmäiseksi ammuta viestintuojaa, jos se poikkeaa omasta näkemystä.

  3. Mielestäni on hieman väärin sanoa, että Suomi olisi ylensyönyt.

    Suomi on elänyt velaksi viimeiset 15 vuotta niin tilanne on kuin kolloidiosmoottisen paineen laskusta kärsivälle, nälkää näkevällä lapsella joka on ulospäin turpea, mutta todellisuus jotain ihan muuta.

    Kukaan täysipäinen ihminen ei kuvittele, että 15 vuoden tuhlailu pystyttäisiin korjaamaan yhden hallituskauden aikana ja se näkyy kyllä myös opposition ” vaihtoehdoissa” , jotka ovat tyhjistä päistä tulostettuja tyhjiä papereita.

    Suomi joko leikkaa itse kulujaan tai sen tekevät muut. Pelkkä leikkaaminen ei riitä vaan tarvitaan muutakin ja sitä muuta on jo valmisteltu / valmistelussa, mutta katse on yksityisessä rahassa enemmän kuin julkisen sektorin paisuttamisessa ja valtion sekaantumisessa markkinoiden toimintaan.

    1. ”Mielestäni on hieman väärin sanoa, että Suomi olisi ylensyönyt”….
      Mika,-minusta jos syö velaksi, niin se on ylensyöntiä.

      1. Arvi, no toki näin, mutta tulos on kuten mainitsin turpea ulospäin, sisältä jotain muuta.

        Suomi haluaa olla ulospäin pohjoismainen hyvinvointivaltio, mutta sisältä…?

      2. Kuitenkin nytkin tehdään valtion velkaa ja jaetaan n 500 miljoonaa yksityiselle terveyden hoidolle ja velaksi kokonaan

        Samalla leikkuri leikkaa julkisen puolen rahoja terv tepivaari

    1. Niin, demareiden tarjoama vaihtoehto Orpon hallituksen politiikalle on kolmiportainen.
      1 ) EI
      2 ) EI
      3 ) EI.
      Minä kuvailisin demareiden vaihtoehtoja vähän kansanomaisemmin, eli….
      Demareiden ruuilla kun mahansa täyttää ja kun kerran pieraisee niin hetken päästä on entistäkin kovempi nälkä.

      1. Niinkuin aikaisemmin sanoin, millään vaihtoehdolla ei ole paskapaperinkaan arvoa ainakaan hallitukselle, jolle ei pidä antaa mitään ideaa mihinkään.

  4. Hesarin jutusta. ”Sdp:n arvio ei varsinaisesti perustu mihinkään.”

    Eipä sillä, ei perustu persujenkaan arvio.

    Meillä on paljon fiilistelyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *