Kun persuista lähdetään niin se on oikein, mutta sinne siirtyviä odottaa julkinen kivitys.

Olen aikaisemminkin jo monasti kertonut naapuristani, joka on pesunkestävä kepulainen ties monennessako sukupolvessa.

Eilenkin hänen kansaan keskustelin lähes kaikesta mitä on tapahtunut Suomalaisessa poliittisessa kentässä viimeisten eduskuntavaalien jälkeen.

Tapaus Aittakummulle häneltä tuli ymmärrystä ja hänen mielestään kepu on haudannut yhä syvemmälle oman Alkiolaisuutensa ja lähtenyt mukaan kaikensortin muotivillityksiin ja huu haa uskomuksiin pelosta, että ilman niihin osallistumista tulee leimatuksi rasistiksi ja ihmisvastaiseksi.

Tämä kepuisäntä ei voi vieläkään ymmärtää sitä päätöstä, jonka puoluejohto ja erityisesti puheenjohtaja Saarikko teki viime eduskuntavaalien jälkeen, että huolimatta huonosti menneiden vaalien jälkeen kieltäydytään vallasta ja mennään  vapaaehtoisesti oppositioon niiden puolueiden seuraksi, joiden kynnysmattona oli edelliset neljä vuotta oltu.

Hänen mielestään ei nyt kepujohdon pidä lähteä tuomitsemaan Aittakumpua päätöksestään siirtyä perussuomalaisiin, sillä voisi olla tervehdyttävä vaikutus puolueelle, että vilkaisisivat joskus juurisyihin joka löytyy omasta peilistä, vaikka kepuisäntä uskookin, että jos peilikuva on vino, niin se ei ole peilin syy.

Toki hän sanoi olevansa kepulainen jatkossakin, mutta uskoi toki löytyvän paljon niitäkin, jotka seuraavat Aittakummun esimerkkiä, ei toki julkisesti, mutta vaalikopissa salaa ilman pelkoa tulla leimatuksi ihmisvastaiseksi.

Onhan se käsittämätöntä kepuisännän mukaan, että kepu on yhteisrintamassa vasemmiston kanssa kaatamassa Orpon hallitusta välikysymyksineen, jotka ovat kuitenkin hallituksella niitä, joita kepu on itse ollut aikaisemmin peräänkuuluttamassa.

Nyt kun kepu on oppositiossa, niin nyt maassa on hallitus, joka on maaseudun viljelijäväestön ja elinkeinoharjoittajien sekä huoltovarmuutta silmällä pitäen  heidän puolustajansa ja edunvalvojansa, toisin kuin silloin kun kepu on ollut valtioneuvostossa valtaa jakamassa. ( tämä oli minun kommenttini isännälle ja hän ei sitä lähtenyt kiistämään ja kehui myöskin nykyistä maa,-ja metsätalousministeriä Essayahia.)

Kättä paiskattiin erotassamme ja todettiin, että  ristiriitaisuuksista huolimatta asiat riitelevät, eivät ihmiset.

 

 

5 vastausta artikkeliin “Kun persuista lähdetään niin se on oikein, mutta sinne siirtyviä odottaa julkinen kivitys.”

  1. Ja joka haluaa kuunnella ja katsella kuinka vasemmisto ja kepu haukkuvat itse tekemäänsä soteuudistusta, kun pääministeri Orpo antaa tänään klo 14 hallituksen selvityksen ja pelastautumispaketin kepulaisesta sotehimmelistä.

  2. Aittakummun tapauksessa on outoa moni muukin asia.

    Lestadiolaisten ja kepun suhde on ollut ehdoton – mitä sille käy?
    Aittakumpu oli vielä vuosi sitten äärimmäinen persujen vastustaja – miten mieli kääntyi näin paljon ja nopeasti?
    Onko hän vain ensimmäinen monien joukossa, kun kepu selvästikin pyrkii eroon uskonnollisesta kannattajakunnastaan?

    1. Kyuu,- Ehkäpä Aittakumpu koki olleensa leipäpappi kepussa, mutta löysi herätyksen perussuomalaisissa.

  3. Keskustassa käydään Aittakummun loikkaamisen taustat läpi tiheällä kannalla ja päädytään siihen tulokseen, että syy on perussuomalaisissa.

    SDP: ssä suoritettiin läpivalaisu sotevaliokunnan huonosta työilmapiiristä ja päädyttiin siihen, että syy on Halla-ahossa.

    Vasemmistoliitto valitsi puolueelle uuden puheenjohtajan, jonka ainoa asia avaus puheessaan oli Perussuomalaiset.

    Listaa voisi jatkaa loputtomiin, mutta noin tiivistettynä vaalisloganiin:

    PERUSSUOMALAISET ja tiedät sitä puhutaan!

    🤣

    1. En kyllä enään tiedä että pitäisikö itkeä vai nauraa näille Mikan edellämainitsemille itkupotku raivareille, jota oppositio ja heidän median uskolliset sylikoiransa oksentavat……omille kengilleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *