Koti, uskonto ja isänmaa ovat kirosanoja vasemmistolle.

Seurasin tuossa eilen ja tänään käytävää vasemmistoliiton kokousta, jossa valitsivat itselleen uutta puheenjohtajaa.

Ja niin entinen puheenjohtaja Andersson kuin vasta valittu Koskelakin ottivat hyökkäyksensä kohteeksi puheissaan kuinkas muuten perussuomalaiset ja Riikka Purran.

En nyt sen kummemmin paneudu heidän kummankaan poliittiseen sanomaansa sen tarkemmin.  Mutta ei näytä tummanpunainen väri haalistuvan uudenkaan puheenjohtajan ulostuloissa, samaa maailmanparannus ja ihmisoikeusjargonia tuuppaa tuutin täydeltä ja sen kärsijöiksi joutuvat ennenkaikkea ne, jotka heikommassa asemassa maassamme ovat juuri vasemmistolaisen ideologian seurauksena.

Mutta jos nyt jotakin sanon perussuomalaisena, niin silloin ollaan kyllä tehty oikeanlaista politiikkaa hallituksessa, kun Riikka Purra saa niin suurta huomiota osakseen vasemmistolaiselta kuplalta.

Perussuomalaiset ovat entistäkin yhtenäisempiä, meillä ei ole puolueessa kahden kerroksen väkeä, eli sisäistä oppositiota kuten näkyy olevan muissa puolueissa . Kolme vasemmistopuoluetta kinastelevat keskenään siitä, että kuka sille tunkion paskakasalle ylimpänä pääsee kiekumaan, toki sinne näyttää vielä haluavan kepukin saaliinjaolle.

Joten loppukaneettini on, että mitä kovempaa vasemmisto kiljuu, niin sitä kovemmin  pitää takoa kun rauta on kuumaa.

 

12 vastausta artikkeliin “Koti, uskonto ja isänmaa ovat kirosanoja vasemmistolle.”

  1. Kepu uskoi parhaimmin edustavansa äänestäjiensä etuja oppositiosta käsin, jopa RKP, joka on ehkä kauimmpana niistä arvoista joita perussuomalaiset edustavat, niin otti lusikan kauniiseen käteensä ja lähti hallitukseen tukemaan myös niitä hallitusohjelman päätöksiä, jotka ovat perussuomalaisten kynästä peräisin. Kyllä Siperia opetti myös ankkalammikon polskuttelijat uimaan käsipohjaa altaan syvässä päädyssäkin.

  2. Minja Koskela avauspuheessaan Vasemmistoliiton uutena puheenjohtajana: ”Ei yhteistyötä perussuomalaisten ja kokoomuksen kanssa.”

    Jos minkä hyvänsä puolueen tuore vetäjä heti kättelyssä tärkeimpänä sanomaan noin julistaa pidän sitä typeränä ja valitettavana. Politiikan teko Suomessa on rikki.
    Enempi yhteinen ymmärrys siitä millä Suomi saadaan muiden Pohjoismaiden hyvinvoinnin tasolle ei tällaisilla asenteilla onnistu.
    Vasemmistoliiton on mahdoton ymmärtää että tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku, jääräpäisesti vain pitävät huolta ja vahtia että säilyttävät 10 prosentin puolueen asemansa

    1. Jos demarit tulisivat pois siitä vasemmistolaisesta blokki-juoksuhaudastaan jonka Marin rakensi, niin paras vaihtoehto olisi rakentaa enemmistöhallitus demareiden, kokoomuksen ja perussuomalaisten kesken, jossa perussuomalaiset toimisivat ikäänkuin sovittelijana näiden kahden välillä.
      Mutta toistaiseksi tämä ei vielä näy demareiden heräämisenä, sillä globaalit ihmisoikeus-fundamentalismit ovat vielä polkemassa niitä arvoja joita blogini otsakkeessani julki toin.

  3. Jos jotain vasemmistoliitosta sanoisi niin jatkuvuutta puolue tuntuu arvostavan jopa niin pitkälle, että väistyvällä ja uudella puheenjohtajalla on saman kaltainen persoonallisuusproblematiikka ja se sekä kuuluu, että näkyy.

  4. Niinhän ne vihervassut mäkättävät että nationalismi on rasismin juuri. Mutta siinähän mölyävät, ei vaikuta minun elämään ja arvoihini.

    1. Kyllähän se kaiken olennaisen kertoo vasemmistosta, että heidän mielestään itärajan rajaliikenteestä Suomeen pitäisi määräysvallan olla Putinilla, Suomen viranomaisten sijaan ja samaa he jatkavat Brysselissä, olemalla Putin myönteisemmässä ryhmässä.

      Talousesitykset ovat niin entisen kuin nykyisinkin puheenjohtajan osalta aivan puuta heinää.

  5. Olen kyllä nähnyt vasemmistolaisia kirkossa, mutta oikeistolaiset pyrkivät toki etupenkkiin.
    Kyllä yhteistyö on pienessä maassa elinehto.
    Näkisin mielellää oikeiston antavan tilaa etupenkissä…

    1. Niilo, kun kuuntelee ” vasemmistolaista vaihtoehtoa” niin pysykööt siellä takapenkissä tai vielä parempi jos pihan puolella.

  6. ”Minja Koskela avauspuheessaan Vasemmistoliiton uutena puheenjohtajana: ”Ei yhteistyötä perussuomalaisten ja kokoomuksen kanssa.”

    Vasemmistoliitto kannattaa demokratiaa kieltämällä demokratian.
    O sancta simplicitas!

  7. Seuraavassa pari esimerkkiä siitä miksi uuskommunistit päästävät hätäkakan kuullessaan voimasanan PerusS:

    ”Elokapina on Radikalisoituneen median ikioma luomus.
    (Suomen Uutiset 18.12.2024.)

    Kun suomalainen media matelee polvillaan, perussuomalainen kansanliike ja Suomen Uutiset paikkailee. Tuskin on liioittelua sanoa, että perussuomalainen mediamme on ollut ylivoimaisesti kriittisin suomalainen media. Kirjoitamme ensimmäisenä Suomessa siitä, miten Elokapinan perustaja Hallam esittää “kuulaa kalloon” länsimaiden johtajille, ja kuinka kansanedustajia ja yritysjohtajia pitäisi tappaa. Ensimmäisinä siitä, miten Elokapinan salaisilla sivuilla fantasiodaan päättäjien joukkomurhalla. Enkä muista koskaan nähneeni yhdessäkään suomalaisessa mediassa kultin päätavoitetta: parlamentaaristen demokratioiden kumoamista ja niiden korvaamista “koulutetuilla neuvostoilla”.

    ”Psykologiliitto määräsi Jordan Petersonin uudelleenkoulutukseen – kouluttajaa ei vain tunnu löytyvän
    Suomen Uutiset 20.10.2024. (Artikkelin lyhennelmä)

    Ontarion psykologiliiton valituslautakunta määräsi Jordan Petersonin ”uudelleenkoulutukseen” tämän sosiaalisessa mediassa kirjoittamien viestien vuoksi. Nyt ongelmaksi on muodostunut se, että pätevää ja halukasta uudelleenkouluttajaa ei tunnu löytyvän. Ilmeisesti kukaan ei uskalla lähteä väittelemään Petersonin kanssa suorassa lähetyksessä.

    Suomen Uutiset kertoi reilu vuosi sitten, että maailmankuulu kanadalainen mediapersoona ja Toronton yliopiston psykologian laitoksen emeritusprofessori Jordan Peterson on määrätty sosiaalisen median käytön uudelleenkoulutukseen. Ontarion psykologiliiton valituslautakunta määräsi Petersonin uudelleenkoulutukseen tämän sosiaalisessa mediassa kirjoittamien viestien vuoksi.”

  8. Jordan Petersonin syntilista on raskas ”Närää oli aiheuttanut muun muassa se, että Peterson käytti Elliot Pagesta nimeä Ellen Page, jolla nimellä näyttelijä tunnettiin ennen kuin hän aloitti sukupuolenvaihdosprosessin ja leikkautti rintansa pois. Jordan Peterson oli myös kirjoittanut eräästä “plus-kokoisesta” naismallista, että ei pidä tätä kauniina.

    Valittajia oli häirinnyt myös se, että Peterson oli kritisoinut koronarajoituksia ja Kanadan pääministeri Justin Trudeauta. Tämä sai jotkut ajattelemaan, että Petersonista tehdyt valitukset olivat luonteeltaan poliittisia.”

  9. Peterson on valmis uudelleenkoulutukseen ”Peterson pyysi psykologiliitolta listaa liiton hyväksymistä somekouluttajista.

    – Pyysin nöyrästi niiden velhojen nimiä, jotka olivat valmiita kouluttamaan minut uudelleen: vakuuttamaan minut tekemistäni synneistä, eheyttämään minut, jotta voisin toimia yhtenä niistä äänettömistä raukoista, jotka tukevat trans-lasten silpomista ja sterilisaatiota ja yhtenä Trudeaun hallinnon viheridioottimaisen globaalin utopian ihailijana, Peterson kirjoittaa.”

    🤣

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *