Koomikot harvoin jos koskaan kykenevät nauramaan itselleen.

Se on varmasti kova paikka useimmille, joille Arkadianmäen ovi sulkeutuu vaaleissa ei omasta. vaan äänestäjien tahdosta.

Mutta sitäkin kovempi paikka se on silloin politikoilla, kun he joutuvat luopumaan nuijastaan jäsenten, ei omasta tahdostaan.

Onhan tämä vaihtoruletti ollut melko nopeaa useissa puolueissa ja taitaa kepun hollituvan saranat kuluneet kiivaammin viime vuosina.

Mutta se kunnia väistyville puheenjohtajille täytyy sanoa, ovat he sitten joutuneet lähtemään vapaaehtoisesti tai pakottamalla, niin he eivät ole vaihdoksesta katkeroituneet eivätkä ole jääneet varjoksi uuden puheenjohtajan viittaan.

Paras esimerkki on ehkä kokoomuksesta, jossa Orpo syrjäytti Stubin nuijanvarresta ja Stubb siirtyi Italiaan professoriksi ja josta Orpo sitten hänet nosti nykyiseen virkaansa valtion päämieheksi.

Mutta ei ole katkeroituneet muutkaan ex- puheenjohtajat……paitsi yksi, joka ei millään tahdo ymmärtää että juna meni jo ja korvaamattomia on kirkkomaat täynnä.

En kyllä tiedä että mikä tavoite on medialla, kun se tätä koomikkoa yhä käyttää asiantuntijana, kun halutaan perussuomalaiset saattaa huonoon valoon.

Minusta media syyllistyy hyväksikäyttöön, kun se epävakaata katkeroitunutta ja omaa tilaansa ymmärtämätöntä ”raiskaa”. medioissaan, jokin vastuuntunto tulisi journalisteillakin olla, eikä lisätä ja pitkittää kenenkään vihan  tuskaa, sillä ei se historia muuksi muutu vaikka sitä kuinka vääristeltäisiin, sillä kyllä se kansa kuitenkin tietää totuuden.

Tämäkin herra kun olisi poistunut tyylikkäästi kulisseihin, niin hänetkin  voitaisiin muistaa muusta kuin katkeran miehen kyynelistä.

ps. Minusta vihreillä on hyvä sääntö puolueessa, että vain kaksi kautta voi puheenjohtaja jatkaa nuijan varressa, olipa hevonen voittava tai ei.  Sillä kuten esimerkkini osoitti tämän herran kohdalla, että hän oli 20 vuotta nuijan varressa ja sitten kun se luopuminen tapahtui, ei omasta vaan jäsenistön tahdosta niin hän katkeroittui kun oli sokaistunut vallasta.

9 vastausta artikkeliin “Koomikot harvoin jos koskaan kykenevät nauramaan itselleen.”

  1. Jos nyt arvon blogisteista joku löytää toisenkin entisen puheenjohtajan, joka on esimerkkini mukaisesti myös katkeroitunut entiselle puolueelleen, niin haluaisin sen tietää, itse en sellaista muista.
    Ehkä Väyrynen liippaa läheltä.

    1. Taitaa niitä silti olla vaikkapa kaksi Paavoa voi olla jopa enemmänkin terv tepivaari

      1. En ole huomannut Lipposen enkä Arhinmäen olevan katkera omalle puolueelleen.

        1. Arvi eihän oma puolue noista kirkon kelloja lyö niistä vaietaan terv tepivaari

  2. Ei Orpo mitään presidenttiä tehnyt sen teki kansa kun sen piti valita kahdesta huonosta pienempi huono
    Muut ehdokkaat ei olisi ollut mistään kohtaa sopivia terv tepivaari

    1. Tietenkin kansa valitsi Stubbin vaaleissa presidentiksi, mutta ilman Orpoa ei olisi kansalla ollut Stubbia jota äänestää.

      1. Näinkin voi olla mutta kyllä ne asiat päättää Suomessa koko puolue ja sellasena se pitääkin olla

        Kahdesta huonosta kansa valitsi ihan oikein kun muita ei ollut valinnassa terv tepivaari

  3. Henkilökohtaisesti olen surullinen siitä miten Soini on tahrannut oman poliittisen uransa, mutta toisaalta ehkä hänestä ei vaan sitten ollutkaan isojen poikien leikkiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *