Karjalassa kajahtaa ( narahtaa )

Minulle tulee pian viisitoista vuotta aikaa siitä, kun alkoholipitoiset tuotteet jätin janoisemmille.

Mutta sen päätin, että kun Yhdysvallat valitsee itselleen Marraskuussa ex presidentin uudelleen   Valkoisen  talon isännäksi, niin silloin kyllä korkki narahtaa sen kunniaksi.

En minä korkkia narauta Trumpin politiikan vuoksi, mutta narautan sen siksi, kun näen minkälaisen paskahalvauksen se saa aikaiseksi Suomessa ja Suomalaisissa, siinä riittää housupyykkiä pitkäksi aikaa.

Jos nyt yleensä sitten Trump elääkään Marraskuuhun asti, sillä niinhän sitä sanotaan, että kolmas kerta toden sanoo.  Minulla ei ole sen parempaa tutkimustieto Trumpin murhayrityksistä, mutta olen varma kuullun ja nähdyn perusteella, että enemmistö Suomalaisista harmitteli ampujien epäonnistumisia. Tämä on ikävästi sanottu, mutta se on tosi.

Jos nyt niin käy mitä en usko, että äänet lasketaan taas väärin ja Kamala pääsee Valkoiseen taloon, niin ei narahda korkki, pysytään vesi linjalla jatkossakin.

3 vastausta artikkeliin “Karjalassa kajahtaa ( narahtaa )”

  1. Kun sitten nostat maljan vahingoniloisena niin muista huudahtaa ”Tsa Putina” ennen kuin otat hörpyn.

  2. Kuten on monelta suunnalta mukaan lukien trumppelin omista tukijoista todettu, trumppelin valinta olisi katastrofi koko läntiselle maailmalle ja tuho Ukrainalle.
    Vai todella sokea katsoo trumppelin tuovan jotain hyvää.
    Narsisti, joka haluaa estää demokraattisen päätöksenteon, mikäli ei itse voita, on todella karmeaa ja uhka demokratialle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *