Kansalaisten persumyönteisyys lisääntyy, vaviskaa sosialistit.

Perussuomalaiset ovat ainoa eduskuntapuolue, joka haluaa maahamme työperäistä maahanmuuttoa, toki sitä muutkin haluavat, mutta ne haluavat myös humanitaarista maahanmuuttoa Suomeen johon myös turvapaikka ”turismi” osana liittyy ja sille ei ole yläjaraa hyvien ihmisten kirjanpidossa, kyllä valtio kyydin maksaa kehdosta hautaan.

Se on kumma, että perussuomalaisia pidetään maahanmuutto vastaisina, vaikka me olemme valmiita ottamaan Suomeen kaikki ne tulijat, jotka työllä itsensä ja perheensä elättävät, olivatpa sitten minkä värisiä, makuisia tai hajuisia hyvänsä, sekä elävät ns.maassa maan tavalla.

Luulen, tai itseasiassa olen täysin varma, että suurelta osin selvä enemmistö Suomalaiset ajattelevat maahanmuutosta samoin kuin perussuomalaisetkin, mutta vaalikopeissa se ei vielä ole näkynyt ja syynä on tietenkin se, kun ollaan uskottu valemedian uutisointiin siitä, kuinka perussuomalaiset ovat rasisteja maahanmuuttajia kohtaan, vaikka me toivotetaan päin vastoin kaikki tervetulleeksi Suomeen, jotka omalla työllään itsensä elättävät.

Samaa virttä media ja vihersosialistit laulaa siitäkin, kuinka perussuomalaiset ovat ilmasto,-ja luontoarvojen vastain puolue, mutta perussuomalaisten ajavat ilmasto ja luontopolitiikkaa siitä lähtökohdasta käsin, että luontoa suojellaan, mutta sitä ei suojella ns.kansalaisten selkänahasta kuten vihersosialistit ja EU ovat tehneet ja tekemässä.  Tämäkin mitä perussuomalaiset edustavat ilmasto,-ja luontopolitiikassa, niin suurin osa kansalaisistakin sen allekirjoittaa, mutta se ei vielä tämäkään ole näkynyt prosentteina vaalikopissa.

Ja tämä työvoimapolitiikka, jossa työnteon tulee olla aina kannattavampaa kuin sosialitukien varassa kekkulointi, niin tästäkin kansan enemmistö on yhtä mieltä perussuomalaisten kanssa ja kun perussuomalaisten sanotaan olevan suurin työntekijöiden puolue, niin se on sitä varmasti jatkossakin, kun palkansaajat näkevät että hallituksen tekemät uudistukset työmarkkinoille nostaa palkansaajien ostovoimaa ja nostaa myös suuren osan ylös kyykystään, johon vasemmisto on talouspolitiikallaan ( mitähän sekin on ) heidät pakottanut. Mutta ei tämäkään vielä näy äänestyslipuissa, kun yhä pelätään vihervasemmistolaisten giljotiinin iskua jopa heidän ajatteluunsa.

Kaiken edelläkirjoittamani johdosta perussuomalaisten kannatus tulisi huidella jossain tuolla 60%, mutta rohkeus puuttuu yhä kansalaisilta, kun ei uskalleta edes vaalikopissa kirjoittaa vaalilippuun perussuomalaista numeroa, vaan potkitaan vapaaehtoisesti omat nilkat turvoksiin.

Hyvällä alulla on hallituksessa myöskin julkisen hallinon karsiminen perussuomalaisten ajamana, sillä eihän sellainen yhtälö ole mahdollinen, jossa yksi tekee työt ja kolme teroittelee kyniä noin niinkuin kuvainnollisesti ilmaisten.

Hyvin menee mutta menköön ja huolimatta siitä, että kansalaisten ymmärrys persupolitiikasta lisääntyy myönteiseksi pienin askelin, mutta lisääntyy kuitenkin ja yltää varmasti vielä  vaalikoppiinkin  asti.

10 vastausta artikkeliin “Kansalaisten persumyönteisyys lisääntyy, vaviskaa sosialistit.”

  1. Olen keskustellut useiden, Suomeen töihin tulleen maahanmuuttajan kanssa ja hekin ovat perussuomalaisten linjoilla, että tänne ei pidä ottaa mitään muita maahanmuuttajia kuin niitä, jotka elättävät itsensä omalla työllään. Uskon että maahanmuuttajat kyllä haluaisivat elää maassa maan tavalla, mutta vasemmistolaiset eivät heille sitä salli, sillä he haluavat osoittaa hurskauttaan suojelemalla maahanmuuttajia työltä.

  2. Vihreät toi markkinoille ihan uuden käsitteen ja haluavat nyt työhön johtavaa maahanmuuttoa 🤣🤣🤣

  3. Perussuomalaiset kyllä puheissa puhuvat työperäisestä maahanmuutosta ajoittain.

    Ongelma on että teot ovat ristiriidassa.

    Politiikassa asiat ovat sitä miltä ne näyttävät. Ja vaikka Riikka Purran kaltaiset fiksummat oppineet puhuvat siistiä kieltä, iso osa politiikan kentästä puhuu mitä sylki suuhun tuo. Ei toki yksinomaan persujen ongelma tuo, mutta persut ovat hallituksessa.

    Suomen pitää olla houkutteleva jos se haluaa työperäistä maahanmuuttoa. Suomi ei ole sitä ollut pitkään aikaan.

    Marinin aikaan houkuttelevuus varisi surkean verotuksen ja jumittuneen byrokratian takia. Orpon aikaan houkuttelevuus varisee ala-arvoisten julkitulojen takia.

  4. Koulutettujen tulijoiden suhteen työperäisen maahanmuuton suurin este lienee tarvittavien työpaikkojen puute.

  5. Persut vie Suomea Raatteen tielle, joka on miinoitettu :

    ”Perussuomalaiset ovat Raatteen tiellä, koska puolue kannattaa Suomen eroa EU:sta. Se on kädenosoitus venäläiselle tsaarinvallalle. Lisäksi perussuomalainen arvomaailma, jota hämäävästi kutsutaan juutalaiskristilliseksi, on juureltaan samaa kuin Putinin kirkon ideologia. Inhotaan puhdasihmisinä homoja ja erilaisia sukupuolivähemmistöjä, minkä johdosta mitätöidään heidän ihmisoikeuksiaan.

    Kuinka paljon tappioita perussuomalaiset saavat Raatteen tiellä, on jo osittain tiedossa. Puolueen kannatus on pudonnut HS:n mittauksessa viime vuoden toukokuusta tämän vuoden heinäkuuhun 5,9 prosenttia. Moni puolueen kansanedustaja menettää paikkansa tulevissa vaaleissa. EU-vaalit olivat jo totaalinen romahdus.

    Raatteen tiellä vastassa on sote, jota perussuomalaiset ampuvat innolla tohjoksi. Konekivääriautoa kuljettaa sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuso, joka ei ymmärrä reittiohjeita eikä löydä jarrupoljinta..

    Kokoomus katselee hykerrellen sivusta perussuomalaisten käydessä sotaa heidän puolestaan.

    ”Hallituksen tiukka terveydenhuollon rahoituslinja iskee enemmän perussuomalaisten kannattajiin. Kokoomuslaisille sen sijaan käy hyvin, kun hallitus laittaa lisää rahaa yksityiseen terveyden­huoltoon.”

    Maahanmuuton linjauksista sodanjohtaja Riikka Purra ei peräänny, vaan ampuu Jyri Häkämiehen EK:n ikkunoita rikki.

    Kovimpia taisteluja tullaan käymään Petteri Orpon utopiasta, joka kantaa nimeä rasismin vastainen kampanja. Perussuomalaiset ampuvat ilkkuen Orpon väsäämän olkiukon ojan pohjalle silpuksi.

    Helsingin Sanomien otsikkoa mukaillen ”Perussuomalaiset eivät osallistu Petteri Orpon olkiukkojen sotkun siivoamiseen”.

    Sodanjohtaja Riikka Purra kertoi eduskuntaryhmänsä kesäkokouksessa, ettei usko perussuomalaisten lähtevän puolueena mukaan rasismin vastaiseen kampanjaan.

    ”Pääministeri Petteri Orpo julkisti rasismin vastainen kampanjan rinta rottingilla, mutta vaikutti kiusaantuneelta, kun toimittajat kyselivät hallituskumppani perussuomalaisten sitoutumisesta kampanjaan.”

    ”Hallituksen ministerit kyllä ovat sitoutuneita, mutta entä muut perussuomalaiset? Onko perussuomalaisen puolueen johto ylipäänsä edes halukas korostamaan jäsenille, että rasismin vastustaminen koskee heitäkin eikä vain puolueen seitsemää ministeriä?”

    Perussuomalaiset paukuttelevat pääministeriä päin näköä. Orpolle riittää, että hänellä on sodanjohtaja Riikka Purran kanssa sopimus, jossa kerrotaan nollatoleranssista rasismiin.
    Kukaan ei ole vielä uskaltanut kertoa pääministeri Petteri Orpolle, että todellista valtaa Suomessa käyttää Terijoen hallitus ja että Orpo on pelkkä pahvikulissi Raatten tien perustaistelijoille.

    Miten käy Suomi Neidon, mikäli läntinen demokratia ei onnistu pysäyttämään Raatteen tien hyökkäystä?”

    US/ Puheenvuoro

    1. Höyrypää lainaa toista höyrypäätä, kyllä on taas todella vakuuttavaa🤣

  6. Jos maan maine on kaikki kaikessa, haluaisiko joku selittää minulle miksi Unkari on vetänyt aivan hemmetisti asiantuntijoiden maahanmuuttoa maahan? Se maa nyt kuitenkin on rasistisissa asenteissa – ja teoissa – aika monta valovuotta edellämme.

    On totta että nykyhallitus ei ole maineen osalta toiminut fiksusti, mutta olisikohan se sittenkin vain sivujuoni?

  7. Seuraavaa ei Heikin kannata lukea, etteivät käämit palaisi lopullisesti.
    ——–
    Heikki ei liene tiedostanut, että Suomi on Natossa. Norjaankaan ei ole hyökätty, vaikka se on itsenäiseksi jättäytynytkin.

    Heikin kannattaisi lukea enemmän, taikka sitten kannattaisi lukea entistä vähemmän.

    On mahdollista, että Heikkiä vaivaa liiallisen lukemisen aiheuttama infoähky. Ei siis kykene sulattamaan ja jäsentämään lukemaansa.

    PS:n asenne rasismiin on älykkäämpi kuin kokoomuksella. Kokoomus pyrkii hoitamaan oireita, mutta ei uskalla käydä taudin kimppuun.

    Punainen Risti:

    ”Rasismi käsitteenä tarkoittaa oletetun ihmisryhmän arvottamista esimerkiksi etnisen alkuperän, ihonvärin, kansalaisuuden, kulttuurin, äidinkielen tai uskonnon perusteella alempiarvoiseksi kuin muut ihmisryhmät.”
    ——-
    Huom!: freudentalistit, islamistit

    Freudentalistien rasismi on ollut fennojen riesana ruotsalaisen puolueen perustamisesta alkaen n. vuodesta 1870 eli yli 150 vuotta.
    Tätä ennen ruotsalainen riisto oli rasittanut fennoja 1200-luvulta alkaen.

    Nyt pököpäinen vihervasemmisto maksimoisi islamistien tulon maahamme.

    Monet islamin imaamit pitävät kristittyjä ja juutalaisia alempina olentoina ja ateistit ja islamista luopuneet pitäisi heidän mielestään tappaa.

    Kun muslimi ottaa haaremiinsa kristittyjä naisia, se katsotaan islamille kunniaksi. Mutta jos musliminainen avioituu kristityn kanssa, niin se katsotaan suvun kunnian ja islamin kunnian häpäisemiseksi ja kunnia vastii naisen tappamista. Jos fennonainen on hylännyt muslimimiehensä tai -sulhasensa, on se johtanut kunniamurhiin Suomessa.

    Eli todellisuudessa liiallinen maahanmuutto tuo maahamme rajumman luokan rasisteja. Se on omiaan aiheuttamaan rasistisia reaktioita myös
    suomalaisissa.
    Vähäisellä älyllä varustetut huomaavat suomalaisissa tapahtuneet oireet ja muutokset, mutta eivät kykene älyämään syitä oireisiin.

    PS on tohtorien ja dosenttien puolue, erityisesti historian dosenttien puolue.

    PS:n presidenttiehdokas vuoden 2000 vaaleissa oli Ilkka Hakalehto, historian dosentti, joka halusi pelastaa suomalaiset tuhoisasta yhteisvaluutasta, joka on tuonut korkoa korolle, mutta miinusnerkkisenä, niin kuin myös taloustieteen nobelistit olivat meitä varoittaneet.

    PS:n puoluesihteerinä toiminut Luukkanen on muistaakseni toiminut kirkkohistorian, pohjoismaisen historian ja Venäjän historian dosentteina eri yliopistoissa.
    Teemu Keskisarjan toimii historian dosenttina Helsingin yliopistossa. Purra ja Rydman ovat valtio-opin maistereita. Purran väitöskirja on vaiheessa.
    Halla-aho on kielitieteen tohtorins ymmärtänyt, mitä eri sanat tarkoittavat. Kun hän on kirkkoslaavin olemusta ja sen vaikutuksia tutkinut, on hän samalla tutustunut slaavilaisen kielialueen historiaan ja todennäköisesti pystyisi väittelemään tohtoriksi historiankin alalla.
    Kahden tohtoriväitöksen tasoisen opinnäytteen perusteella kelpaisi periaatteessa yliopiston dosentiksi.

    Kysynkin, että miksi puupääfanaatikot vainoavat perussuomalaisten puoluetta.

    PS ei ole etujärjestöpuolue vaan valtionhoitajapuolue.

  8. Hauskuusvaroitus:

    Seuraavassa Leif Salme’n ottaa mittaa älyä omaavasta:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *