Jokohan joku sekopää onnistuu kolmannella yrittämällä.

Kaikki varmasti muistavat vielä hyvin presidentinvaalimme, jossa A. Stubb valittiin virkaan seuraavaksi kuudeksi vuodeksi.

Ja kaikki varmasti havaitsivat senkin, kuinka hänen toisen kierroksen vastaehdokkaansa P. Haavisto keräsi ja kokosi koko valtakunnan vasemmistolaisen kulttuuriväen ja apurahakommunistit ja näyttämötaiteen sirkustirehtöörit sekä posetiivarit apinoineen kuplastaan Haaviston presidenttiyttä tukemaan.  Ja hyvinhän siinä kävi, ei tullut Haavistosta presidenttiä vielä kolmannellakaan yrittämällä.

Tein tämän pohjustuksen siksi, koska nyt on havaittavissa Amerikan maalla sama ilmiö kuin oli meilläkin, että popparit ja filmitähdet laajalla rintamalla ovat lähteneet Kamalaa ajamaan Yhdysvaltain seuraavaksi presidentiksi, kun vanha ehdokas ( Biden )sivuutettiin kun hän ei enään olisi oppinut uusia sirkustemppuja.

Joten, Amerikassa tulee käymään kuten kävi meilläkin, että ”naista” ei valittu meillä, eikä tulla naista valitsemaan myöskään Amerikassa presidentiksi ainakaan näissä vaaleissa, kukin saa arvioida tykönään, että oliko sirkustaiteilijoiden tuki Kamalalle hyöty vai haitta.

Väitän, että Amerikkalaiset eivät äänestä turhan naurajaa Valkoiseen taloon, he äänestävät presidentiksi henkilöä, joka täyttää heidän rahapussinsa, sirkustempuilla ne eivät täyty.

Se on sitten tonen asia, jos ne kolmannella kerralla onnistuvat toisen ehdokkaan eliminoimaan oikosääristen pataljoonaan.

7 vastausta artikkeliin “Jokohan joku sekopää onnistuu kolmannella yrittämällä.”

  1. Pitää tunnustaa, että USA:n vaalikampanjoinnin seuraaminen on jäänyt vähiin, lähinnä otsikkojen vilkaisu ohimennen, mutta niiden perusteella ” show must go on” ehkä kuvaa jossain määrin tuota näytelmää.

    USA: ssa viihdeteollisuuden tähdillä saattaa olla ja onkin vaikutusvaltaa jopa kansalaisten äänestyspäätöksissä, eikä se suinkaan ole heidän vikansa vaan yksinkertaisten äänestäjien.

    Onhan vastaavasta ollut jo pitkään viitteitä myös Suomessa kun erityisesti vasemmalle kallellaan olevat julkimot ulostavat mielipiteitään vaalien yhteydessä ja en tiedä, ehkä ne joihinkin vaikuttavat.

    Pääministerinä Marin vei suomalaisittain shown hieman pidemälle ja osti kännissä Ola Uusivirralta sylitanssin veronmaksajien piikkiin, mutta siitä ja Marinin hallituksen miljardin euron kuntavaalilahjasta huolimatta, hän hävisi kaikki käymässä vaalit.

    No vähän karkasi aiheesta sivuun, mutta ” show must go on” ja eräs huvittava piirre liittyen USA: n vaaleihin on se, että suomalaisissa medioissa on ollut ” vaalikoneita” jotta ihmiset saavat tutkia ovatko he Trumppeja vaiko Kamalia 🤣🤣🤣

  2. Suomessa rahan valta auttoi pres vaalissa.
    USA:ssa rahan valta ja aseet vastakkain.

  3. Vähän pitäis helpottaa aseen hankintaa jenkkilässä. Eihän tuolla saatana uskalla enää golffatakaan, jos ei ole joku rynnäkkötorrakko teipattuna bägin kylkeen itsepuolustustarkoitukseen.

    Vittuako sitä perustuslakia päivittelemään, kun inkkareista ja villistä lännestä ole kuin tovi aikaa.

  4. Jenkeissä on kaksi huonoa presidenttiehdokasta, joista toinen on erityisen huono. Sitten on yksi katastrofaalinen varapresidenttiehdokas ja yksi joka on ihan okei.

    Heikko suoritus.

    1. Kennedy olisi ollut hyvä presidentiksi ja kun hänellä ei siihen kannatusta ilmennyt, niin on kuitenkin hyvä että hän siirtyi tukemaan Trumpia ja Trumpin valinnan jälkeen Kennedy liittyy presidentin hallintotiimiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *