Ihmisoikeudet ohittavat Suomen passin.

On tää nyt yhtä helvettiä, kun perussuomalaista politiikkaa tekevä Orpon hallitus haluaa maassamme ilman oleskeluoikeutta olevilta, siis paperittomilta vähentää terveyspalvelut koskemaan vain kiireettömiä hoitoja, poikkeuksena lapset ja haavoittuvassa asemassa olevat ( näitähän ne kaikki sanovat olevansa )

Mutta nämä puusilmät, esim. THL, lääkäriliitto, HUS ja Tehy ja vasemmistopuolueet tietenkin haluavat paperittomille täyden kattauksen, vaikka tällä hetkellä hoitoa odottavia Suomalaisia kuolee jonoihin hoitajien ja resurssien  puuttuessa.

Nämä täyden palvelun hoitopykälät paperittomille teki kukapas muu kuin edellinen Marinin vasemmistohallitus ja tämä jos mikä on houkutin ”turisteille”  pyrkiä Suomeen hoidattamaan syntymä,-ja pitkäaikais sairauksiaan, eli se on vähän sama kuin kutsuisit laiskaa syömään.

Kyllä näitä oman alansa ruikuttajia Suomessa näköjään piisaa joka lähtöön, jotka eivät putkinäköisinä osaa hahmottaa  koko kuvaa, eivätkä ole vastuussa kuten hallitus koko maan kantokyvystä ja erityisesti Suomalaisista  veronmaksajista.

Jokin paradoksi tässä mielestäni on, että Suomalaiset joutuvat näiden edellämainitsemien hurskastelijoiden sijaiskärsijöiksi, kun heille sanotaan että kärsi kärsi, kärsi sikakin eilen ja samaan aikaan paperittomille piisaa hoitoa 24/7

En sitten tiedä moraalista, mutta mielestäni se on moraalitonta, että oman  maan kansalaisia joutuvat kärsimään kuten nyt terveydenhoitopalvelujenkin osalta ihmisoikeusjihadistien hurskaudesta.

Ei enään kannata ihmetellä, että miksi perussuomalainen politiikka on saanut suuren osaa kansasta hyväksynnän, toki se on sanottava, että vaalikoppiin ei ( vielä ) ole rohkeus riittänyt.

29 vastausta artikkeliin “Ihmisoikeudet ohittavat Suomen passin.”

    1. Kyllä näitä ”asiantuntijoita” on joka lähtöön, joiden oma lehmä makaa ojassa.
      Minä olen sen verran isänmaallinen, olipa ihmisoikeus hurskastelijoiden pykälät mitä mieltä hyvänsä, että Suomalaiset veronmaksajat ovat etuoikeutettuja niihin nähden, jotka eivät ole Suomen kansalaisia ja joiden seisovan pöydän Suomalaiset joutuvat kustantamaan.
      Jos tämä on jonkun mielestä rasismia, niin itse kyllä neuvoisin heitä katsomaan peiliinsä, sieltä se jallu luuraa.

      1. Nämä ”muunsuomalaiset”, joskus tänne tulleet pitävät Suomea työllään pystyssä. Ja lisää tulee pyytämättä laillisesti ja jokunen laittomastikin vaikka hätää kärsien.
        Kansainvälinen laki.
        velvoittaa.
        Mutta ei kukaan muu paitsi persut halua rajoja auki ja jopa tehtailivat lainkin sitä varten.

        1. Työssäkäyvät mamut eivät ole paperittomia, vaan osallistuvat veroillaan yhteisen kakun leivontaan.
          Perussuomalaiset jos saisivat yksin päättää, niin Suomeen otettaisiin vain 0 humanitääristä ”turistia”.

          1. …niinpä niin ja kirvesvartta !
            Joskus useat heistä ovat tänne saapuneet sodista, hädästä, ryöstettyinäkin vain vaatteet päällä, ei paperin paperia edes huussiin.
            Pidä nyt joku tolkku puheissasi.

            1. Tarjoile Heikki sinä näille ”evakoillesi” hoiva ja hoito omasta pussistasi, minä en sitä tekisi muuteen kuin siksi, että noudatan näiltä osin Suomen lakia vaikka se mieltä kirveltääkin.
              Toivotaan nyt että perussuomalaista politiikkaa tehdään myös seuraavassa hallituksessa, että ne jotka täällä haluavat asua, niin kustantavat itse tarvitsemansa palvelut veronalaista työtä tekemällä.

              1. Heikillä lienee jo pari papetitonta kaapissaan ennestäänkin.

                Eikös tohtori Kontula liene tehnyt näin?

            2. Joskus useat ovat saapuneet repien paperinsa ennen maahan saapumista ja tosiasiassa elintasoturistina.
              Monien maiden läpi kukkeneella olisi ollut mahdollisuus siihen turvapaikkahakuun monesti, vaan ei ole kelvannut.
              Pidä hk itse tolkku puheissasi.

        2. Olisiko hk:n aika lukea niitä ”kansainvälisiä lakeja” ja opetella tosiasiat?
          Lait ja sopimukset koskevat pakolaisia – eivät näitä elintasoturisteja.
          Melkoinen osa näistä ”muunsuomalaisista” paperittomista ja muuten vain laittomasti maassa olevista ei todellakaan pidä Suomea työllään pystyssä, mutta aiheuttaa kuluja suomalaiselle yhteiskunnalle.
          Pakolaiset ovat täysin eri asia, kuin nämä laittomasti Suomessa oleilevat, mutta punademun mielestähän Suomi on koko maailman sossutoimisto..

  1. Tässä on yksi kulma joka unohtuu.

    Paperittomien joukossa on myös monia etsittyjä rikollisia. Kuitenkin paperittomia hoitavat eivät kerro mitään havainnoistaan poliisille. Mielestäni vähin mitä pitää vaatia on että henkilöt tunnistetaan jollain tasolla, kuvalla sitten jos ei muuta. Jos on vakavia rötöksiä mistä etsitään niin heti hälytys.

    1. Jopa kirkon ”leipäpapit” ottavat piruntorjunta yksikkönsä suojiin rikollisiksi luokiteltuja ”turisteja”.

  2. Suomessa tehdään kokoomuspolitiikkaa ei perusuomalaista

    Pääministeri suunnan antaa ja se ei ole purra terv tepivaari

  3. Yhtä ”syytöntä” turistia pidettiin pari vuotta linnassa täysihoidossa ja nyt sille vielä maksetaan yli 700000€.

    1. Sorry!
      Toi 700000 taisi olla vaatimus, mutta eikös sille maksetti 400ekee päivältä parista vuodesta.
      Lähtisin kyllä tolla hinnalla täysihoitoon!

  4. Syytön ja ”syytön”…
    Tyyppi armahdettiin yksistä sotarikoksista, jotta se todistaisi toisia vastaan.
    Se ei sitä syyttömäksi tee.
    Ei muuta, kuin sinne paikalliseen tuomioistuimeen tuomittavaksi.

  5. Nämä yksittäiset tapaukset ovat persuarmeijalle nannaa.

    Mites olikaan ne persujen rikokset kaikkine tuomioneen ja murhayityksineen. Taisi joku kansanedustajakin vielä heilua pistoolinsa kanssa kännissä. Missä paperit ?

    1. Se on aina yksittäis tapaus kun mamu raiskaa ja murhaa.
      Mutta he ovat jo äidinmaidostaan perineet luvan tappaa vääräuskoiset.
      Olen joskus sanonut ja sanon nytkin, että mamut kyllä haluaisivat oppia elämään maassa maan tavalla sen lakeja kunnioittae ja noudattaen, mutta nämä Heikin kaltaiset punavihreät suomivihaajat eivät sitä heille salli.

      1. Suomalaiset tappavat päivittäin kapakoissa ja heiluttelevat puukkojaan kaduilla – kännissä ja huumeissa.
        Pieksevät muijiaan hellankoukulla ja lyövät kossupullolla päähän.

        1. Jälleen loitavaa suomalaisten mollaamista hk:lta.
          Mistähän tuo alemmuudentunne oikein sikiää?
          Eikö kelpaakaan ”bättre folkin” joukkoon…

  6. Tanska ja Ruotsi oikealla tiellä.

    Pohjolan maat kipuilevat maahanmuuton ongelmissa mutta Tanska menee omia teitään. Jopa maan sosiaalidemokraatit ovat nousseet poteroistaan kamppailemaan segregaatiota ja rinnakkaisyhteiskuntia vastaan. Politiikka on mahdollisen taitoa ja maahanmuuttokriittisyys johtaa kiistatta vaalimenestykseen kautta Skandinavian.

    https://www.suomenuutiset.fi/tanskan-ja-ruotsin-puolueet-nayttavat-esimerkkia-maahanmuuttokriittisyys-johtaa-vaalimenestykseen/

  7. ”Tanskassa on tehty maahanmuuttokriittistä valtakunnanpolitiikkaa parikymmentä vuotta. Ruotsissa valta ja politiikan suunta vaihtuivat viime syksynä. Sosialidemokraatit jäivät poteroihinsa ja ruotsidemokraattien tukema oikeistohallitus lähti korjaamaan edeltäjiensä virheitä.” – Lainaus tuosta laittamastani linkistä. (parempi myöhän kuin ei milloinkaan – Siis Ruotti).

  8. Paperittomien hoito maksaa 300 000 € / vuosi ja…

    …hoitamattomuus saattaa maksaa yhteiskunnalle miljoonia…

    Vertailun vuoksi: hyvinvointialueiden toimintaan palaa tänä vuonna rahaa yhteensä yli 24 miljardia euroa. Paperittomien oikeuksiin puuttumisella ei korjata terveydenhuollon laajoja säröjä. Rajauksella ei siis voiteta mitään. Paperiton
    ihminen voi hävitä terveytensä ja pahimmillaan henkensä. Kun tehdään päätöksiä lääketieteestä, kannattaisi kuunnella alan asiantuntijoita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *