Hyvin menee…..mutta menköön.

Valtiontalous on lähtenyt elpymään ja hallituksen ohjelmalliset tavoitteet velkasuhteen tasapainoittamiseksi vuoteen 27 mennessä  näyttää toteutuvan, näin ennako VM tänää ilmestyneissä raporteissaan.

Tämä siitäkin huolimatta, että vihersosialistinen oppositio unelmahöttöineen ja  heidän ulkoparlamentaariset mafiaorganisaationsa  ovat tehneet kaikkensa, että Hotelli Torniin saataisiin heidän tavoittelemansa talouden valvontakomissio.  Mutta se on vielä pientä tämä hallituksen sopeutustoimet  siihen, kun valvontakomission ruoska viuhuisi, siinä ei kyseltäisi että sattuuko, annettaisiin vaan suolapussi haavojen voitelemiseen..

Onhan tämä valtava pettymys sosialisteille, kun ovat toista vuotta huutaneet äänensä käheäksi siitä kuinka  hyvinvointivaltiota haudataan Orpon hallituksen toimesta ja nyt näyttää että siihen kaivamaansa kuoppaan vasemmisto onkin itse lankeamassa.

Mutta onhan heillä vielä se rasismikortti ja ihmisoikeudet, ne sopivat kyllä joka paikkaan avuksi, kun vaihtoehtojen laari  toverikammioissa kiiltelee tyhjyyttään.

Ja jos suhdanteet uhkaavat vielä heiketä, niin kaasua vain lisää komisaario Orpo, sillä ne siperianpunkit opetetaan rakastamaan työtä ……. ja jos eivät rakastu niin kuolevat nälkään.

6 vastausta artikkeliin “Hyvin menee…..mutta menköön.”

  1. Mistään ei saisi leikata vaan kaikkeen pitäisi löytyä lisää rahaa ja tämä yhtälö on opposition mielestä mahdollista ilman, että valtio velkaantuu lisää.

    Edellisessä tiivistyy se, mitä opposition esitykset pitävät sisällään.

    Minua hieman huolestuttaa se, miten yhdessä maailma ilman koulutetuimmista kansoista voi
    löytyä iso joukko yksinkertaisia ihmisiä, jotka
    uskovat tuohon.

    1. Niin Mika, itse olen katsonut Orpon hallituksen onnistumista siitä näkökulmasta, että mitä voimakkaampi mölinä sosialistien hiekkalaatikolta kuuluu, niin sitä paremmin on hallitus onnistunut tavoitteissaan pelastaa hyvinvointivaltio.

      1. Arvi, kyllähän se niin on, että vihervasemmistolaisten kokema kollektiivinen kakkahalvaus on onnistumisen merkki 👍

        1. Vihersosialisti mustamaalaavat Suomen demokraattisesti valittua hallitusta vasemmistolaisille medioille ulkomaille, että sitten pääsevät kiljumaan että ulkomaita myöden ollaan huolestuneita Suomen demokratian olevan menossa Orbainin tielle, vaikka samaan aikaan itse nuolevat Putinin persettä.

          1. Arvi, vihervasemmisto on kupla, jossa henkisesti pienet ihmiset löytävät toisensa ja kaikki rantapalloa kulmikkaammat asiat kuplan ulkopuolella aiheuttavat suurta pelkoa.

            Ulostuloissaan he ovat yllättävän usein aivan kuten Trump ja Orban eli esittävät vääriä väitteitä, suoranaisia valheita ja haukkuvat kaikkia eri mieltä olevia milloin miksikin.

            Huvittava joukko.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *