En minäkään nyt sentään saatanaa lähde kumartamaan.

Paljon puhutaan että kuinka tehokas on uskonto sekoittamaan henkisesti terveiden ihmisten päät ja uskontoja kyllä riittää joka lähtöön, jotkut uskovat jopa sahapukkiin kunhan sitä vain jatkuvasti hoetaan korkeimpana voimana.

Mutta nyt on löytynyt yksi yhteinen Jumala kaikille jonka nimeen kumarretaan, pimeimmästä Afrikasta aina loisteliaisiin länsi,-ja itämaisiin palatseihin asti johtajista aina alempikasteista orjaa myöden.

No mikäs se tällainen ihme uskonto on jonka edessä kaikki pelkäävät maailmanloppua ja jos osoitat tervepäisyyttä sanomalla että se on saatanasta, niin sinut kivitetään julkisesti Jumalan pilkasta.

Ilmaston muutos, eli nyt on kansalaiset saatu aivopestyä uskomaan, että ilmaston muutos on ihmisten itse aiheuttamaa omista elintavoistaan johtuen.

En enään tässä toista sitä kuinka maapallo elää niin kylmän kuin lämpimienkin ajanjaksojen sykleissä, se on turhaa, sillä jos on joutunut ilmastohihhuleiden aivopesemäksi, niin heidän uskonsa kiistäminen itseasiassa vain kiihdyttää heidän uskoaan maapallon tuhoutumisesta ihmiskäden kautta.

Mitä enemmän kuulen ja näen kuinka kansakunnat ruoskivat itseään pyhän lehmänsä edessä, niin sitä vakuuttuneemmaksi olen tullut saatanan olemassaolosta.

12 vastausta artikkeliin “En minäkään nyt sentään saatanaa lähde kumartamaan.”

  1. Aika vähän tällä yhteisellä Jumalalla, kuten Arvi asian ilmaisit, on valtaa koska valtaosa maailman väestöstä ei häntä kumarra vaan jatkaa elämäänsä, tapojaan kuluttaa, syödä, matkustaa jne entiseen malliin.
    Siihen muuttuuko ilmasto, kuinka nopeasti muuttuu, mistä syystä muuttuu en ota kantaa koska minulla ei ole ymmärrystä ja viisaampien käsitykset ovat ainakin jossain määrin ristiriitaisia.

    Mutta vesien saastumisesta kuvittelen olevan todella aihetta olla huolestunut enkä tässä puhu raakkujen elinoloista vaan järvistämme, joista, Itämerestä ja koko maailman vesistäkin.

    1. Niin Matti, toki ihminen voi hukkua omaan paskaansa ja saasteeseensa, mutta ei sillä ilmastoon ole vaikutusta puoleen eikä toiseen.

      1. Sinulla tuntuu olevan vahva tieto asiasta ja hyvä niin, itse olen sellainen epäilijä, pessimistinkin vikaa.
        Tiedän että maapallon historiassa on ollut monenlaisia kausia suuntaan jos toiseen ilmaston suhteen, kun ihmistä ei edes vielä ollut.
        Toivon että olet oikeassa ja yritän uskoa että kun ihmiset saastuttavat niin tiede aina löytää ratkaisuja niin että hyvät olot maapallollamme voivat jatkua ihmiskunnan elellä.

        1. Kiitos Matti rakentavasta kommentistasi ja noin yleisesti ottaen edustat täällä sovittelevaa, et kaiken repivää kirjoittajaa.

    2. Matti, jaan huolesi vesistöjen tilasta ja sen muutoksen on kalastuksen harrastajana nähnyt ihan itse vuosikymmenten saatossa.

      En sillä, etteikö jotkin vesistöt voi nykyään paremmin kuin voivat aiemmin, mutta kyllä tämä isompi lammikko jota mereksi kutsutaan voi todella huonosti.

  2. Ilmasto muuttuu, ilmasto on aina muuttunut, ihmisen olemassaolo maailmankaikkeuden kosmisessa kellossa on ison viisarin yksittäinen liikahdus.

    Se, että hukutamme itsemme paskaan on kai ihmiskunnan kohtalo, mutta maapallo ei ihmistä tarvi, joten väliaikaista kaikki on vain.

    1. Meri muuttui kuin kuolleen vereksi, ja kaikki meressä elävä kuoli.
      http://www.vapaasatama.net/ilmestyskirja/8.html

      Raamatun alkupuolella kerrotaan Aatamista ja Eevasta, joille Jumala antoi ohjeet, kuinka paratiisissa sai elää.
      Kaikista muista paratiisin puista sai syödä, paitsi ”hyvän- ja pahantiedon puusta”, siitä syötyään he tulisivat kuolemalla kuolemaan!

      Historia näyttää edelleen toistavan itseään!
      Nykyään kaikki pienimmästä suurimpaan räpläävät ”hyvän ja pahantiedon puuta” ja siitä ei päästä irti millään!
      Saatana, josta Arvi kirjoitti, hallitsee ”tekoälyllään” kaikkea, kohta ei ole enää kenelläkään mitään syytä käyttää omaa älyään, koska saatana tietää ja osaa kaiken! Siltä voi kysyä ja aina tulee vastaus!
      Tieto-osaajatkin tulevat huomaamaan, että heiltäkin työt loppuvat!

  3. Tiede on todistanut ilmaston muuttuvan vuoroin viilempään ja vuoroin lämpimämpään suuntaan sykleittäin, mutta sitä tiede ei pysty aukottomasti osoittamaan, että ilmasto muuttuu ihmisen elämäntapojen seurauksena.
    Joten huu haana pidän tätä oppia, jossa ihmiset syyllistetään sellaisesta joihin heillä ei ole osaa eikä arpaa.
    Mutta tietenkin, jos tämän ilmastouskonnon kautta saadaan ihmiset elämään hukkumatta omaan paskaansa ja saastuttamasta luontoa, niin kaippa se silloin on paikkansa ansainnut, mutta maapallon sylkeihin se ei tuo muutoksia vaikka kuinka kliinisesti eläisimme.

  4. Ilmasto on muuttunut tuhansia vuosia, milloin lämpimämpään suuntaan, milloin kylmempään suuntaan – ja tulee jatkossakin muuttumaan, milloin lämpimämpään suuntaan, milloin kylmempään suuntaan. Ei hiilidioksidi ole syyllinen ilmastonmuutokseen.

    Siinä ”ilmastokatastrofiuskonnossa” vain huijarit vievät huijattavilta rahat.

    Ihan kokonaan toinen asia on, että Maapallolla on ihan liian paljon ihmisiä. Ihmisten määrää on ruvettava vähentämään sieltä missä väestön kasvu on nopeinta – kuten Afrikasta.

  5. Nämä ilmastonmuutosdosentit paasaavat ilmastonmuutoksen (nimenomaan niin että ihminen olisi syypää tähän oletettuun ilmastonmuutokseen) aiheuttamasta kauhuskenaarioista joka käänteessä.

    Valtameret ja meret uhkaavat hukkua
    muovisaasteeseen: tästä asiasta tiedotetaan vaisusti tai ei ollenkaan.
    Jokin tässä yhtälössä mättää.

    Li Anderssonkin muisti puhua intensiivisesti jäähyväispuheessaan (kun vasemmistoliitto valitsi uuden puheenjohtajan) ilmastonmuutoksen kauhunäkymistä vähintäänkin tarpeeksi paljon.

  6. Matti Hytölä 20.10. Uusi Suomi, Blogi
    ”Vasemmistoliiton väistynyt puheenjohtaja Li Andersson korosti jäähyväispuheessaan, että maapallon kantokyky ja ympäristöongelmat nousevat kaiken politiikan teon kehykseksi.

    ”tästä teemasta tulee koko poliittista päätöksentekoa määrittävä kehys.
    Anderssonin mukaan ympäristökriisi vaikuttaa koko yhteiskuntaan ja kaikkiin sen sektoreihin: miten elämme, miten asumme, miten liikumme ja miten kulutamme.”

    Eli toisin sanoen jos Li saisi päättää niin hän ja muut poliitikot sanelisivat sinulle miten elää, missä asua, miten liikkua ja mitä kulutat. Varmaan hän haluaisi määrätä mitä ajatteletkin. Puhetta onkin jos onnistuttu rajoittamaan kieltämällä joitakin sanoja. Eli totaalista kansalaisten kontrollia, sosialistien märkä uni.

    Tässä on ilmasto”kriisin” ydin ja syy sille miksi sitä hypetetään maailmanloppuna elleivät länsimaiden kansalaiset ja yritykset alistu poliitikkojen valtaan.

    Hyvänä esimerkkinä tästä nämä vihreän ympäristöministerin aikana laaditut uudet hiilinielulaskelmat joilla pyritään laittamaan metsäteollisuus ja metsänomistajat hyppimään poliitikkojen pillin tahtiin: – -”

    +36

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *