Demarit ovat valmiita uhraamaan demokratian, terrorismin hyväksi.

Israel on ainoa demokraattinen valtio lähi-idässä ja nyt  demarit Suomessa ovat vaatimassa, että terroristeille tulee antaa oma valtio, joka kantaa nimeä Palestiina.

Sillä mitäs ne Palestiinalaiset muuta ovat kuin terroristeja, sillä minä pidän kaikkia niitä terroristeina, jotka tukevat terroristeja ja heidän järjestöään ( Hamas ) sillä Hamasia tukee noin 70% Palestiinalaisista.

Ei kannata höyrytä nyt demareiden taas kansanmurha argumentoinnillaan, sillä eihän tällaista sotaa olisi syntynytkään ilman Hamasin hyökkäystä Israeliin.

Demaritkin voisivat joskus puolustaa demokratiaa terrorismin sijaan ja sanoa, että Palestiinan valtiota ei pidä perustaa, ennenkuin viimeinenkin Hamasterroristi tukijoineen on hukutettu Välimereen, siis samaa mitä Arabit haluavat Israelille.

Minusta nämä Palestiinan lipunliehuttelijat Suomessa pitäisi julistaa isänmaalle vaarallisiksi, sillä onhan se jo ollut nähtävissä mm. Saksassa, Ranskassa ja Englannissa,  että viattomia kansalaisia tapetaan kaduille kostoksi Israelin toimista Gazassa.

Ja mikä Suomen Palestiinan lipunliehuttelijoista  muka tekisi erilaisia kuin ne, joiden jäljiltä viattomien veri virtaa, minä sanon että ei mikään, sillä se on edessä meilläkin, jos tällaiset demareidenkin myötätunnon osoitukset terroristeille saa hyväksynnän.

Se on vähän kuin lupaus terroristeille, että taistelkaa taistelkaa, kirkkaamman kruunun saatte ( oma valtio )

51 vastausta artikkeliin “Demarit ovat valmiita uhraamaan demokratian, terrorismin hyväksi.”

  1. Vasemmistolaisille on taipumusta antisemitismiin, syy liene kateudessa juutalaisten pääomista ja menestyksessä liike-elämässä.

  2. Ei, vaan suuri osa kaikista länsimaista tunnistaa tai haluaa tunnustaa Palestiinan. Se on myös USAn tavoite.
    Mutta nämä uskonto- äärioikeistokiihkoilijat haluavat sodan jatkuvan.
    Israel saa ja pitää saada puolustaa itseään. Se on toinen asia.

    1. Se, että jotkut haluavat tunnustaa Palestiinan valtion, ei muuta sitä tosiasiaa, että vasemmistolaisilla on taipumusta antisemitismiin.

      Ei tämän pitäisi olla kenellekään uutinen.

    2. Minäkin haluaisin tunnustaa Palestiinan heti kun siellä on mahdollista toteuttaa vapaat vaalit. Israelin tulisi se hyväksyä vaikka saattaisi merkitä muiden naapureiden tapaan yhtä uutta Israelin tuhoa vaativaa valtiota lisää.

    1. Jos lukisi joskus muutakin kuin Kansan uutisten otsikoita niin yleissivistys saattaisi laajentua.

      Toisaalta vaarana on se, että mielikuvitusnatsit vähenisivät tiedon lisääntyessä.

  3. Miten tämä liittyy maltillisiin demareihin tms. Ääritomijat ovat ääritoimijoita niin oikealta kuin vasemmalta.

    ”Ilmiö on toistaiseksi näkynyt lähinnä ilkivaltana ja vihamielisinä viesteinä. 1990-luvulla asialla oli äärioikeistolainen skinhead-liike, nyttemmin toinen poliittinen äärilaita.

    – Yksi neljäsosa on äärioikeistolaista ja loput äärivasemmistolaista, Huhtamäki analysoi.

    Vihamielisyys liittyy ilmeisesti silti Lähi-idän konfliktiin ja Israelin ja Yhdysvaltain liittosuhteeseen.”

    1. Niin tuo oli nyt vaan yksi esimerkki, mutta se, että ei tiedä vasemmiston taipumuksesta antisemitismiin kertoo kyllä yleissivistyksen suppeudesta.

      Toisaalta nähtävästi et ole myöskään perillä siitä, että äärivasemmisto oli vahvasti edustettuna niin Marinin hallituksessa kuin myös erityisesti hallituksen eräässä ministeriössä.

      Kansan uutisissa asiasta tuskin oli mainintaa.

    2. Jaa, punademari puolestaan ei todellakaan ole ”maltillinen” missään mielessä – ennemminkin tuomiojalainen…

  4. Kyllähän se demareista jotain kertoo sekin, että osa kipuili ”rajalain” kanssa ja olisivat mielellään nähneet itärajan rajaliikenteestä Suomeen määräävän Putinin, Suomen viranomaisten sijaan.

    1. Kaikki muut kuin persut ja kokoomus haluavat pitää rajan kiinni ikuisesti, demarikin, mutta siten laillisesti muotoiltuna, että se ei pane rajaviranomaisia rikosoikeudellisesti seinää vastaan. Orpo jo miettii rajojen avaamista. Kahelille ei voi mitään.
      Mitähän ”seurakuntaa” nämä palstalla vinkujat edustavat , kuin uskonlahkoja, populisteja, kosolalaisia kyydittäjiä ja muuten pollen kavioista päähän potkittuja.
      Tilastot ja jokapäivän uutiset kertovat karua kieltään ennennäkemättömästä suomalaisten pahoinvoinnista tappaessaan joka päivä toisiaan ja perheitään.
      Siinä on sitä hallituksen terrorismia täällä kotimaassa ihan riittävästi.

  5. Ei ihan täysin terveen kuuloinen purkaus, mutta
    kun henkilö elää riittävän pitkään tiiviissä vihervasemmistolaisessa hyvähminen kuplassa, hän alkaa aidosti uskomaan kuplan sisällä olevaan todellisuuteen ja kaikki rantapalloa kulmikkaammat asiat tuntuvat pelottavilta.

    Varohan kuunatseja ja pesukarhuja.

    1. Niin Mika, sinä varmasti alan miehenä osaat sanoa itseäni paremmin, että onko se pahoinvoiva edellinen kommentoija vai me muut. Se on huonompi juttu se, jos kuvittelee kaikkien muiden kuin itsensä olevan kaheleja, jolla termillä hän Orpoakin tituleerasi edellä.
      Mutta minä nyt asetun lääkärin asemaan ja annan blogini hänen käyttöönsä pahaa oloaan purkaakseen, sillä kaveria ei jätetä siitäkään huolimatta että hän ei omasta mielestään ole avun tarpeessa.
      Sitä en sitten tiedä, että tulisiko trollia ruokkia vai olla ruokkimatta, sanokaa te muut omat resehtinne.

      1. No mikäli koet eläväsi vihervasemmistolaisessa hyvähminen kuplassa ja koet kaikki rantapalloa kulmikkaammat asiat pelottaviksi niin eihän sille kukaan muu mitään voi.

          1. Anna nyt tulla kaikki kerralla, ei tarvitse sitten alinomaan työntää sormiaan kurkkuun.

          2. Eli koet olevasi henkilö joka elää vihervasemmistolaisessa hyvähminen kuplassa?

            Vai onko polle on potkaissut päähäsi?

            1. Persu todella on ihan oikea he-tu. Propagandaa, valehtelua, muiden panettelua, rasistisia ilmaisuja, äärimielipiteitä, uskonto ja nationalismi sateenvarjona, Jani Mäkelä sanakonekiväärinä. On meillä tässä kansanarmeija !

      2. ”Kun asiaa ei ole, henkilö on kommentin kohde- sairas ilmiö.”
        Kuvaat itseäsi erittäin täsmällisesti.

    2. Taisivat nuo ” uutiset kertovat karua kieltään ennennäkemättömästä suomalaisten pahoinvoinnista tappaessaan joka päivä toisiaan ja perheitään.” olla peräisin aiempien hallitusten toiminnan tuloksesta, koska tapot ovat vähentyneet vuosien mittaan.
      Nykytilanne taloudellisesta katastrofista ei ole nykyhallituksen toiminnan seurausta, vaan aiempien hallitysten saavutusta, mutta eihän punademu sellaista kykene ymmärtämään.

  6. Sinähän kuvata toimintaasi oikein osuvasti, mutta älä yritä ulkoistaa sitä muille, siitä syntyy ainoastaan aiempaa typerämpi vaikutelma.

    Siis mikäli se on edes mahdollista.

      1. Kyllä, me kaikki olemme henkilöitä, jokainen Persu on henkilö, jokainen Pirkan blogeihin osallistuva on henkilö.

        Aika ajoin kirjautumisen yhteydessä jopa varmistetaan, että kyseessä on henkilö eikä robotti.

        Mikäli edellinen yllättää ja tulee ihan puun takaa niin ehkäpä peili on se kenen kanssa on hyvä käydä keskusteluja.

          1. Eihän kukaan ole mennyt henkilöön, mutta jos sinä koet eläväsi vihervasemmistolaisessa hyvähminen kuplassa ja koet kaikki rantapalloa kulmikkaammat asiat pelottaviksi niin sille en mitään voi.

            Minähän tietenkin tarkoitin kaikkia henkilöitä, puolueesta ja sosiaaliseen mediaan osallistumistavasta riippumatta, jotka ovat samassa tilanteessa, en ketään erikseen.

            Perustuslailliseen sanan ja ilmaisunvapauteen kuuluu myös sellainen sanan ja ilmaisunvapaus, josta joku saattaa loukkaantua.

            On toki vaikea välttyä siltä ajatukselta, että aika ajoin eteen tulee yli-ikäiseksi varttunut entinen koulukiusaaja, joka saatuaan takaisin nenilleen, rientää hän rehtorin kansliaan itkemään.

            Ihan noin niin kuin yleisellä tasolla.

            1. Piiloviestinnän kautta naljailu on yksi typerimmistä alemmuudentunnon osoituksista kuka sitä sitten tekeekin. Sitä yleensä harrastavat vanhat käävät, he, jotka eivät ole sinuja itsensä kanssa.

  7. Pitkässä juoksussa itsenäinen Palestiina on ainoa ratkaisu.

    Lyhyessä juoksussa pitäisi tehdä selväksi että sellainen ei ikinä tapahdu jos terroristit ovat johdossa.

      1. Väärin, koska sinä et päätä, mikä on oikein, vaikka kuinka punademu oletkin.

  8. Ei terroristeille Palestiinaa ja siinä ei ole mitään yhteyttä Suomen SDP demokratiaan.

  9. Löytyyköhän persujen kanssa yhtään mitään positiivista keskustelun aiheeksi koko yhteiskunnasta ? En ole huomannut mitään aihetta.
    Kaikki on päin hel….ä Suomessa ja koko maailmassa.

  10. Sinullahan kaikki on aina päin helvettiä, miksi muita siitä syyttelet?

    Pakkomielle persuista on varmasti paha tauti, mutta kyllä se muille näyttäytyy naurettavana höyryämisenä.

    No nauru pidentää ikää, joten siitä vaan.

  11. Lähi-idän tilanteeseen en voi kommentoida kun en ole sitä kovin tarkkaan seurannut. Mutta mitä antisemitismiin eli juutalaisvihaan tulee niin sitä on ollut ammoisista ajoista monesta poliittisesta suunnasta ja uskontokunnista. Esim. meidän protestanttisen eli luterilaisen kirkon perustaja, Martti Luther, vihasi juutalaisia kuin ruttoa. Ainakin niin eräs lestadiolainen saarnaaja sanoi niin kun oli kerran kylässä vanhempieni luona.

  12. Mitä positiivista sinä koskaan esität?

    Positiivisuus loppuu viimeistään siihen kun joku on kanssasi eri mieltä tai esittämäsi, hyvin usein aivan puuta heinää olevat väitteesi eivät uppoa.

    Sen jälkeen kaikki ovat tyhmiä, idiootteja, rasisteja, natseja jne.jne.

      1. Jos polittikasta puhutaan, se kulmioituu heikkoon Orpoon, joka antaan persujen panttivankina ajaa Suomen syvimpään suohon ja eriavoisuuteen, missä ikinä olemme olleet paitsi Venäjän vallan aikana.

        Purra taas on yksinkertaisin populisti saksineen uskotellessaan hölmöille kannattajilleen, että sakset luovat työtä rahaa ja hyvinvointia.

        Tämä hallitus on vienyt Suomen toivottomuuden ja itsemurhien ja väkivallan tilaan kurjistuspolitiikallaan viemällä perheiden lapsilta näkkikleivänkin suusta. Se vain uskottelee, että kyllä se siitä joskus, kun leikataan lisää ja remmiä selkään.

        Positiivisinta on ollut Marinin viisikkohallitus, joka pelasti ja investoi Suomen terveyteen ja tulevevaisuuteen ja
        uskalsi nostaa Suomen maailmankartalle.

        1. Et viitsisi jauhaa potaskaa marinin katastrofisakista.
          Johan sille nauravat naurismaan aidatkin.

          1. Positiivisinta on ollut Marinin viisikkohallitus, joka pelasti ja investoi Suomen terveyteen ja tulevevaisuuteen ja
            uskalsi nostaa Suomen maailmankartalle.”

            Heh…mitä unohtui hoitaa se rahoitusosuusuus siihen terveyteen ja tulevaisuuteen, mutta totta Marinin hallitus nosti Suomen maailman kartalle, ainakin luottoluokittajien suhteen.

            Joku toki voi väittää esittämääni vääräksi, mutta faktat ovat usein ikäviä.

  13. Jos kannatat palestiinalaisvaltiota, olet monen mielestä rasisti.
    Jos vastustat palestiinalaisvaltiota, olet monen mielestä rasisti.

    Valitse puolesi, häviät aina!

    1. …jäljet taisivat johtaa Venäjälle….ainakin alkuperäinen väärennetty kirjelmä juutalaisten maailmanvalloitussalaliitosta lähti alunperin tsaarin Venäjältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *