Anna Riikka saksien laulaa Suomen, ei vasemmiston pelastusta.

Onhan se nyt tietenkin ikävää joidenkin mielestä, että minä en syytä tämänhetkistä Orpon hallitusta tästä taloussuosta, jossa nyt olemme kaulaamme myöden.

Minä nostan nöyrästi hattua ja kumarran syvään nykyhallitukselle, kun se on rivakasti lähtenyt tekemään niitä välttämättömiä uudistuksia yhteiskuntamme jokaisella osasektorilla, jotka edelliset hallitukset viidentoista vuoden aikana jättivät tekemättä äänestäjiensä kostoa peläten.

Mutta kuten ollaan jo tämän ensimmäisen vuoden aikana nähty ja kuultu minkä hallitus on ollut virassaan, että vastustus on kiivasta erityisestä poliittisen vasemmiston suunnalta  jossa lauletaan kuten Pasi Kaunistokin  aikoinaan että, ”sä koskaan et muuttua saa”…..

Ja en varmasti väärin ennakoi sanoessani, että siipeensä saanut ja kasvonsa menettänyt korporaattikin kun on hetken nuollut haavojaan, niin on taas valmiina syksyn liittokohtaisissa palkkaneuvotteluissaan heittämään lisää kapuloita valtiontalouden rattaisiin ja näin osoittavat jäsenistölleen tarpeellisuutensa, vaikka todellisuudessa heidän lakkoherkät mafiakenraalinsa syövätkin ja lihoavat jäseniensä pöydästä ja sitä kautta pitävät pystyssä omaa korttitaloaan.

Tänään alkaa Riikka Purra kasaamaan valtiovarainministeriön virkakunnan kanssa ensi vuoden budjettia ja itse toivon että eivät siellä takertuisi mihinkään lillukanvarsiin, vaan tekisivät budjetin periaatteella että,  parempi kerta rytinä kuin ainainen kitinä.

On se poijaat taas siltäkin osin huvittavaa seurattavaa, kun eduskunnan oppositiopuolueet lomalta palattuaan pääsevät esittämään omaa performarssiaan hullun miehen päiväkirjasta ja siitä, kuinka täällä Suomen vankileirien saaristossa pakotetaan köyhätkin ylös kyykystään. Vasemmisto vaatii  Suomesta tehtäväksi EU.n koelaboratorio, jossa turkistarhojen eläimet vapautetaan luontoon ja tilalle laitetaan kaikki yli 600000 persuäänestäjää, sillä jos ei persuja häkitetä, niin heidän Suomi ensin politiikkansa on uhka kaikille vapaamatkustajille, jotka ilmaisia lounaita pitävät ihmisoikeutena ja voi pahimmillaan vaarantaa heidän henkilökohtaista koskemattomuuttaan.

Hyvin menee….mutta menköön, kunhan toverituomioistuimet pidetään kaukana niistä pöydistä, jossa demokraattisia lakeja säädetään.

 

 

 

 

 

19 vastausta artikkeliin “Anna Riikka saksien laulaa Suomen, ei vasemmiston pelastusta.”

    1. En vaan jaksa lukea Iltasanomia ja Hesari täältä Pirkan blogien kautta.

      1. Niin Matti, toivon blogeissani, en vaadi muidenkin tekevän kirjoituksensa omasta, ei muiden päiden mukaan.
        Kuinka helppoa se on tehdä jutut itsensä näköiseksi, siinä on blogien suola, ei ”asiantuntijoiden” lausumina täydellisinä/muunnelluina totuuksina.

      2. Matti

        Minä jaksan kyllä lukea linkit. Niiden jakaminen helpottaa huomattavasti tiedonhakujani.

    2. Niilo

      ”SAK:n Jarkko Eloranta (sd) ja SAK:n hallituksen vahvin mies, Teollisuusliiton Riku Aalto (sd) ovat julkisuudessa uhonneet kovilla otteilla.”

      Tämä tullee päättymään niin, että valtakunnan häiriköt, Eloranta ja Aalto, lähtevät johonkin veroparatiisiin nauttimaan muhevaa eläkettä ansioistaan kansantalouden ja valtiontalouden vaurioittamisessa.

      Ahtisaari päätyi sanomaan, että demarit ja ay ovat suuri uhka hyvinvointivaltiolle.

      Eli häiriköiden ansiosta Suomi ei ole sopeutunut eurotuksen asettamiin ehtoihin.

    3. Niilo
      On vain hyvä, että hönöläiset erkaantuvat PS-puolueesta. Hönteillekään ei suurta kysyntää.

      Lukutaidoton on siis eronnut puolueesta. Sou wat?

      Liikennepolttoaineiden verotus on alentunut. Olisi ehkä alentunut enemmän, ellei Orpo olisi niin innokas vihreässä siirtymässä. Jos Orpon kavereina olisi olleet demarit, niin hinnat olisivat luultavasti nousseet hallituksen ansiosta.

      Tavan takaa tulee ilmi, ettei vasemmalla ymmärretä suomen kieltä. Ja vihreät jopa kieltäytyvät ymmärtämästä.

      https://www.suomenuutiset.fi/vasemmistopuolueet-levittavat-disinformaatiota-bensan-hinnasta/

  1. Hallitukselta puuttuu kunnianhimo säästöissä. Ei uskalleta mennä vaikeiisiin paikkoihin.

    Ylen säästöt käytännössä peruttiin. Urheilusta ei leikata mitään. Länsirataa yhä jatketaan. Paisunut virkamieskunta ei tingi mistään. Ministerien omaa palkkaa vain nostetaan. Veronkiertoon ei puututa.

    Köyhiltä on aivan liian helppo viedä rahat.

    1. K. E.
      Veropohjaa pitäisi laajentaa korporaatiohin ja säätiöihin. Puolueitakin pitäisi verottaa.

      Mutta puoluetukea pitäisi korottaa. Puoluetuen kasvattaminen vähentäisi riippuvuutta demokratian ulkopuolisista toimijoista. Noiden toimijoiden antamaa tukea voidaan pitää korruptiona.

      Poliittisten puolueiden nuorisojärjestöjen tuki pitäisi jättää puolueiden itsensä kustannettavaksi. Kun valtio on maksanut noita tukia, on siinä ollut vehkeilyn makua.

    1. Eihän noita tuomaalan sepustuksia kukaan tervejärkinen nauramatta kykene lukemaan…

    2. Heikki

      Ja paskat. Tuomaala ei halua halua totuutta kohdatakaan. Jatkuvaa vihavinoilua suoltaapi hän.

      1. Heikki

        Tuomaala on Suomen vihollinen. Jos Tapparassa vaikuttaisi Tapparan vihollinen, niin se kannattaisi karkoittaa.

        Tuomaala: ”PS:ään suhtaudutaan kuin se olisi kannattajiensa intresseihin pohjaava tavallinen poliittinen puolue – mitä se ei ole.”

        PS ei tosiaankaan ole eturyhmien korruptoima puolue. Tuomaala ilmeisesti näkee korruption hyvänä asiana.

        PS on eräänlainen Suomen Kansan Yhtenäisyyden Puolueen, SKYP:n, aatteellinen jälkeläinen, jonka ideoija oli älyä omaava professori Haikala.
        Vennamo rienasi tätä SMP:sta irtautunutta puoluetta samaan tapaan kuin Vennamon kasvatti, Soini, on rienannut PS-puoluetta.

        Halla-aho on korostanut, että PS on kansanliike (Suomen puolesta). Tällä linjalla puolueesta on tullut suurin työväenpuolue ja merkittävä pienyrittäjä puolue, jonka tavoitteena on saattaa Suomi nousuun siitä jamasta, mihin sitä on vuosikymmeniä johdettu.

        Mutta pököpäiset korruptiolinjalaiset heittelevät kapuloita rattaisiin, koska eivät välitä Suomen menestymisestä. Mielitautista, itsetuhoista sakkia.

        Ne henkilöt, jotka vastaavat maamme turvallisuudesta, ovat sisäisesti ehjinä taipuvaisia tukemaan PS-puoluetta.

        Pahvipäät ovat tuhonneet suomalaista identiteettiä vuosikymmenet. Jo Mauno Koivisto suhtautui penseästi suomalaisten urheiluun kansallisuuden merkeissä. Olin vahvasti hämmentynyt, kun Tarja Halonen ilmestyi lavalle hillumaan kiekkoleijonien voitettua maailmanmestaruuden, sillä olen pitänyt Halosta yhtenä pahimmista Suomen himmaajista.

        Kekkonen oli aito suomalaisuusmies. Teki sen, mikä niissä olosuhteissa oli mahdollista. Kekkonen ei ollut suomettunut, moni muu oli.
        Uussuomettuneita, unionin lakeijoita, Suomessa on nyt lukuisia.
        PS on uussuomettuneisuutta vastaan. Meillä on oma identiteettimme. Vain mielipuoli heittäisi sen vapaaehtoisesti menemään. Identiteettimme on säilynyt myös 700 vuotta kestäneen Ruotsin vallan aikana, vaikkakin alistettuna. Vapaus on parempi vaihtoehto.

        1. Tuomaalalla ehkä talkkunaa aivoisssaan? Ei ehkä ole honannut, että RKP on ollut varsinainen identiteettipuolue jo yli sata vuotta.

          Eihän tuossa mitään pahaa, jos vain pakkoruotsista luovutaan.

          Seuraavassa videossa Muutos 2011 -puolueen vaaliehdokas antaa älyä omaavien ja vähän muidenkin ymmärtää, ettei fennojen tarvitse erityisemmin tukea RKP:n identiteettipolitiikkaa.

          Nyt Heikki, silmä tarkkana (ei perssilmä).
          Voit oppia jotain, ettei tarvitse aiheeseen myöhemmin palailla.!

          https://youtu.be/kSipoPYprVg?feature=shared

      2. Tuomaala tuntuu kuuluvan punademujen persuja vihaavaan ”aatelistoon”.

  2. Kuinka monta vuotta on ollut toisen maailman sodan jälkeen Suomessa niitä vuosia kun valtion velka on ollut nolla

    Eipä taida olla ainuttakaan vuotta terv tepivaari

    1. ”kolme pääsyytä: veroja kertyy ensi vuonna miljardi euroa vähemmän kuin etukäteen arvioitiin, hyvinvointialueiden sote-menot kasvavat nopeammin kuin piti, ja nyt myös julkisen velan korkoihin menee rahaa aiempaa enemmän. ”
      Ei kyse ole, että pitäisi olla velaton.
      Kyse on siitä, että velkojen korkoihin menee nyt miljardeja, mitä tarvittaisiin kansantalouden piristämiseen.

      1. Lisää huulipunaviisikon saa utuksista…

        https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/eeva-lehtimaen-kommentti-sote-menot-ovat-myrskyvaroitus-purran-taloussuunnitelmalle-hallituksella-yhteinen-iltarukous/8987104#gs.csgqhe

        ”Valtionvelan korkomenojen arvioidaan olevan 3,5 miljardia euroa vuonna 2025.”

        ”Hyvinvointialueet ja entisestään kasvussa olevat sote-menot ovat hallituksen suurin murhe on tällä hetkellä.
        Keväällä arviot tappioista tälle vuodelle olivat 860 miljoonaa, mutta nyt summa huitelee jo 1,25 miljardissa. ”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *