Tiedän kyllä, että on ehkä vielä ennenaikaista kirjoittaa tulevien eduskuntavaalien asetelmista, jotka ovat vasta vuonna 27, mutta teen sen siksi, koska vasemmisto on käynyt vaalikampanjaa jo siitä asti, kun Orpo sai hallituksensa neljän puolueen allekirjoitukset paperiinsa. Ja vaikka tätä hallituskokoonpanoa sanotaan järkiavioliitoksi, niin kyllä se monasti on kuitenkin parempi kuin sellainen ”rakkausavioliitto”, joka heti papin aamenen jälkeen aloittaa taistelunsa päivällä leivästä ja yöllä lihasta.
Mutta johan sen nyt näyttää eduskunnan kokoonpanokin paikkajaossa, joka on muuten 133 ei sosialistia vastaan 67 sosialistia.
Ja olipa tulevien vaalien jälkeen suurin puolue vaikka sosialistinen, niin en kyllä tiedä että millä nimellä nimittäisin sellaisia oikeistopuolueita, jotka vasemmiston vetämään tapittomaan paattiin hyppää huutamaan apua, ehkäpä rintamakarkuri olisi aika oikea ilmaisu.
Ja jos nyt mietitään tätä oikeistorintamaa, johon uskon kuitenkin kepun ja Ruotsalaistenkin vielä kuuluvan, vaikka aikaisemmat näytöt eivät totisesti heitä tältä osin imartelekkaan. Eli, kepu on se oikeistorintaman heikoin lenkki, mutta ehkäpä Siperia on heitä opettanut edellisessä hallituksessa, että toverille kun selkäsi käännät, niin kintaat viedään.
Otetaan nyt esimerkki Ruotsista, jossa demarit on selvästi suurin puolue, mutta porvareilla on kuitenkin parlamenttienemmistö, niin siellä ei rintamakarkuruus tule kysymykseen, että esim. kokoomus haihattelisi mitään sinipuna tai aseveliakseleita Suomen malliin omaksi ja kansakuntansa tuhoksi.
Usein kuulee mainostettavan hyveenä tätä meidän monipuolue järjestelmää, mutta on siinä kyllä haittapuolensakkin, sillä liikaa on näitä yhden asian puolueita, jotka estävät kansakunnan kokonaisvaltaisen kakun kasvattamisen hiivaa pihtaamalla.
Jos joku minua viisaampi ( niitäkin muka on ) kykenee sanomaan, että mikä erottaa esim.Suomen kolme eduskunnassa toimivaa vasemmistopuoluetta toisistaan muu kuin se, että onko hedelmä punainen sisältä vai vihreä päältä tai päin vastoin, itse en heidän väliltään ideologista eroavaisuutta löydä. Mutta lienee toisaalta ehkä hyväkin näin, että vallankumous syö omat lapsensa, kun taistelevat sirpein ja vasaroin keskenään siitä, että kuka odottaa pääsevänsä herrojen kanssa marjaan.
Se tulisi nyt hyvissä ajoin kaikkien porvaripuolueena itseään pitävien tehdä selväksi ennen vaaleja ja kertoa se myös äänestäjille, että jos ja kun kaiken todennäköisyyden mukaan myös eduskunnassa on oikeisto enemmistö, niin silloin myös tuleva hallitus on oikeistolainen kuten tänäkin päivänä.
Eihän siitä mitään tule jos vasemmistolle annetaan talon avaimet, silloin kaikki se työ jota nyt on tehty hyvinvointiyhteiskunnan pelastamiseksi ja irti velkahelvetistä valuu hukkaan kuin vesi hanhen selästä.
Onhan siellä tietenkin RKP, jolla näyttäisi vielä(kin) olevan kova hinku päästä vasemmiston paattiin soutajaksi, mutta jos kepu ei petä, niin olkoon Rkp sitten missä lystää, ei marginaali kuitenkaan oikeistorintamaa isommin murenna.
Minusta se on jo äänestäjien kuluttajansuojankin kannalta oikeudenmukaista, että puolueet ilmoittavat ennen vaaleja, että haluaako istua tapillisessa (oikeisto ) vai tapittomassa ( vasemmisto ) paatissa, siinä on vissi ero.
Oman puolueeni vahvuutena pidän toisin kuin muissa puolueissa, että meidän kannatus ei ole keskittynyt joka tai, vaan kyllä puolueeksi, tarkoitan tällä sitä, että perussuomalaiset keräävät äänensä tasaisesti niin kaupungeista kuin maaseuduiltakin, sekä herroista hanslankareihin ja tohtoreista maistereihin aina hamppareita myöden, jokainen ääni ja äänestäjä on yhtä arvokas.
Sitä sanotaan että missään muualla Suomalainen ei koe olevansa niin tasavertaisessa asemassa muiden kanssa kuin saunan lauteilla niin Eevan kuin Aataminkin puvussa, siellä ei titteleillä kerskuta.
Samaa voin sanoa kyllä itse kokeneena, että samoin on myös perussuomalaisten kokoontuessa yhteen, että kaikki ovat tasavertaisia, sosioekonomisesta asemastaan riippumatta.
No ei oppositio politiikka ole vaalikamppanjaa mistään kohtaa terv tepivaari