Sarilta eriävä mielipide

Essayah vahvistaa STT:lle tekstiviestillä olleensa presidentin ja hallituksen ulko- ja turvallisuuspoliittisen ministerivaliokunnan yhteiskokouksessa eri mieltä Suomen äänestyspäätöksestä YK:ssa. Suomi äänesti sen puolesta, että Israelin siirtokunnat miehitetyillä palestiinalaisalueilla todetaan laittomiksi.

STT / YLE

Saria ei ainakaan voi moittia takinkääntäjäksi, vaan toimii rohkeasti sen puolesta mihin arvoihin uskoo.

 

 

 

 

5 vastausta artikkeliin “Sarilta eriävä mielipide”

  1. Pisteet Säilö. Suomen äänestys käyttäytyminen oli äärimmäisen typerää.

  2. Itse asiassa ei kyllä äänestetty ainakaan pelkästään siitä ovatko Israelin siirtokunnat laittomia vaikka media niin valehtelee koko ajan. Päätöksessö jota Suomi Kokoomuksen johtamana tuki vaadittiin Iaraelia vetäytymään Gazasta ja Lönsirannalta ehdoitta vuoden kuluessa sanktioiden uhalla. Suomi siis tuki päätöstä jonka mukaan Israelin pitäisi jättää nuo alueet kaikenlaisten Iranin tukemien islamistien tukikohdiksi josta he voisivat jatkaa vahvemmin aseistautuneina terrori-iskuja Israeliin, tai muuten…

    Päätös oli poikkeama entisestä linjasta jossa on vaadittu myös arabeilta jotain eli vetäytymisen on katsottu liittyvän kokonaisratkaisuun jossa tehdään myös rauhansopimus ja taataan Israelin turvallisuus.

    Aikooko Suomi tuon uuden linjan mukaisesti myös osallistua pakotteisiin Israelia vastaan? Ehkä jötetään ohjukset Daavidin linkoo ostamatta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *