Lidlin lasagne 1 kg 3,79 eur

Puoli tuntia 200-asteisessa uunissa ja eikun ääntä kohden. Vedin koko rasian kerralla kitusiin koska oli sudennälkä.

Muutenkin sain lidlistä helposti päivän ruoat alle 7 eurolla. Nykyään suosinkin paljon enemmän lidliä ja prismaa, kuin s-markettia joka valehtelee mainostamalla hinnanlaskuja. Okei , ehkä joidenkin elintarvikkeiden hintoja ässässä on hieman laskettu, mutta vastapainoksi taas toisten tuotteiden hintoja on nostettu, eli lopputulos : + – 0

24 vastausta artikkeliin “Lidlin lasagne 1 kg 3,79 eur”

  1. Montako päivää sinulta kesti, Timo, tulkita että kuvat puhelimessani ovat kasvis-lasagnesta; ja kerätä rohkeus kirjoittaa tämä bloginavaus?

    Oma läheiseni sairastaa skitsofreniaa ja käyttäytyy täysin samoin kuin sinä, on käyttäytynyt aina, siis oireilee minulle vittuillen ja marisee sitten kun en vastaa hänen kännipuheluihinsa tai halua olla juurikaan missään tekemisissä. On sinällään surullista menettää läheisensä sairaudelle niin, että hänen oma persoonansa hukkuu eikä tekemisissä voi enää olla kuin sairauden oireiden kanssa, jotka ovat ilmeisesti monilla identtisen adrogyynit kylmän kolkot ja katkerat.

  2. Haluatko kuulla, Timo, vitsin, joka ei ole Valituista Paloista?

    Vitsi on suomalainen poliisi joka ei osaa tutkia tietomurtoja.

    Haluatko kuulla toisen vitsin? Se on hakkerinörtti tai muu pakkomielteinen, jolla on addiktiotaipumus, jonka vuoksi hän ei itse kykene lopettamaan sähköistä vainoamistaan.

  3. Kolmas vitsi on edellisiä huonompi ja liittyy tietomurtoja harrastaviin ihmisiin, jotka vouhottavat netissä rikosten torjunnasta tai suostumuksen puutteesta naisiin kohdistuvassa häirinnässä.

    Tai kannattavat laajaa sananvapautta ynnä demokratiaa samalla kun vouhottavat liberalismia vastaan.

    Ja lähtevät istumaan A-studioon niin että YLE saa tehdä sketsejä arvokeskustelusta Hjalliksen, Mäkelän sekä Sofia Vikmanin istuessa studiossa ymmärtämättä keskustelun aihetta.

  4. Katso toki sketsi, kuvat puhelimessani ovat kuitenkin melko tylsiä.

    https://areena.yle.fi/1-66931202

    /A-Talk: Mitkä ovat Suomen ulkopolitiikan arvot?

    ”Minkälaisille arvoille Suomen ulkopolitiikka ja hallituksen toiminta perustuvat? A-Talkissa ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja Kimmo Kiljunen (sd.) ja varapuheenjohtaja Sofia Vikman (kok.), eduskuntaryhmän puheenjohtaja Jani Mäkelä (ps.) sekä puolueen puheenjohtaja Harry Harkimo (liik.). Juontajana Annika Damström.”

  5. Nykymittapuun mukaan mikä on oikein ja valveutunutta olisi seuraava vitsi rasistinen joten jos olet herkkähipiäinen jätä lukematta koska kuitenkin alkaisit luettuasi tuntea tyrmistystä ymmärtämättä että tämä tapahtui aikaan jolloin neekeriäkin sanottiin pahaa tarkoittamatta neekeriksi.

    Ladosta löytyi kuollut mustalainen, seitsemän puukonhaavaa selässään. Seinäjokelainen komissaario sen nähdessään loihe lausumahan notta onpa erikoonen tapa tehrä ittemurha.

    1. Olen kuullut tuon joskus: Vielä mauttomampi tässä: Mitä sanoi mustalaismies joka sai puukosta otsaansa ?? ……………..””Se oli hyvä päähänpistooo””

    2. Tiedätkö, Matti, mitä tein vanhanliiton äijälle, joka oli entinen ystäväni ja jäi wanhaan kun minä kasvoin ihmisenä etiäppäin?

      Minä canceloin hänet mielessäni, oikeasti ei tarvinnut koska hän ei itse koskaan kysy muiden kuulumisia vaan on tottunut siihen että maailma sekä naiset pyörivät hänen ympärillään ja hän pääsee helepolla.

      Näin pääsimme lopultakin molemmat helpolla.

      1. Itse vanhanliiton miehenä en tuosta oikein tykännyt. Mielestäni psykopaattisuus ja vanhojen hyvien arvossa pitäminen on kaksi eri asiaa. Kunnon vanhanliiton mies, kuten minä, suhtautuu naisiin ainakin heidän läsnä ollessaan kohteliasuudella ja ymmärtämyksellä.
        Joskus poikien kesken kyllä esimerkiksi saunan lauteilla saatetaan ruotia piirteitä jotka naisissa eivät ole aivan yksinkertaisia ymmärtää käyttäen sanoja jotka jäävät vain sinne neljän seinän sisälle.
        Kuten Veikko Huovinen on jonkun novellinsa muistaakseni nimennyt: Naiset ovat kultia, on oma vankkumaton käsitykseni heistä.

  6. Haluatko kuulla, Timo, tarinan realismista, joka voi olla vaikea laji ja saada ihmiset oireilemaan eri tavoin?

    Olipa kerran ihmemaan kiehtova Liisa, joka joutui lapsena suureen leikkaukseen josta toipuessaan joutui opettelemaan uudelleen kävelyn pienen lasten rollaattorin avulla. Päästyään teholta sairaalasta kotiin, ei Liisa päässyt omaan huoneeseensa, jonne oli rappuset, joten hänet sijoitettiin alakerran olohuoneeseen, jossa väki ramppasi kun Liisa vahvojen kipulääkkeiden voimin vietti viikot pääosin vaakatasossa hiljalleen lisäten kävelyn määrää lasten kävelytukeen turvaten.

    Sitten tuli päivä, kun oli jotakin hässäkkää ja Liisan skitsofreniaa sairastava läheinen haettiin meille koska hän oli saanut ajatus-harhoja. Töissä käyvillä ihmisillä ei kuitenkaan ollut aikaa valvoa mielenterveysongelmaisen psykoosia, joten skitso laitettiin olohuoneeseen minun kanssa, joka toivuin siinä sohvalla nukkuen kovien lääkkeiden voimin.
    Ja niin skitso alkoi ottaa kontaktia minuun ja höpöttää kuinka lehdissä kirjoiteltiin ja yritettiin saada hänet tekemään asioita, joita hän ei olisi halunnut tehdä. En osannut vastata hänelle mitään, mutta kun höpötys ei ottanut loppuakseen vaan muuttui kiihkeämmäksi, en osannut muuta kuin hermostua hänelle, että tuo oli järjetöntä hevonpaskaa jota en halunnut kuunnella koko päivää. Näin skitso rakas läheinen hyökkäsi päälleni, kun nukuin leikkaus-haavoissa kykenemättä puolustautumaan tai edes pakenemaan — ja toisen läheisen oli rynnättävä yläkerrasta irrottamaan väkivaltainen skitso kimpustani.

    Tuon jälkeen pikku Liisa ei luottanut veljeensä vaan koki aina hänen seurassaan kolkkoa ja epäkodikasta ahdistusta, jonka luuli johtuvan itsestään, kunnes aikuisena terapiassa käytyään oppi ymmärtämään, ettei Liisa yksin ollessaan tunne oloaan kylmän kolkoksi, vaan kolkkous asuu aivan toisten päiden sisällä, eikä kolkkoutta ole, kun välttää asioimasta energiavampyyrien ja muiden sellaisten ihmisten kanssa, jotka levittävät pakkasta ympärilleen.

    Tarinan opetus on se, että kuten ei kaivoonkaan voi vettä kantaa, ei lämpöä kannata puhaltaa itsestään tyhjään pakkaseen eikä puolitäyttä vesilasillistaan antaa sellaisten ihmisten juotavaksi, joilla ei ole mitään edellytyksiä antaa mitään takaisin vaan ottavat ja ottavat ja ottavat ja marisevat ja kahmivat ja ahmivat nokat auki kuin käen poikaset itselleen aina vaan ja aamen.

    Antakoot palkkaa saavat ammattilaiset sitten tarvitseville, totesi Liisa ja sytytti tuoksukynttilän ja keitti lämpimän kupin vaaleanpunaista teetä, johon lisäsi omasta parvekeruusustaan keräämiään ja itse kuivattamiaan kukan terälehtiä.

    1. Veljeni sairastui paranoidiin skitsofreniaan noin 21-vuotiaana ja ennen kuin hänen sairaus saatiin kontrolliin, niin hän oli niin laitostunut lukuisien hoitopaikkojen myötä, että kun hän sai muuttaa omaan tukiasuntoon yksin, joutui opettelemaan kaiken arkipäiväisen kahvin keittämistä myöten puhumattakaan ruoanlaitosta. Läheisiä ollaan ja muutenkin hänellä menee hyvin vaikka sairaus välillä oireilee.

  7. Haluatteko kuulla, mitä toksinen eks-wokepoikaystäväni, jonka vein käräjäoikeuteen, oli mieltä entisestä hyvännäköisestä wanhanliiton ystävästäni, jota kohtaan ilman mitään syytä eksäni tunsi syvää vihaa ja katkeruutta, vaikka oli itse paljon paremman näköinen
    — wokemies totesi wanhanliiton komean ystikseni ”koirannussijaksi” ja skitson läheiseni kehitysvammaisen ajatustasolla olevaksi.

    Tuon kaiken jälkeen luin vielä feministisestä kirjasta siitä, miten naisten täytyy kääntää itsensä ympäri vain elääkseen maailmassa, jota ajatusta lukiessa mietin omaa elämääni niin moninaisesti nurinkurin ommelluksi tilkkutäkiksi, että sama kuinka ympäri tuota kääntelee, vastassa on pelkkiä saumoja ja elämän repsottavat päärmeet!

  8. Ostan silloin kun ostan ostan liidelin lasagneita koska ne ovat hyvän makuisia ja huokeita ostella terv tepivaari

  9. Oli kesä ja kärpäset. Mies lasketteli polkupyörällään alas kolmenkymmenen asteen mäkeä. Hän näki naisen polkevaan pyörällään mäkeä ylöspäin. Mies hidasti jarrulla vauhtiaan nähdäkseen olisiko nainen nätti. Parisko kohtasi, nainen huusi: ”Sika!” Mies huusi vastaan: ”Narttu!”, päästi jarrun irti ja antoi mennä. Mäen alla mies ajoi sian päälle ja suistui pöpelikköön.
    Mitä tästä opimme?

  10. Mustalaismies nosti pienen poikansa saunan katolle ja sanoi: Hyppää alas, isä ottaa kiinni. ” Poika sanoi: ”Minua pelottaa! Isä:” Ei mies pruukaa pelätä tyhjää. Hyppää nyt vain!” Poika: Otatko varmasti kiinni?” Isä: ”Minähän sanoin että otan!”
    Poika hyppäsi eikä isä ottanut kiinni. Poika itki: ”Kun omaan isäänkään ei voi luottaa!” Isä:” Tämän kun poikani muistat, tulet pärjäämään maailmassa!”

  11. Valmislasagne on ihan hyvää, syön toisinaan. Sen kanssa kun ottaa ruisleivän, jonka päälle sipaisee ruohosipulituorejuustoa, a vot! Rasvana käytän kylmäpuristettua neitsytoliiviöljyä, silloin tällöin voita. Niitä molempia on käytetty tuhansia ja tuhansia vuosia, margariineihin en oikein luota.
    Vaikka käytän kolestrolilääkkeitä, katson myös mitä panen suuhuni. Kolestroliarvot ovat pysyneet kohdallaan.

    Punainen liha enemmälti syötynä, ainakin sianliha, nostaa kolestroliarvoja. Ainakin minulla. Se ei ole luulon asia vaan tiedän.

  12. Liisa, miksi esität kysymyksiöä” haluatko kuulla” tai ” haluatteko kuulla”, ilman, että odotat vastausta ja kerrot asiasi huolimatta siitä, että haluaako kuulla vai ei ?

    1. Koska

      1. Tein siinä samalla useampaa asiaa ja huomioni jakautui.

      2. Toiminta minua kohtaan on sairasta ja Suomen lain vastaista aivan kuten punafasistilla.

      3. Blogin moderaattorin motto kuuluu: ”enemmän kysymyksiä, vähemmän vastauksia”, mitä en itse pidä omana mottonani, mutta näillä mennään.

  13. Korjaus: Blogialustan moderaattorin motosta kyse kysymyksiin ja vastauksiin liittyen.

  14. Minulla tuli aikanaan lukion elämänkatsomustiedon ekoilla kursseilla vastaan etiikkaan liittyvä kysymys, joka mielestäni sopii hyvin Mikan kommentin ja kysymyksen jälkipohdinnaksi:

    Jos lasten kasvatuksessa yksi tärkeimmistä tavoitteista on kasvattaa ihminen, joka pärjää mahdollisimman hyvin juuri siinä yhteiskunnassa, jossa hän elää, niin jos yhteiskunta on vaikkapa kansallissosialistinen, tuleeko vanhempien tukea lapsensa kehittymistä hyvin pärjääväksi natsiksi?

    Kysymystä voi hyvin soveltaa myös nyky-Suomeen ja nyky-Suomen hallitukseen sekä oikeistopopulistien etiikkaan somessa kuten Pirkan blogeilla.

  15. Montako feminismiä tarvitaan vaihtamaan yksi hehkulamppu? Yksi, femakko vaihtaa hehkulampun ja jää odottamaan, että maailma rupeaa pyörimään hänen ympärillään.😁

  16. Ei kannata ymmärtää väärin, en ole ystiksen kanssa lainkaan erimieltä sen suhteen miten vähän kiinnostavia kanssaihmiset ovat, noin yleisesti ottaen.
    Mutta että feminismiä? Monennessako aallossa nyt ollaan Suomessa? Entä perussuomessa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *