Kesäkauden päättäjäiset lauantaina 10. elokuuta

Varasin herrasmannista puusaunan ja muutaman kaverin porukalla saunotaan ja uidaan 2 tuntia. Muutenkin tulee minulle muutos elämässä kun yritän syyskuussa saada lahden keskustasta vuokra-asunnon, joko ison yksiön tai pienen kaksion. 13 vuotta pirttiharjun sykekatua riittää. Ainoastaan luontoa jää vähän ikävä, mutta haluan että kaupat ja palvelut on lähellä.

Läppärini on alkanut surista kovaa ja sivut ei meinaa aueta, niin tämä saattaa olla viimeisiä avauksia tällä koneella tänne blogeihin.

4 vastausta artikkeliin “Kesäkauden päättäjäiset lauantaina 10. elokuuta”

  1. Läppärin kova surina voi olla pölyä, tai tuuletin menossa. Jos kone on laadukas, tuulettimen voi vaihtaa, mutta en yli viittäkymppiä siitä maksaisi. Jos kone ei enää jaksa, luulen että sinulle riittäisi hyvä käytetty. En nyt toki Lahdessa itse liiku kuin harvoin, mutta täällä Tampereella ainakin usein kaupataan satasella aivan käyttökelpoisia käytettyjä yritysläppäreitä.

    1. Juu, hyvin tämä hp on palvellut ja maksanut itsensä takaisin koska maksoin tästä 5 vuotta sitten ainoastaan 55 euroa.

  2. Ei ollut huono ostos. Mutta jos hätää tulee koneen kanssa niin ole toki yhteydessä, voi olla että pystyn jeesaamaan mutta käännä toki lähellä olevat kortit ensin.

    1. Kiitos vaan Kyuu. Kyllä mä itse klaaraan homman ja velipuoleni on tietokone-expertti. Nyt se surinakin loppui kuin taikaiskusta ja saattoi tosiaankin johtua pölystä ja siitäkin kun pidin viikon loman tästä läppäristä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *