6 vastausta artikkeliin “Kansalaisaloite elokapina-terrorijärjestön kieltämiseksi”

  1. Se on pelkästään hyvä asia, koska sitä sakkia ei ole vielä näköjään paiskattu ratikan alle.

    Minulla on televisio aina auki, siihen nukahtaa hyvin.

  2. Parhaat päiväunet saan kun laitan taustalle soimaan vanhaa gregoriaanista mieskuorolaulua, toki myös nunnien kuorot ajavat saman asian. Myös esimerkiksi Tsaikovskin ja Rahmaninovin suuret kirkkomusiikkiteokset kelpaavat.
    Jos on aamupäivän ollut raskaammassa askareessa niin kuin esimerkiksi tänä aamuna metsätöissä, avasin näet syksyisen halkosavotan, käy hyvin myös vanhempi akustinen kitaramusiikki, esimekiksi Fernando Sor on varma valinta, jos on vielä lounaaksi nauttinut jotain raskaampaa nukahtaa Sorin etydien tahtiin pian mitä makeimpaan uneen

  3. Mä olen muusikin kuuntelun suhteen vähän kameleontti, eli vähän kaikenlainen uppoaa minuun. Mutta jos Youtubesta kuuntelen niin yleensä se on ollut eniten 1970-luvun rokkia, poppia ja myös disco-musaa.

  4. Minä taas olen kotimaisen vanhan tanssimusiikin ystävä, esimerkiksi ReijoTaipale jne. Se on niin helppoa kuunnella ja tulee nuoruus mieleen ja kesän lava- aika.

  5. Vaikka Elokapina onkin ärsyttävä niin ei se mikään terrorijärjestö ole. Toiminta on täysin väkivallatonta. Parempi niin kuin että olisi oikeasti joku terrorijärjestö. Laillisia perusteita kiellolle tuskin löytyy mutta kansalaisaloitteita nyt tehdään joka asiasta.

  6. No eihän se mitenkään ole terroristi järjestö mutta kaikki ei suinkaan noinkaan asioita käsittele

    Varsinkin jos heidän puuhansa haittaa heidän elämäänsä terv teoivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *