Saarioisten roiskeläppiä. Ostin jauhelihasellaisia 1,29e kappale. Lisäsin emmentalraastetta, tonnikalaa, punasipulia, ananasta ja vähän mustapippurirouhetta. 200 -asteisessa uunissa 10 minuuttia että pizzojen reunoista tulee rapeita.
ps: Kenenkään terveysfasistin on turha huomauttaa minua ruokavaliostani, sillä syön mitä haluan 🙂
Ostat ennemmin Lidlistä pitsapohja jossa tulee tomaattikastike mukana. Maksaa ykkös euroja. Siihen jauhelihat, juustot yms päälle. Syöt siitä kaksi päivää.
🙂
Vaikuttaa siltä, että laitat kaikki täytteet uusiksi, joten miksi et tekisi nopeaa ja erittäin hyvää pohjaa itse., ilman hiivaa ja heti käyttövalmis.
Pizzapohja neljään pizzaan
8 dl vehnäjauhoja
5 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
5 rkl oliiviöljyä
3 d kylmää vettä
Tulee neljä pizzeria pizzan kokoista joten jakamalla vaikka puoliksi…
Pitääkin seuraavalla kerralla kokeilla.
Kokeile ihmeessä, pohja ei muutoin juuri eroa yön yli levänneestä ja viimeisen päälle hifistellystä pizzapohjasta makunsa ja työstettävyyden osalta.
Ja edellisen itse hyvin tunnettu kokki.
Timo, en ala minäkään neuvomaan, tee ihan itse niinkuin haluat ja mistä aineista tahansa.