Sosialistit katsomossa ovat tae yhteiskunnan uudistamiseen.

”Kaiken viisauden alku on tosiasioiden tunnustaminen”.

En nyt kuolemaksenikaan jaksa muistaa kuka näin on lausunut ja missä yhteydessä.

Mutta sen olen huomannut, että Petteri Orpo on tämän ottanut politiikkansa keskiöön, sillä hän on tunnustanut tosiasiat, että ainoastaan perussuomalaisten kanssa hallituksessa voidaan tämä yli viisitoista vuotta kestänyt velkaantumisen kiihtyvä kierre katkasta ja kääntää takaisin kestävälle uralle, jossa kaveria ei jätetä.  Sillä kestävällä ja terveellä pohjalla oleva kansantalous on köyhän paras ystävä, ei mitkään Kelan nälkäluukut kuten vasemmisto markkinoi omassa punakantisessa aapisessaan.

Vielä vuonna 17 Orpo nukkui onnensa ohi, kun kieltäytyi hallitusyhteistyöstä Jussi Halla-ahon perussuomalaisten kanssa, mutta tarvittiin vielä noin viisi vuotta, että Orpo tunnusti tosiasiat, että jos hyvinvointiyhteiskunta aijotaan säilyttää, niin se ei tule koskaan onnistumaan sosialistien kanssa tehtävällä hallitusyhteistyöllä, siinä otetaan aina yksi askel eteen ja kaksi taakse.

Monet epäilivät ja epäilevät vieläkin, että perussuomalaiset kyllä lähtevät hallituksesta ovet paukkuen kun tosiasiat iskevät päin kasvoja, mutta mitä vielä, perussuomalaiset lienevät hallituksessa se vahvin lenkki, joka muiden puolueiden heikkona hetkenä neuvoo ottamaan jalan pois jarrupolkimelta ja painamaan kaasua vaikka alla on kesärenkaat ja suussa nastahampaat.

Perussuomalaiset ovat suurin duunaripuolue ja kun sosialistit kieltäytyivät kaikesta yhteistyöstä perussuomalaisten kanssa, niin samalla he lunastivat pitkäksi aikaa lipun oppositon orsille muistelemaan loistavaa menneisyyttään.

Sillä viisitoista vuotta kestänyt velkaantumisemme ei oikene vielä neljässä eikä edes kahdeksassa vuodessa, joten ainakin niin pitkään sosialistit saavat istua oppositiossa, että pääsevät sitten taas kirjoittelemaan hallituksensa fläppitauluun  että, ”rahaa on”.

Siinä käy todennäköisesti niin, että sitä mukaa kun köyhät vähenevät nälkäluukuilta työn pariin, niin samaan tahtiin tulee vähenemään myös sosialistien kannatus, sillä ei se köyhän elintaso nouse persettä penkiin hinkaamalla..

Hyvin menee mutta menköön…..ainakin niin pitkään kun sosialistit huutavat katsomossa.

 

On tuettava Ukrainan omaa aseteollisuutta

Läntinen aseteollisuus tuottaa kalliita aseita ja asejärjestelmiä hitaasti. On parempi rahoittaa Ukrainan omaa tuotantoa.

Esimerkiksi Tanska rahoitti Ukrainalle 18 ukrainalaista panssarihaupitsia Bohdana. Ukraina sai mitä halusi hyvin nopeasti. Tanska teki tilauksen heinäkuussa 2024 ja ukrainalainen toimittaja toimitti haupitsit nyt viikonvaihteessa 14.9.2024-15.9.2024.

Ukrainan presidentti Zelenskin mukaan Ukrainalla on kapasiteettia toimittaa aseistusta 20 miljardin edestä vuodessa, mutta rahaa valmistamiseen on vain murto-osa siitä.

Tanskan puolustusministeri suositteli tilaamaan Ukrainasta.

Sain ovinaapuriksi basistin ja välillä sen on kuullutkin

Ei siinä , Ei minua musiikki haittaa,

No laitetaan nyt se basistivitsikin

Basisti otti kyytiinsä minihameeseen pukeutuneen liftaritytön joka pyysi kyydin Jyväskylään.

Matkan aikana basisti laittoi toisen kätensä tytön reidelle.

Tyttö sanoi hymyillen :- Voit sä mennä pidemmälleki

Niinpä basisti ajoi Kuopioon.

Mitä Meyer Turku Oy: n Harri hitsari menettää jos…

Porin Pultti & Pojissa, Sakari sorvari saa neuvotella samoista työhön liittyvistä joustoista kuin Harri?

Ei kerta kaikkiaan yhtään mitään.

Onko Pultti & pojissa henkilöstön valitsema luottamushenkilö huonompi ihminen kuin Meyer Turku Oy: n henkilöstön valitsema luottamusmies?

No ei ole.

Mikä demarien, vassareiden ja heidän militanttisiipensä SAK:n todellinen ongelma hallituksen esittämän paikallisen sopimisen ulottamiseen myös järjestäytymättömiin yrityksiin on ?

Hmm…?

Ei se nyt ainakaan valtaan takertuminen voi olla, sehän olisi pirun takapajuista muuttuvassa maailmassa.

Holtiton maahanmuutto tulee kalliiksi

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/d9403997-b5cc-4315-9957-46e42a3edf56

”Tutkimuksen mukaan maahanmuuton nettokustannus oli 400 miljardia euroa Hollannin julkiselle taloudelle vuosina 1995–2019.”

Hollannissa siis todella tutkittiin koko maahanmuuton kustannuksia ja tämä oli tulos.

”Hollantilaistutkimuksen mukaan vain länsimaista ja muutamasta Itä-Aasian maasta suuntautunut maahanmuutto on julkisen talouden kannalta positiivista. ”

Tosiasia on, että vain työperäinen maahanmuutto on yhteiskunnan kannalta järkevää.

Pakolaiset ovat asia sinänsä jaheitä pitää voida ottaa, mutta elintasoturismi tulee kalliiksi.

Vouhotus ihmisoikeuksista ei todellakaan ole peruste elitasoturismin sallimiseen.

Sinänsä ihan yllättäen asiaa ei ole Suomessa tutkittu ja se on piikki eräiden idealistien perseessä.

Mm. Hollannissa tutkimuksen tehneet meinattiin erottaa virastaan, kun julkaisivat tutkimuksen.

Ahvenen poiminta-aika.

Ahvenen poiminta-aika oli pari viikkoa myöhässä, mutta jo eilen oli sen alkamisesta viitteitä ja tänään aamulla olikin sitten täysi ralli päällä.

Poiminta-aika saattaa kuulostaa hieman oudolta, mutta ei sitä voi hyvällä tahdollakaan kutsua kalastamiseksi kun 7-8 / 10 heitosta on pannukarkea ahven kiinni ja matkalla sumppuun muiden seuraksi.

Näytelmä toistuu täällä oikeastaan joka vuosi ja alkaa yleensä syyskuun alkupäivinä, mutta lie lämpimät ilmat hieman lykänneet tänä vuonna.

Viime vuonna näytelmä jäi vähän lyhyeksi, mutta aiemmin se on jatkunut hyvinkin toista kuukautta ja kun kotiportilta on tapahtumapaikalle matkaa noin 600 metriä niin hölmöähän se olisi olla ahvenia poimimatta.

Kaksi vastakkaista mieltä

Jos ja kun henkilöt kohtaavat ja ovat asioista täysin vastakkaista mieltä, niin ja kun kumpikaan ei peräänny ratkaistaanko ampumalla? Vaiko kaksintaistelulla aamunkoitteessa?
Millaista onkaan hallituksen oikeistolainen politiikka, kun kaksi menestyjää ovat hekin täsin vastakkaista mieltä nykyisen hallituksen politiikasta?
https://www.aamulehti.fi/kotimaa/art-2000010657536.html
Onko nykymenossa unohtunut kultainen keskitie?

Ollaan niin itsenäisiä että oikein itkettää.

Suomessa toimii kansan valitsema eduskunta, joka on TOISEKSI ylin lakeja ja asetuksia toimeenpaneva elin maassamme ja jos jokin laki ja asetus mitä eduskuntamme tekee ei ole ylintä valtaa käyttävän rajojemme takaisen keskuskomitean mieleen ja heidän perustuslakinsa mukainen, niin se muutetaan sellaiseksi, tahdoimmepa sitä tai emme.

Joten on itsensä pettämistä kun sanotaan Suomen olevan suvereniteettinen itsenäinen valtio, sillä mikäs se sellainen itsenäisyys ja suvereniteetti on, jossa parlamenttimme on alisteisessa asemassa Brysselin keskuskomitealle.  Ja jos mallioppilas meinaa joskus potkia yli aisan, eli katsoo maan edun olevan ennen keskuskomitean etua, niin rangaistushan siitä seuraa.

Tälläkin hetkellä kun Orpon hallitus on Suomen laittanut ns.nälkäkuurille, niin se tekee sen siksi, koska jos se ei sitä tekisi, niin sen tekisi sitten sellainen isäntä, joka ei kyselisi enään että onko piialla vilu.

Stilasliitto Natoon kun liityimme, niin myös meidän omat puolustusvoimamme ovat sille alisteisessa asemassa, sitä en sano että onko se hyvä vai huono asia, sanokoon minua viisaammat  kypäräpapit sen.  Jos Naton myötä saamme rauhassa Suomessa elää niin se on tietenkin hyvä asia.  Siitähän voidaan taittaa peistä loputtomasti puolesta ja vastaan, että olisiko rajamme pysynyt rauhallisena myös kuten se oli pysynyt jo yli 80 vuotta ilman Natoa, siihen ei nyt vastausta saada, vain oletuksia.

Onhan se vähän irvokasta, kun omien köyhiemme ääni korvessa huutaa leipää, niin keskuskomitea vaatii vielä meidän ottavan lisää suita ruokittavaksi taakanjakodirektiiviin vedoten.  En kyllä enään tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa, kun aikaisemmin näitä elintasopakolaisia nimitettiin rikkaudeksi ja nyt ne ovatkin sitten taakkoja direktiivin mukaan.

Voidaanhan Suomessa juhlia itsenäisyyttä jatkossakin mikäs siinä, mutta jos Suomen ja EU.n lippu pitäisi nostaa yhteen salkoon vallanjako perusteen mukaisesti, niin ylinpänä liehuisi EU.n lippu ja Suomen lippu roikkuisi puolitengossa.  Omassa lipputangossani ei koskaan tule hulmuamaan muu kuin siniristi lippu ja jos minut pakotettaisiin salkoon nostamaan EU.n  tähtilippu, niin sen jälkeen antaisin Husgvarnani laulaa ja soittaa säkkijärven polkkaa kintaat kädessä lipputangon kylkeen. ( Sama koskee ihmisoikeus-jihadistien sateenkaarilippua )

Pahaltahan tämä nyt näyttää tämä maailman meno jatkossakin ja olimmepa yksin tai yhdessä, niin entistä turvattomammaksi Suomalaiset itsensä tuntevat ja kun oikein ahistaa, niin kenenkäs niskavilloissa sitä kiinni ollaan kuin toisen Suomalaisen kun naama ei miellytä, vaikka oma peili on vino.

Nytkin ollaan jo siitä asti kun Orpo hallituksensa kasasi, niin puolet kansasta on vaatinut uusia vaaleja. Mutta ehkäpä vasemmisto haluaisi palattavan takaisin Urkin aikaan, jolloin UKK päätti kuka päätöksiä tekee hänen ohjeensa mukaisesti, vaikka pahat kielet nyt väittävätkin että Moskovassa se päättäjä istui kuten nyt on tätä nykyä Bryssel.

Saas nyt sitten nähdä, että kuinka monilla miljardeilla tulevana syksynä ”mafia” rokottaa valtiontalouttamme, kun heidän vaalikarjaansa uhkaa joutuminen työmarkkinoiden käytettäväksi.  Minä kun olin tuolla aamulenkilläni eilen, niin vastaani tuli hyvin kalpea mies jonka tiesin olevan vapaaehtoisesti työtön, niin kysyin häneltä että mikäs nyt noin kalpeaksi on hänet tehnyt niin hän sanoi nähneensä pahaa painajaista, sanoin että et kai vain meinannut painajaisessasi joutua työhön, niin hän sanoi että paljon pahempaa,  meinasin  joutua ylitöihin.