Jännä juttu 😮

”Suomi sijoittuu maailman kärkijoukkoon niiden maiden ryhmässä, jossa rasismia on kaikkein vähiten”

https://www.suomenuutiset.fi/tutkimus-suomi-sijoittuu-maailman-karkijoukkoon-niiden-maiden-ryhmassa-jossa-rasismia-on-kaikkein-vahiten/

”Enemmistö suomalaisista katsoo, että rasismi on vähäinen ongelma”

https://yle.fi/a/74-20108438

Mites tämä nyt näin…?

Kaksi tarpeellista tuotetta

Punkalaitumella oli kaupat ja pankki, mutta
enää vain katettu bussipysäkki.
Silti sieltä tulee edelleen meille kaksi tärkeää tuotetta:
Ämpäri ja ruumisarkku!
https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010626929.html
Ämpäri minulla jo on, mutta pitäiskö vielä hommata se ruumisarkku?
Pitäiskö ruumisarkku jalostaa sisustuskalusteeksi josta sitten tarpeen tullen voisi
ottaa sen viimeiseksi leposijaksi? Ennen maalla käsityötaitoiset valmistivat itse itselleen ruumisarkun jota säilytettiin ullakolla.
– Mutta vakavasti ottaen maaseutu autioituu.
Ennen Punkalaidun oli omavarainen kunta ja nyt vain katettu bussipysäkki…

Vasemmiston sirkuspellet valmiina naurattamaan.

Mediat näyttävät ennustelevan perussuomalaisten kohdalla, että hallitusohjelma tulee aiheuttamaan puolueessa oven avautuvan jatkossa kiihtyvään tahtiin vain ulos päin, mutta tämä on kyllä paremmin toive ja märkä päiväuni mitä punavihreä ”tutkiva” journalismi rukoilee polvet verillä tulevaksi.

Hallitusohjelma on hyvä, sen tietää jo siitä kun vihervasemmisto hyppii tasajalkaa ja kolme vasemmistopuoluetta on toistensa hiuspehkoissa kiinni, taistellessaan kuka siellä kukkona istuu opposition paskakasan päällä.

Iso Anttikin yrittää pitää aisoissa puolueensa ”Marin” siiven ja estää sitä kakkimasta aisalle, kun huomenna on markkinat ja sopanjako päivä Purran ikkunan alla.

On siinä poijaat seuraavat kolme vuotta melkoista tuskaa eduskunnan opposition orsilla, kun kaakatus voimistuu samaa tahtia, kun hallitusohjelma pääsee tavoitteeseensa hyvinvointivaltion jatkumoksi.

Tämä eduskunnan Arbuusi puolue, vihreä päältä ja punainen sisältä ( sdp,vihr,vass ) joutuu nyt vain kalastelemaan ääniä toisiltaan, sillä hallituspuolueiden vesiltä ei kalat kyllä lähde uimaan saastuneeseen ja hapettomaan ”punaiseen” mereen.

Kepu nyt on luku sinänsä ja tuskin nyt äänestäjät  puolueen puheenjohtaja vaihdoksen myötä lähtevät kannattamaan puoluetta, joka ei lähtenyt siivoamaan omia sotkujaan Orpon hallitukseen, vaan valitsi  toverien tapaan räksyttämisen oppositiossa.  Kyllä minua on suuresti naurattanut, kun eduskunnassa ainoa asia jota kepu esittää vaivaan kuin vaivaan, on parlamentaariset kahvia ja pullaa kokoukset.  Ei tarvitse katsoa kuin tätä parlamentaarista Yle kokoustamista, jossa opposition vastaus kaikkeen on…… EI saa leikata  Pravdasta.

Saas nyt sitten nähdä kun eduskunta aloittaa istuntokautensa tulevalla viikolla, että minkähän otuksen vasemmisto seuraavaksi väittää olevan perussuomalaisten kaksoisviestintää.  Olen antanut itselleni kertoa, että Saimaan norppaa ovat ehdottaneet  siksi, koska silläkin on viikset kuten oli ”Aatullakin”.

En varmasti paljoa erehdy sanoessani, että todennäköisesti jo ensimmäisellä viikolla eduskunnassa on epäluottamuslauseiden tulva valmiina hallitukselle ja tietenkin myös perussuomalaisille ministereille, kun eivät tarpeeksi uskottavasti suudelleet vasemmiston rasistista itkumuuria.

Yleisurheilun Suomi – Ruotsi ottelu. Muinaisjäännös, jonka soisi haudattavan, vaiko ei?

Ymmärrän, että tapahtumalla on pitkät ja osin jopa hyvinkin kunniakkaat perinteet, mutta onko aika kuitenkin ajanut tapahtuman ohi?

Penkkiurheilun suurena ystävänä koen tapahtuman olevan keinotekoisesti hengissä pidetty jo hyvän tovin saattohoidossa armeliasta loppuaan odottanut menneisyyden suuruus.

Toisaalta jos sirkuksen on jatkuttava niin voisiko ohjelmaa muuttaa vaikkapa junioriurheilua painottavaksi ja vielä hullumpi ajatus, pelkästään junioreille?

Ajankohta elokuun alkuun, ennen koulujen syyslukukauden alkamista?

Enemmän junioreita, enemmän kansainvälisiä kokemuksia, enemmän kansainvälisiä kontakteja yhteisen harrastuksen parissa jne.jne.

Uskallan sanoa, että ainakin rahat olisi paremmin käytetty kun ne näiltä osin sijoitettaisiin nuoriin.

Rasisminvastaiseen kouluun

Hallitukselle rasisminvastainen koulutus.
Se on pakollinen hallituksen jäsenille!
Koulupakkohan on tuttu juttu jo lapsillekin.
Saas nähdä tuleeko koululaisillekin että saataisiin koulurauha
ja kiusaaminen loppumaan?
https://www.is.fi/politiikka/art-2000010662318.html
– Koulutus saattaa olla kova pala jukuripääoppilaille
ja millaista koulutusta?
– Ministerien koulutuksessa tuskin leikataan kuluista
vaan haetaan parasta opettajaa maksoi mitä maksoi
kyllä me veronmaksajat maksamme.

Teetkö työtä palkatta?

Kauppa se on joka kannattaa ja paras voitto tulee,
jos saa jonkun tekemään työtä palkatta?
https://www.hs.fi/suomi/art-2000010654111.html
Syksyllä tulee se palkkaneuvottelukierros ja hyvä jos saa palkankorotuksen,
sillä monelle voi tulla palkan alennus tai menettää työpalkkansa kokonaan,,,
– Haluatka tehdä ilmaisen matkan saat auton jolla mennä? Juu palkasta ei puhuta…

”Aavistushakkuu” – uusi termi rahantekokoneelle

Erinomainen näkemys aran  metsaluonnon suojeluun – salaus arvokkaista luontokohteista niin jopa itse metsänomistajiltakin kuin yleisöltä.

Esimerkki: jos metsäomistaja löytää ennen luontoaktivistia liito- oravan papanat, hän voi tehdä ennakkohakkuun, ettei papanoita enää löydy. Kätketty rikos.

Raakut | Biologin mielestä raakkujen sijainnin salaaminen on perusteltua: ”Ihmiset ovat osoittaneet olevansa tässä mielessä ihan sairaita”: https://www.hs.fi/suomi/art-2000010663691.html

Uskovalle ei ole nykyään tilaa majatalossa.

Nykyään kun joku sanoo uskovansa Jumalaan, häntä pidetään jos ei ihan seinähulluna, niin jonkin sortin sekopäänä kuitenkin.

Mutta näistä edellämainistuista vertauksista huolimatta minä sanon uskovani Jumalaan.

Sen olen pannut merkille, että sellaiset ihmiset jotka lakkaavat uskomasta Jumalaan…..he eivät lakkaa uskomasta johonkin, vaan he uskovat mitä tahansa.

Meniköhän tässä nyt arvin aamukahvi aforismi joillekkin väärään kurkuun…….toivottavasti.

 

Leikkimielinen kysymys…

Jos nyt olisitkin yhtäkkiä nuori parikymppinen, mutta omaisit kaiken sen tiedon ja kokemukset, jotka olet kohdannut tähän mennessä niin mikä olisi uravalintasi?

Tekisitkö kaiken kuten olet tehnyt, vai muuttaisitko jotain?