9 vastausta artikkeliin “Ulkomaiset sijoittajat kaikkosivat”

  1. Ulkomaiset sijoittavat ovat kadonneet myös Norjasta, Saksasta, Brittilästä esimerkiksi. Tämä on yleinen Euroopan ongelma tällä hetkellä.

    1. Kyuu, usko pois tämä koskee vain ja ainoastaan Suomea ja syy on Orpon hallituksessa 🤣🤣🤣

  2. Niilo vissiin odottaan suuria niistä ketkuista miljardeja luvanneista puliveijareista…

  3. Suomen hallitus ei ole syyllinen ongelmaan, mutta heillä olisi mahdollisuus ratkaista ongelmaa.

    Suomen yksi isoin miinus on, että meiltä puuttuu riittävän järeä rahoitusinstrumentti tukemaan yritysten kasvua. Solidiumin ympärillehän tällaista ideaa ollaan rakentamassa, toivotaan että sujuu.

    Tällä on merkitystä paitsi sijoitusten saamisessa Suomeen yleisesti, mutta myös sillä miten käy kasvavan yrityksen jatkossa – jääkö pääkonttori ja iso osa töitä Suomeen, vai jääkö tänne vain haarakonttori?

  4. Toivottavasti ei oteta mallia business finlandista, mikä jakoi rahaa holtittomasti ilman alkeellisintakaan kontrollia.

  5. Näinpä. Solidiumin toiminnasta ja ajatuksista tuoreessa Ylen Pörssipäivä-ohjelmassa jos kiinnostaa kuulla taustoja ja kulmia tähän.

    Utelias kannattaa olla, sillä Solidium tekee sijoituksia sinun ja minun rahoilla. Itse olen ainakin verrattain toiveikas että tekevät hyviä sijoituksia.

    Business Finlandin tehtävä ei ole tuottaa voittoa. Solidiumin tehtävä se on.

  6. Pitäisi kutsua Sipilä takaisin hommiin. Hän arvosteluista huolimatta pani siinä tilanteessa taseet toimintakuntoon. Muut sössivät työkalun.
    Nyt ei ole toivoakaan, että tämä ns. hallitus osaisi tehdä Suomen investointitaloudelle muuta kuin nyt tekevät- tuhoavat.
    Purra on näissä leikeissä lastenrahan varhaisoppilas.

    Business Finland oli erinomainen työkalu pelastaa korona-ajan täydeltä katastrofilta. Muutamat lusmutkin saatiin käpälälautaan.

    Ei voi muuta todeta kuin, että Sipilän hallitus oli mestarisuoritus siinä ajassa berneriä lukuun ottamatta. Kikystä opittiin se, mitä ei sanellen kannata tehdä, vaikka oli lähes pakko – bumerangi tulee takasin. Ilman maakuntauudistusta Suomi olisi jo konkurssissa.

    Ja Marinin kriisiajan hallitus esimerkillinen johtotähti Suomen lähihistoriassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *