Koko Pirkanmaa on kohta sekaisin persujen toilailuista saati kohta koko Suomi

Nyt Nokian kaupunki ja jo pitkään Ylöjärvi on ollut sekaisin persujen toilailuista. Tampere on ollut kaukaa viisas ja heittänyt persut ulos päättäjäkoalitiosta ja pysyy. Miten tällainen yhteistyökyvytön joukko voi pitää useiden muuten fiksujen kuntien asioita panttivankeinaan.

Luottamuspaikkojen jako närästää kokoomusta Nokialla, haluaa sopia paikoista uudella tavalla – Pirkanmaa – Aamulehti

Ylöjärvelle ei edelleenkään saatu valittua kaupunginhallitusta – valtuusto on niin erimielinen, ettei voinut edes käsitellä asiaa – Pirkanmaa – Aamulehti

… ja nyt koko Suomi kohta seisoo, kun Orpo kuvaa elämänsä suurinta ja ainoata tavoitetta, pääministeriyttään, vaimonsa kanssa selfieksi Espanjassa päättäjien kokouksessa.

Petteri Orpon käytös nousi otsikoihin Espanjassa – Politiikka – Ilta-Sanomat (is.fi)

20 vastausta artikkeliin “Koko Pirkanmaa on kohta sekaisin persujen toilailuista saati kohta koko Suomi”

  1. Ylöjärvi on todella ollut lehden palstoilla.
    Jos ja kun noin niin miten hoidetaan kunnan asioita?

  2. Niin, että on taas persujen vika, kun yksi kokkari sai tarpeekseen ja vaihtoi persuihin?
    Ja nyt kokkarit haluavat sementoida etunsa koko kaudeksi riippumatta siitä, mitä tapahtuu…

    1. Yhden vai kahden vai useamman?
      Yksi toilailija on se ”poika”, joka on kaikin keinoin koittanut savustaa isänsä puolisoa ulos kaikesta.
      Toiset toilailijat ovat nämä muut, jotka ovat käyttäneet perhekiistaa ja perätöntä tiedonjakosyytettä tekosyynään poliittisessa paskassa.

        1. Täytyy tähän trollaukseen sen verran kommentoida, että ei kukaan, siis ei kukaan, ole pystynyt osoittamaan, että Erja Pelkonen oli tuo salaisten tietojen vuotaja.

          Ylöjärvellä viljellään samanlaisia vahvistamattomia heittoja syyllisestä kuin tällä sivustollakin erään blogistin toimesta. Viljelyssä ovat kunnostautuneet niin kokoomuksen kuin Suomen Katajankin edustajat.

  3. Ylöjärvellä lienee muutenkin levotonta. Taitaa olla ollut kipeenä koko sakki jo pitemmän aikaa, kun on ylöäkin luin järvessä vaan.

  4. Tämä koskee persuministeriä ja siinä samalla koko Suomea:

    Mikään ei ole niin helppoa kuin leikata säästää. Se koskee niin yrityksiä kuin valtiontaloutta. Vaikeus on hankkia katteellista lisätuloa.
    Ministerien ei tarvitse välittää omasta nahastaan tuossa roolissa. Minäkin pytyisin tuohon helposti. Pystyisin nostamaan verojakin oikeudenmukaisesti ja panemaan veronkiertäjät kuriin.
    Mutta, mutta, moraali ja humaanius ja inhimillisyys eivät kuulu tällaisen psypopaattiutta lähentelevän ministerin toimenkuvaan. Siksi tällainen kurimuksen luominen ilman mitattavaa tulosta ei kuulu vastuualueeseen.

    1. On se todella asiallista keskustelua haukkua jotakuta psykopaatiksi – ilman alkeellistakaan ammattiaitoa sen arvioimiseen.

    2. Kataisen hallitus kehitteli veronkiertosysteemejä sijoittajille Henrikssonin ollessa oikeusministerinä Siinä hallituksessa ei PS ollut mukana.

      Toki Katainen halusi panna eläkeläisten veropakolaisuuden kuriin tarkistamalla maiden välisiä verosopimuksia.

      Kuitenkin pelkään, että Fortumin Liliusta eivät verojärjestelyt rasita.
      Liliushan tienasi huikeasti optioillaan, mitkä oli tienannut haitanteostaan edistämällä monopoliluonteisen sähköverkon myyntiä Carunalle.

      Tampereellahan on saman suuntaisia hankkeita eli kaupungin omistukseen myyntiä. Kaupungin edun mukaista olisi, että nykyinen hallituskopla siirrettäisiin sivuun ja korvattaisiin persuilla.

      Kansi-hankkeessa oli myös paljon hämärää, jota PS vaati esiin.
      Mutta sillehän me emme voi mitään, jos Karjalainen kannattaa kähmintää.

      1. Tekstinkäsittelyohjelmani kääntää asiani päälaelleen.

        Tarkoitukseni oli sanoa, että kaupungin hanttapulihallitus pyrkii myymään keinottelijoille kaupungin monopoliluonteisia toimintoja.

        Maailmalla on ollut sellaisia tapauksia, että vesilaitoksen uusi omistaja on ottanut maksimaalisesti lainoja perusparannuksiin ja jakanutkin lainarahoilla omistajilleen valtavia osinkoja ja ajanut yhtiön konkurssiin.

        Karjalainen voisi kertoa Kansi-projektia vetäneestä Uros-toimijasta enemmän.

        Kansi -hommeli tehtiin äärimmäistä salailua osoittaen, mutta voi olla, että Karjalainen tietää.

        1. PS vastusti Uros-projektia alusta alkaen, mutta höntit sen sitten toteuttivat.

          Myös saaren rakentaminen Näsijärveen vaikuttaa hullun hommalta älyä omaavien persujen mielestä.

          Eikö noista asioista saisi olla eri mieltä?

          1. Näsin saaren hanketta tuskin voi kehua ekologisesti viisaaksi. Lämmityskulutkin tulevat tuolla pohjoistuulien tuivertamalla saarella olemaan puolitoistakertaiset esimerkiksi Nekalaan nähden.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *