https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000009830154.html
”Tuore tutkimus löysi kanan syömisestä synkän puolen: rehulla suuret ympäristövaikutukset”
”Tutkimuksemme mukaan kotimaisen broilerin globaali lajikatovaikutus tuotekiloa kohti on lähes kaksinkertainen kotimaiseen naudanlihaan verrattuna johtuen erilaisesta rehustuksesta”, sanoo Luken erikoistutkija, tutkimuspäällikkö Merja Saarinen.”
Broileria kehutaan nautaan verraten, mutta sen kasvattamisen vaikutuksista ei välitetä.
Suomalaisen naudanlihan vaikutukset ovat melkoisen pienet juuri siksi, että nautoja ruokitaan merkittävästi heinällä, mitä kasvaa paljon ja minkä sijaan ei useinkaan voida viljellä ihmisruokaa.
Parasta kun ei syö mitään, menee vaan pitkälleen monttuun niin lyhenee hiilijalanjälki….
Pitänee syödä vaan porkkanoita.
Järvissä olisi kaikenlaista ongittavaa.
Asiassa on monta puolta jos lihaa ei saa salametsästys alkaa oleen isomassa määrin
Koska ei siitä kovin helpolla kiinni jää terv tepivaari