2 purkkia tonnikalaa auringonkukkaöljyssä
200g fetajuustoa
kotimaisia tomaatteja
suolakurkkua
vihreitä oliiveja
punasipulia
salaatin lehteä
kastikkeeksi shirachamajoneesi
Sopivan mansellismielinen blogialusta
2 purkkia tonnikalaa auringonkukkaöljyssä
200g fetajuustoa
kotimaisia tomaatteja
suolakurkkua
vihreitä oliiveja
punasipulia
salaatin lehteä
kastikkeeksi shirachamajoneesi
Etkö laittanut mitään pastaa joukkoon?
En kun halusin nyt tehdä kreikkalaistyyppisen salaatin, niin ehkä sitä pastaa sitten seuraavalla kerralla…
Nam, kuulostaapa herkulta 🙂 tosin itse ehkä kastikkeeksi valitsisin yrttimaustetun öljysekoituksen. Ja tonnikalan ehkä jättäisin omasta salaatista pois. Sen tilalle siemeniä ja salaatiksi ehkäpä rucolaa tai lehtikaalia.
Yksi kesäsuosikki-salaateistani on simppeli: lehtikaalin lehtiä silputtuna kulhoon, johon runsaasti mansikoita sekä kastikkeeksi raikas basilikalla maustettu oliivi-öljy.
Kaurahtavaa leipää, pähkinävoita ja piimää
Nam, nam! Kahvia kuluu, nyt afrikkalaista.