Eli saarioisten ”roiskeläppiä” joihin lisään reilusti emmental-raastetta, sipulirenkaita, keltaista paprikaa ja annan olla uunissa 175 asteessa 10 minuuttia. Tarviiko lopputulos ketsuppia, niin se onkin makuasia.
Sopivan mansellismielinen blogialusta
Eli saarioisten ”roiskeläppiä” joihin lisään reilusti emmental-raastetta, sipulirenkaita, keltaista paprikaa ja annan olla uunissa 175 asteessa 10 minuuttia. Tarviiko lopputulos ketsuppia, niin se onkin makuasia.
Fiksumpaa olisi ostaa esim Lidl:n pitsapohja jossa tulee tomaattimurska mukana (maksaa 2,89€) . Siihen Lidl:n herkkusieniä (n 1,00€ / park) , jauhelihaa (2,90€/ 400 g) ja juustoa päälle (jotain muutaman euron Edam yms) . Syöt siitä kaksi päivää.
Itse olen kanssa elättänyt itseni viikon verran ison talon jääkaapeista ja pakastimista löytämilläni. Suosikki-väsäys on ollut voitaikinalevyistä pasteijaa, johon sisään tuorejuustoa, palvikinkkua, kanamunaa, tuoretta persiljaa sekä maisteena timjami, suola ja valkosipulirouhe.
Eilinen iltapala oli jo hiukan askeettisempi: maustetut pakasteranskalaiset. 😄
En ole ihastunut moisiin valmistuotteisiin.
Mulla menee valmistuotteita aika harvoin minä nautin jo silloin kun uunista tulee hyvät ruuan tuoksut
Siksi teen ruokani kotona n 95 % alusta pitäen terv tepivaari
Suosittelen edelleen valmistamaan kerralla suuria ruoka-annoksia – vaikkapa 6 litran kattilallisia kuten minä. Halpaa, hyvää ja annosta kohti edullista.
Parhaillaan minulla on menossa jauheliha-makaroonisörsseli, pari päivää sitten loppui jauheliharisotto. Edellinen oli kuorittuna keitetyt perunat ja runsaslihainen jauhelihapata.
Seuraavaksi on tarkoitus kokeilla jauheliha-sekavihannessörsseliä – ainekset odottavat jääkaapissa ja pakasteessa.
Lisukkeilla saa vaihtelua siihen, että yksi ruoka-annos (vaikkapa lounas on sama esimerkiksi 10 päivää). Iltaruokaa voi vaihdella ja maustamistakin voi vaihdella.
Halpaa ja hyvää.
Juuri oli kaalipataa josta riitti kahdelle 3 päiväksi hyvin niin että nälkä lähti. Tytär kun kävi kylässä niin hänelle ostettiin ns ”parempaa” ruokaa. Minä en kehtaa ruokaan ”sijoittaa” se kun tulee ulos saman hintaisena…