Tänään paistettuja perunapiirakoita metsäkankaan s-marketin paistopisteestä. Lämmitin niitä uunissa ja päälle ei tällä kertaa voita vaan levitettävää ruohosipulituorejuustoa. Maiskis !!
Sopivan mansellismielinen blogialusta
Tänään paistettuja perunapiirakoita metsäkankaan s-marketin paistopisteestä. Lämmitin niitä uunissa ja päälle ei tällä kertaa voita vaan levitettävää ruohosipulituorejuustoa. Maiskis !!
Herkuttelu ei ole pahasta kunhan ei päivittäiseksi muodostu.
Itse ostin lauantaina oikein hyvän kirjon juustoja, emäntä usein sanoo, että minua ei saa päästää kalastustarvikekauppaan eikä juustotiskille ilman valvontaa.
Port salut on juustojen juusto 🙂
Itse suosin edelleen Kuusamon juustolan emmentalia mutta kyllä sitä moni muukin maistuu.
Itse ostin tosiaan lauantaina muutamia juustoja, uusina tuttavuuksia hollantilaiset vähintään 1000 päivää kypsynyt Gouda ja Chiligouda
https://www.zammi.fi/goudat
Ostan juustoja kunhan niissä ei lue Tanskalaista valmistajaa terv tepivaari
Valtaosa markettien juustoista on sangen pliisuja mielestäni. Kun haluan herkutella menen Vaasan kauppahalliin, siellä on pieni juustokauppa, osaava myyjä jolta aina kyselen, useimmiten tullut onnistumisia, hinnat vaan aika suolaiset, pitää tyytyä pieniin paloihin.
Tänään keitin kanakeiton, otin ohjeeksi netistä laulaja Tuure Kilpeläisen reseptin vaikka en varsinainen kilpeläis fani olekaan, sen verran muutin että 2dl kuohukermapurkin sijasta laiton 2,5 desiä makeachili kermaa. Oli hyvää, vaimo ja tytärkin kiittelivät.
Matti, olen pitkälti samaa mieltä, markettien perusjuustot ovat, no perusjuustoja.
Toki on joitakin joissa on ihan suht ok puhtia, kuten vaikkapa mustaleima emnental.
Oletko ruukkujuuston maailmaan koskaan tutustunut?