Olipa juuresta tai juureksesta

On aivan sama mistä ovat tehdyt leipänä ei ole minun makuuni mikään tuon leipomon leivät

Nimittäin Pogenin ne ei maistu oikeasti miltään on hiukan hullu olo tila kun on tottunut Suomi reikäleipään siinä on leivän maku

Tosin sitäkin on saatavilla Tampereella harvoissa kaupoissa nykyään

Mutta vaihtoehtona pogen ja sieltä leipä ei kiitos minulle mutta onneksi tuolla Nurmeksessa osataan leipoa kunnon limppua

Eikä se limppu ainoa ole mutta äsken söin limppua siksi kait ekana mielessäni eikä siihen tarvii laittaa kun voita päälle ja alahuuli alle

Sillä saa rukiin maun suuhunsa eikä pelkkää melassin makua jota monet leivät ovat Kiitos Porokylän taitajille seommoro tepivaari kirjoitti Teuvo Mast

12 vastausta artikkeliin “Olipa juuresta tai juureksesta”

    1. Tuntuu olevan tuo rukiin taito tuolla pohjoiskarjalassa pitää painaa nimi mieleen terv tepivaari

  1. Heikkisen leipää saa Kajaanista ja oli viikko sitten Kuhmossakin tarjolla.

  2. Juhak on turhan pitkä matka leivän hakuun Tampereelta terv tepivaari

  3. Porokylän leipää tulee Kesälahden molempiin kyläkauppoihin ( S ja K ) päivittäin, aina saa tuorreena.

    1. Syy siihen että se on aina tuorretta, kun K-kaupassa on uuni, jonne laittavat joka päivä porokylän leipää, kun se tuodaan pakasteen muodossa kauppaan.
      Saa kuumana sipaista voita päälle, niin a`vot.

      1. Suurjakoon tulee paistettuna koska siellä ei ole paistopistettä ja suurjako on k market
        Mutta on sekin muuten hyvää ja tosileipää terv tepivaari

  4. Aivan samoin kun Teiskokin Tamperetta elikkä osanen Nurmesta terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *