On aivan sama mistä ovat tehdyt leipänä ei ole minun makuuni mikään tuon leipomon leivät
Nimittäin Pogenin ne ei maistu oikeasti miltään on hiukan hullu olo tila kun on tottunut Suomi reikäleipään siinä on leivän maku
Tosin sitäkin on saatavilla Tampereella harvoissa kaupoissa nykyään
Mutta vaihtoehtona pogen ja sieltä leipä ei kiitos minulle mutta onneksi tuolla Nurmeksessa osataan leipoa kunnon limppua
Eikä se limppu ainoa ole mutta äsken söin limppua siksi kait ekana mielessäni eikä siihen tarvii laittaa kun voita päälle ja alahuuli alle
Sillä saa rukiin maun suuhunsa eikä pelkkää melassin makua jota monet leivät ovat Kiitos Porokylän taitajille seommoro tepivaari kirjoitti Teuvo Mast
Kajaanissa olevan Heikkisen ruisleipä on sitten parasta ruisleipää.
Tuntuu olevan tuo rukiin taito tuolla pohjoiskarjalassa pitää painaa nimi mieleen terv tepivaari
Mistä noita molempia saa ?
No porokylää saa aiankin suurjaosta terv tepivaari
Täytyy poiketa, kiitos !
Heikkisen leipää saa Kajaanista ja oli viikko sitten Kuhmossakin tarjolla.
Juhak on turhan pitkä matka leivän hakuun Tampereelta terv tepivaari
Porokylän leipää tulee Kesälahden molempiin kyläkauppoihin ( S ja K ) päivittäin, aina saa tuorreena.
Syy siihen että se on aina tuorretta, kun K-kaupassa on uuni, jonne laittavat joka päivä porokylän leipää, kun se tuodaan pakasteen muodossa kauppaan.
Saa kuumana sipaista voita päälle, niin a`vot.
Suurjakoon tulee paistettuna koska siellä ei ole paistopistettä ja suurjako on k market
Mutta on sekin muuten hyvää ja tosileipää terv tepivaari
Porokylä on tarkemmi sanottuna Nurmes.
Aivan samoin kun Teiskokin Tamperetta elikkä osanen Nurmesta terv tepivaari