Kun nyt kuitenkin tiedetään että Suomessakin on pähkinä allergikkoja kuitenkin lähes kaikkiin suklaisiin sekoitetaan pähkinöitä
No onneksi on fazerin sininen joskus vaan tekis mieli napata jonkun muunkin valmistetta
Mutta se ei oikein onnistu kun suklaat on tupattu täyteen pähkinää ja sikei ne myös jää omalta kohdalta hyllyyn
Vai onko se tarkoituskin tuskinpa on kuitenkaan mutta tyydytään siniseen ja onhan se toki erittäin hyvää
Joskus vaan kyllästyttää yksi ja sama seommoro tepivaari kirjoitti Teuvo Mast
Enpä nyt ihan varma ole mutta pari arvausta – pähkinät ovat hiton halpa valmistusaine, helppo saada kokoa ja painoa lisää. Ne ovat myös helppo tapa lisätä makua, kun ei tarvitse tehdä tuotekehitystä, luonto teki sen jo valmiiksi.
Samaa halpuutta olen myös miettinyt menee sitä kalliimpaa suklaata vähemmän
Mutta totuushan tuossa onkin pähkinä allergia jota Suomessakin on aika paljon terv tepivaari