Kyllä nuot Ruotsissa paljon osaakin mutteipa kunnon leipää taikka makkaraa molemmat on vailla makua jota kumpikin tarvitsee
Sen enempiä kertomatta erästäkin muka leipomoa eipä ole hääviä heidän tuotteensa
Kun kerran on saanut Suomalaista ruisleipää ei voi sietää näitä leivonnaisia joita meille roudataan
No eipä etelänkään kohteet mitenkään maistu kun sieltä tulee kotiin ekana pitää saada ruisleipää ja Suomalaista lenkkimakkaraa
Kun on ollut etelässä vaikka kaksi viikkoa alkaa tympimään vaalea pulla leipä mutta sen voi sietää mutta eipä pidempään
No kaippa sekin on makuasia josta emme voikkaan paljon kinata siinä vaan harmittaa kun meille tuodaan selvää piip tuotteita muista maista
Kyllä me Suomessa osataan tehdä leipää ja makkaraakin joka maistuu Suomalaisille syökööt Ruotsalaiset itse muka leipänsä seommoro tepivaari kirjoitti Teuvo Mast
Jos haluat todella hirveistä puhua, ruotsalainen olut vasta onkin rikos ihmisyyttä vastaan.
Niin on nuorempana sitäkin tuli kokeiltua ja todettua sitä itteään on Suomi olut on aika lailla samaa kun Saksassa
ja makkarat siellä on braatvurstia
Niihin pitää vaan tottua ensin terv tepivaari
Tässä on varmasti hyvä juureen tehty hiivaton hapanleipä. Maksaa kylläkin n. 7€ / limppu.
Tampereen Kauppahallissa myytävä leipä valittiin Suomen parhaaksi – Se tehdään yhä yhden naisen leipomossa, joka perustettiin autotalliin: https://www.aamulehti.fi/moro/art-2000009102701.html?share=6d615e3940ddde675fefd5af5ffda5e1
Mutta millä sinne kauppahalliin sitten pääsee ei sitten millään
Hapanjuureen leivottu on aina sitä oikeaa asiaa ja kunnon leipää
Mutta nyt oli kyse meile tuontileivästä Ruotsista terv tepivaari
Ruotsalainen makkara (korv) on lähinnä vitsi.
No niin on vitsi eikä se ole makkaraa lainkaan terv tepivaari
Bratwurstia tulee välillä ostettua lidlistä. Mutta jos oikeasti hyvää grillimakkaraa haluaa niin pitää käydä Virossa.