Välipäivä tarjoukset

Tässä kun Suomella tulee kohta ”välipäivät” matkalla NATO jäseneksi niin mitäs kansa lottoo,,,millaisia ”välipäivän tarjouksia” idän suunnasta tulee.

Luulen että eräs ”silkaa totuutta” puhuva Lavrov alkaa olemaan äänessä sekä myös näitä ”aina luotettavan median” äänikelloja on teeseineen liikkeellä.

Siellä luodaan uhkakuvia miten käy jos Suomi liittyy puolustusliittoon (kävisi muuten juuri niin jos ei liitytä) korostaen YYA aikaisia hyviä suhteita, Paasikivi-Kekkosteluja ja muita umpi punaisia muistoja. Oksennus…

Mutta jotain tuohon tyyliin, kova on itku ja hampaiden kiristys oleva.

4 vastausta artikkeliin “Välipäivä tarjoukset”

  1. Iltalehdessä ainakin on jo Sami Lotila saanut tehdä propagandaa siitä miten NATO Suomi ” joutuu puolustamaan Viroa joka ei viitsi itse ostaa hävittäjiä”. Tämän tapaista propagandaa ainakin tulee. Kaikkea koettavat varmasti keksiä mutta juna liikkuu jo niin kovaa että ei sitä pysäytetä.

    1. Hyödylliset idiootit ovat jo aloittaneet valehtelemisen ja paskanjauhannan.

      1. Sinänsä todellista ”uutisointia”, mutta eipä yllätä kansan uutisten kirjoittelijalta.

  2. Kyllä nämä Venäjän ”välipäivän tarjoukset” ovat perinteinen uhkaaminen, voivottelu siitä kuinka aikaisemmin olimme paremmat naapurit, perinteinen poliittinen ja kauppapoliittinen painostus. Kesään mennessä saamme rajoillemme ”laittomia maahanmuuttajia” ja muuta ”kuleksijaa”,,,äärikeinoina, tätä harjoittelivat jo aiemmin ja kuinka siinä toimitaan. Kyberhyökkäyksiä, vaikuttamista medioiden kautta, poliitikkoja voidaan uhkailla keväällä ja sen jälkeen.

    Eli ei mitään uutta itänaapurimme osalta. Eli olimme menossa Natoon tai emme samaa olisi meininki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *