Tulossa valeparaati 9.5.2022

Odotan oikein innolla millaista ”paraatia” Venäjältä tulee. Kuulemma kalustoa ja joukkoja paraatiin on jo harjoitettu. ”Uraa!, Uraa! Uraa!” Huutaa paraatijoukot ja vanhat käppyrät heiluttaa käsiään johtaja-aitiosta.

 

Ei voi kuin ihmetellä millaisen valheen keskellä pitää näytellä että hyvin menee. Jaellaan prenikoita ja ylennyksiä. Mistä? Sotilaallisesta fiaskosta. No se on ainakin selvää että mäkkärin hampurilaisia ei katsojat saa,,,toisaalta ahneen uskovaisen omistaman  Hesburgerin hampurilaisia taitaa vieläkin saada Venäjällä,,,koska Jumala on raha.

”Ilta-Sanomat kysyi Hesburgerilta, miten lähtö Venäjältä on tähän mennessä edistynyt ja montako ravintolaa oli jo suljettu. Yhtiön toimitusjohtaja Kari Salmela ei sähköpostilla välitetyssä vastauksessaan kuitenkaan kertonut mitään nykytilanteesta.”

Hesburger lupasi sulkea ravintolansa tässä kuussa Venäjällä – vappu lähestyy eikä edistymisestä ole mitään kerrottavaa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000008764958.html

Eli voinemme odottaa että suomalainen hampurilaisfirma ruokkii venäläiset sotilaat ennenkuin ne lähetetään paraatin jälkeen takaisin ”lihamyllyyn” Ukrainaan. ”Uraa!, Uraa!, Uraa!”

Yksi vastaus artikkeliin “Tulossa valeparaati 9.5.2022”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *