Tänään turha käynti YK:n pääsihteeriltä Venäjällä

Taas mennään hattu kourassa Tyranniaan vierailulla,käymään dialogia diktaattorin kanssa. Tässä menee aikaa hukkaan koska Venäjälle YK on ainoastaan instituutio jota käyttää hyväksi. Ei nämä kuuntele YK:n pääsihteerin ajatuksia, korkeintaan viljelevät rauhaanpakottamista Ukrainan kohdalla, koska seuraavaksi pääsihteeri vie viestiä Ukrainan presidentille. Onhan Venäjällä todettu että diplomatian aika on ohi.

”YK:n pääsihteeri tapaa Putinin Moskovassa

YK:n pääsihteeri Antonio Guterres matkustaa tänään tapamaan presidentti Vladimir Putinia ja ulkoministeri Sergei Lavrovia Moskovaan. Tapaaminen järjestyy Guterresin pyynnöstä, joka on useaan otteeseen vaatinut tulitaukoa Ukrainaan.

Ylihuomenna torstaina Guterresin on määrä vierailla Kiovassa ja keskustella muun muassa Ukrainan presidentin Volodymyr Zelenskyin kanssa. Zelenskyi on arvostellut Guterresia siitä, että pääsihteeri vierailee ensin Venäjällä ja vasta sitten Ukrainassa.”

STT

10 vastausta artikkeliin “Tänään turha käynti YK:n pääsihteeriltä Venäjällä”

  1. Puikoissa Venäjällä on sairaat miehet.

    Venäjä uhkaa sotaharjoitusten vuoksi kostotoimilla.

    *
    IL:
    Venäjä varoittaa Japania

    Venäjä on ärsyyntynyt Japanin ja Yhdysvaltain yhteisestä merisotaharjoituksesta Japaninmerellä. Venäjän varaulkoministeri Igor Morgulov varoittaa Japania sotaharjoituksen laajentamisesta.

    Ria Novostin mukaan Morgulov uhkaa kostotoimilla, mikäli Japani laajentaa sotaharjoituksiaan Yhdysvaltain kanssa.

  2. Satan 2 – Onkohan Venäjän hävittyä sodan Ukrainassa odotetavissa maailmanlaajuinen ydinsota?

    *
    https://www.is.fi/politiikka/art-2000008774518.html
    .
    HAASTATTELUSSA toimittaja siirtyy tämän jälkeen kysymään Campbellilta, uskooko hän Suomen Nato-keskustelun ja Venäjän äskettäin tekemän ohjuskokeen ajankohtien liittyvän toisiinsa.
    Haastattelun taustalla Fox News pyörittää kuvia Venäjän Satan 2 -nimen saaneen, ydinaseiden laukaisuun kykenevän ballistisen ohjuksen testilaukaisusta.
    .
    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008766692.html
    .
    – Vaikka se ei olisi vielä valmis, niin hän muistuttaa maailmaa sen olemassaolosta. Muistuttako hän siitä myös myös Suomea? Cavuto kysyy viitaten presidentti Vladimir Putiniin.

    – Uskon tämän olevan totta, Campbell vastaa. Hän kuitenkin lisää, ettei tilanteessa ole Suomelle mitään uutta.
    – He ovat tottuneita tämänkaltaiseen sapelienkalisteltuun Venäjän taholta. Se on ollut meneillään kuukausia ja vuosia ja lisääntynyt helmikuun jälkeen.

  3. YK tuntuu symppaavan venäjää. Punainen risti symppaa venäjää oikein olan takaa. Kansainvälisissä toimijoissa alkaa olemaan kovin vähän niitä joilla on tarkoitus tehdä mitään.

  4. Kyllähän se tiedetään – ryssä luistaa aina halutessaan tekemästään sopimuksesta.
    .
    .
    Esimerkiksi hyökkäämättömyyssopimus. Miten kävi? – marraskuussa 1939 ryssä hyökkäsi Suomeen.
    .
    ”Sitä jatkettiin 7. huhtikuuta 1934 pöytäkirjalla, jolla sopimuksen voimassaoloa jatkettiin 31. joulukuuta 1945 asti.”

    ********************************************************************
    https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/b839df62-3009-4cf0-8cb7-21722f2bb49c
    .
    Izvestija: Venäjä uhkaa purkaa Saimaan kanavan sopimuksen, jos Suomi liittyy Natoon

    Izvestija-lehti kertoo, että Venäjän duumassa pohditaan Saimaan kanavan vuokrasopimuksen purkamista, jos Suomi liittyy Natoon.

    *********************************************************************

    https://www.lvm.fi/-/saimaan-kanavalle-uusi-vuokrasopimus-50-vuodeksi-779949
    ,
    Saimaan kanavalle uusi vuokrasopimus 50 vuodeksi

    TIEDOTE 27.05.2010 17.45 fi sv

    Pääministeri Matti Vanhanen ja Venäjän pääministeri Vladimir Putin allekirjoittivat Saimaan kanavan vuokrasopimuksen jatkosopimuksen 27. toukokuuta 2010 Lappeenrannassa.

    Valtiosopimuksen mukaan Venäjä vuokraa omalla puolellaan olevan Saimaan kanavan ja siihen liittyvän alueen Suomelle. Sopimuksella turvataan kanavaliikenne 50 vuodeksi.

    ***********************************************************************
    *
    Suomen ja Neuvostoliiton välinen hyökkäämättömyyssopimus vuodelta 1932 solmittiin Helsingissä 21. tammikuuta 1932 ja ratifioitiin Suomen puolella saman vuoden heinäkuussa. Voimaan se astui 9. elokuuta 1932. Sopimus oli solmittu määräajaksi kolmeksi vuodeksi. Sitä jatkettiin 7. huhtikuuta 1934 pöytäkirjalla, jolla sopimuksen voimassaoloa jatkettiin 31. joulukuuta 1945 asti. Pöytäkirjan allekirjoitti Neuvostoliiton puolesta ulkoasiain kansankomissaari Maksim Litvinov. [ Wikipedia ]

    1. IL 27.4.2022

      Venäjä katkaisi kaasutoimitukset Puolaan ja Bulgariaan.

      Duuman puhemies: Venäjän tulisi katkaista kaasu myös muilta ”epäystävällisiltä” mailta

  5. Todellisuudesta irti oleva Putin ei ilmeisesti halua käsittää, vastaus hänen salamannopeaan iskuunsa voi olla tyrmäävän laaja.

    ”, on hänen syytä tietää, että vastaus kohdattuun uhkaan on salamannopea”, Putin sanaili.

    *
    https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008779040.html

    VENÄJÄN presidentti Vladimir Putin varoitti keskiviikkona ulkovaltoja ”sotkeutumasta” tilanteeseen Ukrainassa. Putin puuttui asiaan puhuessaan parlamentin molempien kamarien yhteisneuvoston kokouksessa, joka järjestettiin poikkeuksellisesti Taurian palatsissa Pietarissa.

    ”Jos joku ulkopuolinen aikoo puuttua tapahtumien kulkuun ja uhata Venäjää strategisesti tavalla, jota emme hyväksy, on hänen syytä tietää, että vastaus kohdattuun uhkaan on salamannopea”, Putin sanaili valtiollisen Moskva 24 -kanavan mukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *