Aika kantaaottava. Vastineeni tällaiselle voisi olla ultrasubjektiivisesta kulmasta pullautettu, lähestulkoon kohdusta losahtanut kuva valkoisesta Arabian 24h-sarjan lautasesta, jolle on aseteltu neliöiksi revittyjä kartongin palasia, sekä muovikalvoisten kapseleiden pelkkiä kalvoja, joita sitten alkaisin pyörittelemään lautasellani kunnes kuulen kulkusen helinää.
Missä olet kellopoika, kun sua tarvitaan painamaan hissin nappulasta — minne? Paratiisiin? Pariisiin? Ovatko riisit valkoisia?
Vaihteluksi uusien perunoiden syönnille keitin tänään sakean sienikeiton. Sipelsin pieneksi kuusi komeaa juuripoimimaani herkkutattia kattilan pohjalle, lisäsin voita ja suuren sipulin silppuna. Tovin freesasin, vehnäjauhon kera lopuksi lisäsin vettä ja paketin vahvamakuista Koskenlaskijaa, suolaa, keittelin kypsäksi. Lopuksi pari desiä tankeaa kermaa ja sauvasekoittimella sileäksi. Suolaa ja mustapippuria ynnä persiljasilppua.
Pari kukkkulautasta söin rehellisen ruisleivän kera, hyvää oli, jospa vielä olisi ollut leivän päälle levitellä hyvänlainen kerros keltaista hyvin suolattu kirnuvoita niin olisipa liki täydellinen ollut lounaani.
Tai kantrarellisoosi. Voita paistettuja sipulinrenkaita hunajalla ja ripaus curryä. Kanttaeellusilppua vesi haihdutettuna. Saostus vehnäjauhoilla plus kermaa.
E nyt ihan samaa,mutta uusia pottuja ja pitkään 100 asteessa haudutettua peuran paistia ja ihan aitoa voita perunoiden kera.
Tuo pyöreä pottu on Timoa,, siikli ja annabelle ovat maukkaampia.
Ihan oman maan pottuja
Niin ja ruokalevot päälle…
Aika kantaaottava. Vastineeni tällaiselle voisi olla ultrasubjektiivisesta kulmasta pullautettu, lähestulkoon kohdusta losahtanut kuva valkoisesta Arabian 24h-sarjan lautasesta, jolle on aseteltu neliöiksi revittyjä kartongin palasia, sekä muovikalvoisten kapseleiden pelkkiä kalvoja, joita sitten alkaisin pyörittelemään lautasellani kunnes kuulen kulkusen helinää.
Missä olet kellopoika, kun sua tarvitaan painamaan hissin nappulasta — minne? Paratiisiin? Pariisiin? Ovatko riisit valkoisia?
Vaihteluksi uusien perunoiden syönnille keitin tänään sakean sienikeiton. Sipelsin pieneksi kuusi komeaa juuripoimimaani herkkutattia kattilan pohjalle, lisäsin voita ja suuren sipulin silppuna. Tovin freesasin, vehnäjauhon kera lopuksi lisäsin vettä ja paketin vahvamakuista Koskenlaskijaa, suolaa, keittelin kypsäksi. Lopuksi pari desiä tankeaa kermaa ja sauvasekoittimella sileäksi. Suolaa ja mustapippuria ynnä persiljasilppua.
Pari kukkkulautasta söin rehellisen ruisleivän kera, hyvää oli, jospa vielä olisi ollut leivän päälle levitellä hyvänlainen kerros keltaista hyvin suolattu kirnuvoita niin olisipa liki täydellinen ollut lounaani.
Minä löysin tällaisen mielenkiintoisen herkun: https://youtu.be/YebcdzCKl_U
(Quentin Smirhes – EGGMEAT)
Tai kantrarellisoosi. Voita paistettuja sipulinrenkaita hunajalla ja ripaus curryä. Kanttaeellusilppua vesi haihdutettuna. Saostus vehnäjauhoilla plus kermaa.
Tänään on lauantai.
Minä ostin tapolan juustoryynimakkaraa. Rasvaista ja herkullista.
Tienasin Hämeenlinnan keikasta 50e+ruoat+tupakat. Ruokakin maistui paremmalta kun se oli ruumiillisella työllä hankittua.
Minulle maistuisi tee musiikkitunnilla: https://youtu.be/vpI0SVUEL2Q
(Quentinin musiikkihetki)