https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000008600668.html
”Vertailu paljasti: Sekasyöjän ruokakassi tuottaa vähiten päästöjä suhteessa ravintoaineiden saantiin”
Porkkanan ja soijan ja tofun purijat saastuttavat siis enemmän kuin me tavan tallaajat, vaikka meitä koko ajan haukutaankin.
Milloinkahan nuo toiselta puolelta ruokaa kuskaavat saataisiin kuriin?
Ihminen on sekaravinnon syöjä ja liha kuuluu siihen. Ihmisellä on lihansyöjän kulmahampaat.
Nantes porkkanaa, Nicola- perunaa, Dag Neutral maa-artisokkaa, sipuleita ml. Pepsijärven valkosipulit jne. yrtit, kaikki itse viljeltyjä kompostilla ja palaneella hevosen paskalla ja kalkilla. Sitten ostettua kalaa ja lihaa.
Olen kuin 🐷 aika eli syön kaikkea 👍
Lähiruoka ja jäisi pois ne saastuttavat kuljetukset.
Samaa tyyliä mulla kun Markollakin ainoastaan voissa paisteut kivet on jääny maistamatta
Ja nuot jotka syö vaain papuja piereskelee paljon suuremman määrän elikkä kyllä päästöjä on terv tepivaari
Kotimaisilla kasviksilla pääosa ravinnosta, sitten päälle kotimaista kanaa. Näyttäkää minulle tuon touhun vastuuttomuus. Maussakaan ei ole vikaa.
Eikös se ole nykyään vastuutonta, että nauttii ruuastaan?
Juhak eikös se ole ruuan yksi tarkoitus että saa nautinnon ja ravinnon monipuolisesti terv tepivaari
Näin minustakin, mutta virheiden mielestä vain aasialaisen soijan syöjät ja chileläisen punkun juojat saavat nauttia.
Muiden pitää kärvistellä ja tuntea huonoa omaatuntoa.
Ostelen liikaa laitimmaisen päivän tuotteita ja saan siinä ehkä liikaa suolaa. Taidankin tässä keitellä suolattomat kaurapuurot.
Eipä tule noin ostettua ja mariinaadessa en koskaan ne kun ovat vanhaa lihaa jo marinoitaessa terv tepivaari