Elopaino nousi joulupyhinä 102,5 kilosta 109 kiloon. Mutta hei, eihän se ole tärkeää mitä ja miten paljon syö kolmen päivän aikana, vaan se mitä ja miten paljon 365 päivän aikana.
Sopivan mansellismielinen blogialusta
Elopaino nousi joulupyhinä 102,5 kilosta 109 kiloon. Mutta hei, eihän se ole tärkeää mitä ja miten paljon syö kolmen päivän aikana, vaan se mitä ja miten paljon 365 päivän aikana.
Kun syö aina saa muutaman kilon itseensä toiset saa halpommin kun toiset kävelyä itsekkin pitää kohta tehdä että kesällä jaksaa paremmin terv tepivaari
Just noin, Timo. Jos nyt vähän viihtyi välissä niin muuta ku ylös, ulos ja lenkille.
Ote julkaisusta otsikolla ”Johdatus joutilaisuuteen. Miksi se voi olla meille lahja?”:
”Laiskuutta on monenlaista. Se voi olla henkistä, sosiaalista tai fyysistä. Sosiaalinen laiskuus voi ilmetä ihmiskontaktien vähyytenä tai kiinnostuksen puutteena. Tällöin ihmistä ei huvita muiden elämä, saavutukset tai murheet. Henkinen laiskuus on sitä, kun ihminen ei jaksa eikä viitsi pohtia liian monimutkaisia kysymyksiä ja asioita. Jokaisella laiskalla on kuitenkin tilanteesta riippuva ahkera kohtansa. Usein etiikka ja arvot säätelevät laiskuutta. Itselle tärkeiden asioiden parissa jaksaa työskennellä pitkään. Tällöin tekeminen on mielekästä ja ihminen kokee elävänsä arvojensa mukaisesti. Ja päinvastoin: Jos eteen tulevat asiat ovat eettisesti itselle kyseenalaisia tai omien arvojen vastaisia, into tehdä laantuu. Yhteiskunta ja kulttuuri omine tapoineen määrittävät sitä, mitä pidetään laiskuutena ja mitä ei. Toisaalta ihminen voi olla laiska jossakin sen vuoksi, että hänen täytyy: jotta saisi hoidettua muita, tärkeämpänä pitämiään asioita. Ei kaikki laiskuutta, mikä toisista laiskuudelta näyttää! Vuorokaudessa on vain 24 tuntia – kukaan ei voi rakentaa koko maailmaa valmiiksi, on pystyttävä priorisoimaan. Aina jää jotakin sellaista hoitamatta, jonka hoitamatta jättämisen vuoksi ihmistä voidaan syyttää laiskuudesta.
Niin uskomattomalta kuin se voi kuulostaakin, ihmiskunta ei olisi selvinnyt näin kauan ilman laiskuutta. Laiskuuden tila auttaa meitä ongelmien ratkaisussa. Luovuus vaatii usein tilaa ja aikaa, kiireettömän tunnelman. Ajatus on ikään kuin ajan tulos. Sanan ajatus tyvi juontuukin kuvaavasti suomen aika-sanan genetiivimuodosta ajan. Ajatuksen kehittyminen vaatii aikaa niin kuin puu kasvaakseen. ”
(https://www.steelbody.fi/post/johdatus-joutilaisuuteen)