Leikkaan rosamundat lohkoiksi ja laitan ne ja lihat ja sipulilohkot valurautapataan. Annan olla padan uunissa 150 asteessa noin 2 tuntia. Mausteeksi vielä valkosipulimurskaa.
Sopivan mansellismielinen blogialusta
Leikkaan rosamundat lohkoiksi ja laitan ne ja lihat ja sipulilohkot valurautapataan. Annan olla padan uunissa 150 asteessa noin 2 tuntia. Mausteeksi vielä valkosipulimurskaa.
Kuulostaa hyvältä. Ruskistaisin kaslereita hieman ennen uunia.
Se minullekkin tuli mieleeni koska silloin mehut pysyy lihassa sisällä ja siitää tulee mehevämpi
PS valko sipuli on makuasia kaksi kertaa hyi hitto terv tepivaari
Minä söin tänään Tampere-talon kanttiinissa. Riistakäristystä oli. Varsin mainiota. Tuo on kyllä niitä paikkoja josta ei vain nälkäisenä poistuta. Ihmekö niin moni haluaa vapaaehtoishommiin tulla kun luvassa on ruokailu siellä.