Kun tuote paistetaan n vuoden käytetyllä oljyllä mitä on lopputulos no pirun pahoja donitseja
Suomessa sellasta öljyä ei käytetä mihinkään se vaihdetaan mutta ulkoa tulleita donitseja en enää osta
Ne taidetaan paistaa vanhalla moottori öljyllä maku on siihen viittavaa
Kun tuote maistuu vanhalle moottori öljylle onko se muka hyvää ei mielestäni ole
olen nyt kokeilut aika montaa maata ja aina sama lopputulos eikä niissä ole suurtakaan eroa ollut
No jos noissa maissa pidetään hyvinä syökööt itse härskit donitsinsa itse mutta Suomeen ei tarvii tuotteita roudata
Olen alkanut ostamaan suomalaisia munkkirinkilöitä ja kas kummaa eivät maistu härskille öljylle yhtään
Varmaan vaihtavat ne öljynsä useimmin kun kerran vuodessa noinhan se varmaan on
Donitsit ei mulle enää mene seommoro tepivaari kirjoitti Teuvo Mast
Fazer teki aikoinaan parhaat donitsit ja niitä oli 4 pakkauksessa. Kulopään donitsit menettelee ja niitä joskus ostan.
Noin voi olla mutta tarkoitin muista maista tuotettuja donitseja terv tepivaari
Juu, ymmärsin kyllä. Suosin itsekin kotimaista vaikka joskus tulee ostettua LIDListä saksalaista suklaata, mutta en usein.
No liidelistä olen ostanut myös suklaata koska ne monet on fatserin veroisia toiset ei kaikki
niin mistäs se fatser itse olikaan syntyjään
Mutta en ole sieltä ostanut donitseja lainkaan ja nyt loppu leipomo tuotteiden osto muista maista
Samoin käy latvialaisen kaurapuuro hiutaleet terv tepivaari
Ostan suklaata aina kun halua kunnon kankkusen. Suklaassa on tolkuton määrä erilaisia yhdisteitä, enkä tiedä, mikä yhdiste kankkusen aiheuttaa. Ehkä se on sama aine, joka herättää himon taikka sitten jokin toinen.