Aikas ”tumman näköisiä” nämä jonottajat,,,on mahdollista jonotella yö ja aamupäivä kanaravintolaan (puolalaista kanaa…suomalainen ei tälle KFC ketjulle kelpaa..) Kovin on vaikeaa tämä elämä Suomessa. Samaan aikaan suomalaisia vanhuksia elää nälkäkuoleman partaalla ja hoitolaitoksissa ollaan vaipat jalassa alimittaisen hoidon alla…onneksi terveet äijät voi jonotella kanaa…
Kymmenet odottavat KFC-ravintolan aukeamista Itäkeskuksessa – jonotus jatkunut läpi yön https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000008397167.html
Semmottii:
https://www.verkkouutiset.fi/pikaruokaketju-ei-hyvaksy-suomalaista-kanaa-kasittamattoman-royhkeaa/#6d644290
No syöhän Suomessa moni mm mämmiä ja kalakukkoa terv tepivaari
Kalakukko on huippuhyvää, lämpimänä suoraan uunista ja päälle oikeaa voita! Varsinkin ahvenkukkoa!
Sun mielestä on hyvää minusta ei ole ja varmaan samaa sanot kokkeli piimästä terv tepivaari
Kyllä se ravintola saa itse päättää mistä kanansa ostaa ei sitä voi nykyään kukaan määrätä
Paitsi asettamalla tuonti kiellon vaikka lintuinfulenssaan vedoten niinhän tekee yks maa lähes kaikkeen mitä sinne yrität viedä terv tepivaari
Suomeen saapuva KFC tilaa kanansa keskitetysti Puolasta.
Näin se vaan on.
Vaikka kana ei Suomessakaan paljon maksa Puolassa sen hinta onkin n kymmens osan Suomen hinnasta kotiin tuotuna
Siitä kalakukosta sain kerran niin huonoa kalakukkoa jossa liha oli vanhuuttaan kuollutta possua ja härskiä
Eikä se Tampereella ole uunista suoraan otettavissa terv tepivaari
Ja ei näitä KFC ravintolan omaisia grillejä ole kun Helsinkissä jossa tuotteet on suoraan sanottuna sitä itseään johtuen valmistuksesta terv tepivaari
Kohta niitä on kaikissa isoimmissa kaupungeissa, laajentavat
Ei ole vielä ja aivan sama vaikka oliskin en tule niissä käymään en käy nykyisissä mäkkäreissäkään
Jotenka multa eivät rahaa saa terv tepivaari
Kumma kun kaupungin päättäjät hyväksyvät ”rikosluontoisen” lihan kauppaamisen reviirillään. Olisiko tuo puolalainen kana vähän niinku monikultuurinen?
”Mikään ei kyllä takaa, että tässä huomioitaisiin ilmastoasiat eikä lihasta luopuminen kokonaan ole myöskään mikään ”oikea suunta”.
Ilmaston suojelu ei ota ketään pannuun, vaan Helsingin tekopyhyys asiassa.
Siellä pöllyää Suomen toiseksi suurin päästölähde Helen, rakentaminen tuottaa sietämättömästi päästöjä betonin ja teräksen valmistuksen takia.
Näihin verrattuna ruuan tuotanto on pieni sektori ja liha siitä vain murunen.
Että joku sapuska on kasvista, ei ollenkaan takaa että se olisi tuotettu ilmastoystävällisesti. Jos se on kasvatettu pellossa, jota kynnetään, maaperän hiilen sitomista on vaurioitettu. Jos kasvihuoneessa, on käytetty energiaa, joka ei ole päästötöntä. Ja jos syödään kovin kasvisvoittoisesti, tuotetaan myös itse metaania omissa päästöissä enemmän.
Kun maataloudessa tehdään päästöjä vähentäviä innovaatioita, Helsinnki sen kun lisää kulutusta.
Ja mitä syytä kaupungilla on syrjiä yksiä tuottajia ja suosia toisia? Ilmasto tai terveellisyys eivät anna siihen aihetta.
Tällainen siis pännii aika monia.” – Kaarina Tonterin kommentti HS:n artikkeliin 2.11.2021 ”Helsinki lopettaa lihan tarjoilun tilaisuuksissaan”.
No ei kait se kana ole moni kulttuuria mutta pirusti halvempi kun Suomi kana vaikka ei senkään hinta kovin kasonen ole
No minä en niissä tule käymään en käy muuten nykyisissäkään mäkkäreissä
En tule lihasta luopumaan siitä on turha vauhkota suurin herkkuni on poron käristys jonka opin tekeen oikealta poromieheltä aidolla tavalla kylkeen pottumuusia ateria on herkullinen kokonaisuus terv tepivaari
Viimeisestä pikaruokala visiitistä on kulunut jo niin kauan etten edes muista koska se oli, joten tuskin jonottaisin puolalaista kanaa.
Toisaalta eipä taida kotimaistenkaan pikaruokaketjujen kanat olla puhtaasti kotimaisia.
Tuossa Mika osui naulan kantaan. Kanassa ei liene tekstiä, made in xxx.
Tuskinpa ovat kotimaisia missään paikassa noin tietysti vois luulla mutta kuten sanotaan luulo ei ole tiedon väärtti terv tepivaari
Uusavuton ja jos vielä koronalevittäjä…
Voisi jotenkin ymmärtää jos olisi ruokapula ja nälänhätä?
”Huvinsa kullakin” pitäisi kait tähän sanoa.
Mutta rehellisyyden nimissä, kaikista pöhköistä asioista mitä ihmiset voivat tehdä, tästä ei sentäs ole haittaa muille.
Se mitä verkosta luin tuon KFCn hoitelee ja omistaa virolainen pulju.
Siis tuon suomalaisen KFCn.