Meillä sitten tehtiin tattaripuuro; lämpimään puuroon sekoitettiin savupekonisiivujen suikaleita ja runsaasti tuoretta valkosipulia. Puuron ohje on suoraan venäläisestä keittiöstä.
Puuron päälle sitten kirkastettua voisulaa. Uskon, että maistuisi varsin monelle.
Oho, nyt tuli vahingossa kolmas avaus; en tätä yleensä jos ollenkaan harrasta, minulla kun niin tärkeitä asioita ei ole.
No tuo tattari puuro on minusta herkkua kestää vaan hetken pidempään kun muut siinä menee yö ja nyt kun mulla on uuni jossa on 240 minuutin ajastin mun pitää herätä yöllä laittaan lisää aikaa muutoin uuni sammuu
Muta hieno turvalaite se silti on enkä tee tattaria niin usein että ajastimesta olisi haittaa
Mulla on ollut tuo bekoni mukana kun se sopii tattariin hyvin ja maistuu paremmalta terv tepivaari
Puuroa joka aamu ja vaihdelleen eri versioita.
Isä kyllä sanoi että läski miehen tiellä pitää…
Sopivasti kumpaakin niin puuroa kun läskiä terv tepivaari