Kylmäsavulohirullat levitejuustolla, sinapilla, piparjuuriraasteella ja tillitäyttellä. Lisukkeina mikroperuna-porkkanat suola-valkosipulilla ja voilla.
Sopivan mansellismielinen blogialusta
Kylmäsavulohirullat levitejuustolla, sinapilla, piparjuuriraasteella ja tillitäyttellä. Lisukkeina mikroperuna-porkkanat suola-valkosipulilla ja voilla.
Ruuasta suurin nautinto tulee sen valmistamisesta.
Taisit Arvi gtaas kerran lohkaista kohtuullisen totuuden.
Kylmäsavulohessa on ainoastaan yksi huono puoli, se loppuu aina kesken.
Tuota kylmäsavua kun teen; kuhasta, hauesta, särjestäkin. Kovin harvoin kaupan ”lohesta”.
Totta on tosiaan, ei se säily.
Näin kaupunkiolosuhteissa ostan tähän tarkoitukseen joko Lidlin tai Prisman pakattuja ”merkkituotteita”, joiden suolapitoisuus on vakio ja maku aivan kohdallaan.
Tämä oli Prisman, joka on viipaleiltaan tasalaatuista, isohkoa ja helppoa erotella ehjänä valmistukseen.
Ruohosipulisilppu tai pitkinä täytteinä ajaa myös hyvin tillin asian, jos siitä tykkää.
Kalavalmisteihin tuo tilli on aivan oleellinen. Tilli, ruohosipuli ja sumac, aivan aivan uskomattomia mausteita kalan kanssa.