Porokylän pikkukartano ruisvuokaleipää. Jokaisen leipäviipaleen päälle emmentaljuustoa ja tomaattia. Uuni 175 asteeseen. Kun juusto on sopivasti tummunut ja rapeutunut leivät pois uunista,. Päälle oivariinia ja meetvurstia ja eikun herkuttelemaan.
Sopivan mansellismielinen blogialusta
Porokylän pikkukartano ruisvuokaleipää. Jokaisen leipäviipaleen päälle emmentaljuustoa ja tomaattia. Uuni 175 asteeseen. Kun juusto on sopivasti tummunut ja rapeutunut leivät pois uunista,. Päälle oivariinia ja meetvurstia ja eikun herkuttelemaan.
Nuot porokylän leivät on lähes kaikki hyviä ja leivämakuisia ei mitään siirappileipiä niin kuin monella on
Niissä jo pelkkä tuoksu laittaa asetuksen pure minua heti
Niitä saa vaan liian harvasta kaupasta Tamperella terv tepivaari
Meillä on huusholli pistetty ketodieetille toistaiseksi niin eipä ole leipiä nyt. Mutta tuolla paremmalla puoliskolla on niin hyvä olo tästä menosta että parempi jatkaa.
Porokylän tuotteet, lähinnä leivät ovat meidän seudullakin saatavissa. Maukkaita ovat.
Tuota uunileipäreseptiäsi en ole tullut kokeilleeksi; pitääpä joskus kokeilla, vaikuttaa hyvältä.
Niin ja onhan sitä tullut osteskeltua tuolta Porokylän leipom osta noita avokukkojakin, muikulla; varsin maittavia ovat olleet.
Mites ne Porokylän leivät tänne ehtivät. Porokylä on Nurmeksessa. Oikeastaan Nurmes on Porokylää.
Kyllä niitä ehtii kun tietää mistä saa niitä ei monessakaan kaupassa ole mutta onneksi sitten onkin Elonen citarissa terv tepivaari
Ehtiväthän ne Helsingin seudullekkin.