Ostin kaksi vuokaa saarioisten silakkalaatikkoa.
Tuunasin niitä vähän: Lisäsin sipulia ja murennettua aurajuustoa.
Kyllä tuota nyt mielellään ääntä kohti haarukoi.
Sopivan mansellismielinen blogialusta
Ostin kaksi vuokaa saarioisten silakkalaatikkoa.
Tuunasin niitä vähän: Lisäsin sipulia ja murennettua aurajuustoa.
Kyllä tuota nyt mielellään ääntä kohti haarukoi.
Vanha totuushan on kun on nälkä syö vaikka voissa paistettuja kiviä on toki ne syötävää mutta paljon parempaa saat kun teet silakka laatikon itse ja se ei ole vaikeaa
Perunoiden siivutus tosin vie aikaa jonkin verran mutta ne laittaa laatikkoon alumiini vuokaan vähän possun paloja sekaan ja silakoita niiden päälle peruna siivuja ja uuniin
itse käytän muna maitoa toiset voi käyttää mitä itse keksivät minusta muna maidolla saa parhaan tuloksen
sitä niin että perunat hukkuu ja sitten uuniin välillä katsoo että ovatko ruskirtueet uunista ulos ja syömään terv tepivaari
Erinomaisia puhtaista raaka-aineista, lisäaineettomia monipuolisia valmisruokia saa Tampereella Ahlmanilta, Tredun opiskelijakeittiöiden ravintoloista Santalahden ammattikoulusta ja Koulukadulta eikä hinta päätä huimaa.
Lahdessa on samoja paikkoja ammattikoulun keittiölinjalla lähellä stadionia.
Joskus sorrun Ahlmannin Nekalan palvelutalolta ja tuosta vanhasta Paunun työmaa ruokalasta nykyiisin muistaakseni euromokko ostan valmiin harvoinpa ostan mistään kaupasta terv tepivaari
Joskus tuli haettua felmannista oppilasruokia. Maistuvia olivat.
Kyllähän tosiasia on, että einesruuatkin voivat maistuvia olla, varsinkin vähän tuunattuna; kuten Sinä näytät tekevän. Toistamattakin lienee selväksi tullut suhtautumiseni einesruokiin.
Eilen meillä syötiin friteerattuja, leivitettyjä muikkupihvejä, valkosipulipaahtoperunoiden kera. Einesruokana lienee haastavaa saada, kallistakaan ei ole ja öljynä en koskaan käytä kerran käytettyä friteerausöljyä; jääköön purilaispaikkojen, kioskien ja muiden pikaruokapaikkojen menetelmäksi.