Mielipuoli viimeiseen asti

Trump jatkaa twiittailuaan, ei myönnä vaalitulosta

Donald Trump on taas twiitannut. Hän kertoo twiitissään, että ”tuloksia alkaa tulla ensi viikolla” ja ”ME TULEMME VOITTAMAAN”.

Trump ei ole tunnustanut tappiotaan vaaleissa. Ääntenlaskenta on kesken vielä useissa osavaltioissa, mutta Trumpin ero Bideniin on ratkaisevissa osavaltioissa niin iso, ettei hän voi enää käytännössä voittaa vaaleja.

Ohessa tulevan eläkeläis  Trumpin viimeisin twiittaus. En tiedä millainen lääkitys tällä Burgermiehellä on mutta veikkaan että pehmeä huone voisi olla seuraava osoite. Ukko luulee vieläkin voittavansa!
Like a MIRACLE!
😆😆😆😆😆👍
Trumpin Twitter sivuilla (jotka on julkisia) on menossa varsinainen ”rally”….

14 vastausta artikkeliin “Mielipuoli viimeiseen asti”

  1. Trump voi voittaa jos laittomat äänet hylätään ja vain lailliset äänet lasketaan.

    1. Mitä luulisit tapahtuvan Pompeon uralle, jos myöntäisi trumppelin hävinneen?

  2. Ehkä heillä on enemmän tietoa kuin meillä Euroopassa. Valtamedia julisti myös Al Goren presidentiksi vuonna 2000, vaikka meni vielä kuukausi aikaa kun saatiin lopullinen tulos selville.

    1. Ehkä enemmän tietoa, mutta tuskin.
      Ainakin potaskanjauhantaa on massiivisesti enemmän ja nimenomaan trumppelin sakilta.
      Holtittomille väitteille vaalivilpistä ei ole edelleenkään kyetty esittämään tosiasioihin perustuvia todisteita.

  3. Trump tulee vielä paljastamaan Venäjälle kaikki tietonsa, onhan se tähän asti ollut ihan Putinin käskettävissä.

    Tässä samasta olen kertonut aiemminkin ja näin on ollut.

    Mm Kokoomuksen Risikko on harrastanut Moskovan kanssa veljeilyä, veljespuolue. Ei ihme kun Kokoomuksen Trumpin kannatus on huipussaan.

    WP: Asiantuntijat pelkäävät, että Trump paljastaa salassa pidettäviä tietoja – ”Epäilemättä sopii profiiliin” https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007611469.html

  4. Ei ole kerta kaikkiaan uskottavaa että näiden neljän-viiden osavaltion, joissa ääntenlasku ei käytännössä etene, laskenta olisi yhä kesken vain ajan puutteen vuoksi. Vaalipäivästä on kulunut jo viikko olkoonkin että postiäänien laskenta on voitu aloittaa myöhemmin. Vaikka ääntenlaskun loppuunsaattamiselle on asetettu takaraja, jota ennen ei osavaltion vaalituloksen ole juridisesti pakko olla valmis, on toki selvää että osavaltiot lähtökohtaisesti pyrkivät suoriutumaan mahdollisimman nopeasti kuitenkaan tarkkuudesta tinkimättä..

    Jotakin peliä tässä pelataan. Mitä peliä – sitä on ulkopuolisten mahdoton tietää. Mihin tahallisella laskennan viivyttämisellä pyritään ja kuka pyrkii? Tuskin pyritään jomman kumman kandidaatin etuun, ohjaamaan lopputulosta jomman kumman edun suuntaan. Sellainen olisi liian läpinäkyvää. Olisihan, olisihan.

    Todennäköisemmin hallintokoneistojen sokkeloissa muhiva ja toimiva byrokraattinen mukamas ”yleinen hyvä” pyrkii johonkin ehkä kansan kahtiajaon jännitettä lieventävään toppuutteluun – lykkäämään ja laimentamaan lopullisen virallisen tuloksen julkistamista toivoen viipeestä pehmentävää elementtiä. Tarkoitus voi olla naiivilla tavalla hyvä, mutta demokratiaa vahingoittava.

    Ehkäpä pyritään lieventämään istuvan presidentti Trumpin käyttäytymisen aiheuttamaa kansallista traumaa.

    Ehkä halutaan omavaltaisesti antaa Trumpille hieman aikaa kypsyä hyväksymään vaalin lopputulos. Se että toisena tuli maaliin (sielultaan) pieni sisukas Donald Trump ja toiseksi viimeiseksi tuli Joe Biden. Motiivina tässä olisi vasta toissijaisesti (jos lainkaan) Donald Trumpin mentaalihygienia ja ensisijaisesti asioiden valtiollinen sujuminen.

    1. Kunika pitkään vielä tämä teidän vatvomisenne oikein kestää, minä lopetin jo.

  5. Jatkamme vatvomista kunnes asia on pihvi.
    Sikäläiset ajattelevat vain otsikoiden voimalla eivät syvenny itse asiaan.
    Mutta raha miloonikot siellä päättävät, jos he haluavat niin todistavat lasketut äänet kummalle tahansa. Toisaalta on sama kumpi toimii marionettina sillä suuria muutoksia ei tule eikä ole tullut.

  6. Vielä hullummat Twiittailut jatkuu Trumpin sivuilla, käykää katsomassa…en tiedä mitä aineita tämä vetää mutta hulluksi menee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *