5 vastausta artikkeliin “Ohisalon uusin huti”

  1. Onko Ohisalolla hidas sytytys? Kului useita päiviä, ennen kuin hän huomasi, ettei hallituksen uudessa tasa-arvo-ohjelmassa ole intersektionaalista feminismiä.

    *************************************************************************************
    https://www.hs.fi/nyt/art-2000006554708.html

    27.6.2020

    Intersektionaalinen feminismi on hallituksen uuden tasa-arvo-ohjelman kantava ajatus, sanoo Maria Ohisalo – ja ihmettelee, miksi se pelottaa osaa

  2. Elämme ihmeellisiä aikoja vihervasemmisto feministit kaatavat hyvinvointiyhteiskuntaa, ”tummat” riehuu läpi planeetan ja vähemmistö valkoiset kumartaa heidän edessä…

    Olisitteko uskoneet näin vuonna 2000…?

  3. Olen seurannut tämän Ohisalon esiintymisiä. Puhui hän siten koronaan liittyvistä asioista, ilmastoutopistisista tavoitteista tai tasa-arvosta, mieleen tulee alakouluikäinen tyttö, joka kertoilee silmät suurina mikä hänestä tulee isona.

    Vetääkö tietty ideologia puoleensa putkinäköisiä ihmisiä vai tekeekö ideologia nämä ihmiset putkinäköisiksi?

  4. Lähdin tutkimaan mitä sanapari ’Intersektionaalinen feminismi’ – ei kyllä olisi kannattanut

    Feminismin luulin tuntevani – siinä pyritän nostamaan naisten oikeuksia ja lyttäämään miesten.
    .
    ’Intersektionaalinen’ – hmm .. parasta unohtaa koko juttu

    ******************************************************************************
    https://fi.wikipedia.org/wiki/Intersektionaalisuus

    intersektionaalisuus on käsite jolla kuvataan sitä miten yksilön asemaan yhteiskunnassa vaikuttavat sukupuolen lisäksi monet muut erot, kuten yhteiskuntaluokka, alkuperä, seksuaalinen suuntautuneisuus ja ikä. Intersektionaalisuus voidaan kääntää risteäviksi tai leikkaaviksi eroiksi yksilöiden välillä. Tarkasteltaessa epätasa-arvoa sitä voidaan kutsua myös risteäväksi eriarvoisuudeksi

    ***
    Feminismiin sisältyy näkemys, jossa eri yhteiskunnissa prioritisoidaan enemmän miehen näkökulmaa, ja että naisia kohdellaan epäreilusti noissa mainituissa yhteiskunnissa. Pyrkimykset muuttaa tätä sisältävät sukupuolistereotypioita vastaan taistelemista, sekä naisille koulutuksillisten ja ammatillisten mahdollisuuksien luomista, jotka ovat tasa-arvoisia verrattuna miehiin, joilla nuo mahdollisuudet jo ovat.
    [ lähde : Wikipedia ]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *