”Trollioikeiston kesäteatteri”-Timonen koskien EU-neuvottelujen tulosta

Kun nyt EU-paketin onnistumisista ja tappioista kertovat kaikki, jotka asiaa ovat vakavasti seuranneet, niin tässä on kiteytetty näkemys persuteatterista APU-lehdessä:

https://blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2020/07/25/trollioikeiston-kesateatteri/

Toinen jatkona ja ihan asiallisesti Sirpa Pietikäisen oiva kokonaisnäkemys:

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/sirpapietikainen/eun-elvytyspaketti-kuka-vei-keitosta-kalat/

..eikä ex- suurlähettiläs Seppisenkään näkemys pahempi ole:

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukkaseppinen/eun-elvytyspaketin-nakertaminen-oli-turhaa/

Näistä pystyy erottamaan sen mikä on pluffia eli persujen ”kesäteatteri” ja mikä keskittyy asiasisältöön eri näkökulmin.

Uudessa Suomessa on toinen toisiaan naamaan läiskiviä ”totuuksia”, joista pitää osata erottamaan puoluetrollit joukosta, joista Timonen osui juuri nasevasti yhteen härskeimmistä.

14 vastausta artikkeliin “”Trollioikeiston kesäteatteri”-Timonen koskien EU-neuvottelujen tulosta”

  1. On varmasti hienoa, kun saa kuulua kultapossukerhoon, jos ei jäsenenä, niin sopulina kuitenkin.
    Ei olla köyhiä eikä kipeitä ja kyllä ne suomalaisten tarpeet sitten pistetään kuntoon, kunhan eteläeuroopan maat täyttävät meidän vientiteollisuutemme tilauskirjat-
    Olen aikaisemmin ollut luulossa, että mustaa ei pysty muuttamaan valkoiseksi, mutta TAAS minun täytyy myöntää vajavaisuuteni, kun Marin osoitti tieteen ylivoimaa maalaisjärkeen verraten.
    Vaikka on julmaa sanoa, että koronan tulo meidän ja koko euroopan ”ruokapöytään”, pelasti Brysselin keskuskomitean ja suomen vasemmistohallituksen ja nyt tätä kiinalaisten lahjaa maailmalle juhlitaan kapitaalin kammareissa ja suomalainen vasemmisto huutaa kurkku suorana punaorvon valaa.
    Se käy kuten entiselle miehelle että, vaikka oli uudet verkkarit, jäi silti moukarinheitossa viidenneksi.
    Jos tämä Marinin kusetus vielä pakkasellakin lämmittää suomalaisia, niin myönnän olleeni väärässä
    Suomalaiset tulevat epäluuloiseksi, kun velkaantumista pidetään voittona ja oman kansan ruoskimista pidetään solidaarisena sekä sanotaan isänmaan puolustamisen olevan vahingollista.
    Joten, jos seuraava Gallup vielä ylistää ”kassaneidin” kauneutta ja prosentit ovat yli kahdenkymmenen, niin ei se medianlukutaito taidakkaan olla vielä suomalaisilla ihan ”Pisan luokkaa”, mutta kyllä se taito kehittyy, kun tuuli huuhtoo takapuolta ja suolenmutka huutaa ei oota.

  2. Uuninpankkopojan kirjoitus oli tyhjää täynnä. Kunhan taas huuteli tapansa mukaan.

    Pietikäisen ja Seppisen kirjoituksissa oli asiaakin, mutta toki niissäkin oli oikaistu mutkia ja nähtiin asiat ”sopivasta” näkökulmasta. Näinhän jokainen tekee omien ajatustensa pohjalta.

    Ps. Mitenkäs linkkejä vihaava ja muita linkkiviidakoista syyttelevä kirjoittaa avauksen, jonka sisältö on pelkkiä linkkejä?

  3. Ei ratkaise edes Marin, kun ei kykene omankaan velanlyhennyksistä selviämään kuin uutta velkaa ottamalla ja nyt Marinin hallitus kepulla maustettuna käyttää velkarahat julkisen talouden kasvattamiseen.
    Kyllä ne herratkin töitä tekis jos se herkkua ois ja nyt tätä samaa noudattaa myös toverihallitus.
    Mitäs sitä suomalaisille töitä järjestää, kun Brysselin artistit maksaa.

      1. Ei meillä talous ollut täysin kuralla ennen koronaa, kuten etelän huijareilla, joiden vanhoja velkoja nyt maksellaan.

        1. Sinänsä pankkopellen surkea sepustus on kuin suoraan Karjalaisen hysteerisessä poersupelossa laatima…

              1. Vaikeampi kysymys onkin se, että kumpiko huvittaa kumpaa? Tahattoman huumorin viljely jää viljelijältä itseltään usein huomaamatta.

              2. Kun on lukenut vuositolkulla persukammoisia kommenttejasi Karjalainen, persut ovat sinulle todella vakava psyykkinen ongelma.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *