Testamentti.

Kyllä nyt voin minäkin jo nostaa käteni pystyyn, sillä vihervasemmistolainen idiotismi tulee jatkamaan maamme moraalisen ja taloudellisen kurjistamisen tiellä ja tänäänkin kyselytunnilla tuli hyvin selväksi, niin kepu ja kokoomus ovat sairastuneet tähän punatautiin, jonka ainakin minä luulin olleen jo voitettu sairaus ainakin suomen maaperällä.

Viherhumpan kuvitellaan olevan sellainen sadetanssi, että se saa vaikka asfaltin kukkimaan unikon siemeniä.

Minä tanssin jätkän humppaa niin että kipinät sinkoilee, mutta tätä sateenkaarta en kyllä toteemikseni pystytä, enkä Allahin pedofiilille päätäni paljasta.

Kansalaiset on peloteltu mailmanpun ja helvetin tulella, jos he eivät luovu isä meidän rukouksesta ja kymmenen käskyn sakramenteista ja nyt nämä sateenkaarilapset ovatkin näitä pyhiä sotureita hakeneet oikein ilmasiltaa pitkin toteuttamaan heidän 1000 vuotisen valtakuntansa ensi askeleita ja tämä ilmasilta tulee olemaan loputon.

Onneksi olen jo siinä iässä, että ei tarvitse nähdä sitä hävitystä, jonka tämä punatauti saa aikaan yhteiskunnassamme, siinä kitketään suomalaisuus juuria myöden ”vieraslajien” tulla ja temmeltää isänmaamme ikuiseksi kesannoksi.

 

4 vastausta artikkeliin “Testamentti.”

  1. Suomi pysyy kunnon Suomena ja mikään punatauti ei leviä. Hyvä täällä on olla. Suomi kuuluu 5 maailman parhaan maan joukkoon.

  2. Eemeli,- mutta kun henkinen ja moraalinen hyvinvointi on uhrattu materian markkinoille, jossa ihminen on toiselle susi ( anteeksi sudet )
    Ei missään toisessa länsimaisessa ”hyvinvointiyhteiskunnassa” lapset ja nuoret voi niin huonosti kuin suomessa, itsemurhat ja mielenterveysongelmat on räjähtänyt käsiin ja nuoret aivopestään uhkakuvilla maailmanlopusta ja pelotellaan ilmastojihadismilla ja tehdään lapsista ja nuorista oppilaitoksien ohjauksessa sukupuolettomia ja kasvottomia muumioita, eli robotteja.

    1. Muutos on toki vielä mahdollinen saavuttaa, mutta se edellyttää kansalaisien heräämistä prinessa ruususen unestaan ja sen tiedän, että kova taistelu siitä on edessä, sillä punainen viiva on niin syvällä yhteiskuntamme rakenteisiin pesiytynyt, että sitä ei kyllä pelkällä Hotapulverilla nujerreta.

  3. Materian markkinoille on kaikki maat laitettu. Sitä sanotaan markkinataloudeksi ja kapitalismiksi. Voihan sille koittaa kääntää selkänsä. Maailman markkinaykkönen on USA ja sen kovin markkinamies Trump.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *