Korona korona näytä sarves, onko huomenna pouta.

Korona on muuttanut jo nyt ja tulee vielä muuttamaan jatkossakin monen maan ja maanosa poliittista tähtikartaa, politikoista puhumattakaan ja toisen tuho on toisen onni ja korona, olipa sitä tai ei. sitä käytetään lyömäaseena toisia vastaan.

Yhdysvalloissakin demokraatit näkevät koronan taivaan lahjana ja vaikka se kuoleman viikatemies onkin, niin demokraatit katsovat koronan olevan kuitenkin enkeli Trumpiin verrattuna.    Ennustukseni kuitenkin on, että Amerikkalaiset äänestävät rahapussillaan ja vaikka korona nyt siihen väliaikaisen vajeen on tehnykin, niin ihmiset ovat jo omaksuneet Trumpin ”rajat on rakkautta” politiikan omakseen.   Joten Trump jatkoon ( hyvä )

No, sitten tuonne ”karhun pesälle”, jossa Putin joutuu koronan lisäksi taistelemaan ulkomalta ohjattua agitaatiota ( KANSANKIIHOTTAJIA ) vastaan, mutta kuten olemme huomanneet, niin venäjällä kansallistunne ja isänmaallisuus lisääntyy samaan tahtiin, kun ”viholliset” koetaan uhkana äiti venäjälle.  Joten Putin jatkoon ( hyvä meille )

Sitten kotimaahan, jossa korona sai kansan ja poliittisen järjestelmämme puhaltamaan samaan hiileen ja jos nyt ei nuolastakkaan ennen kuin tipahtaa, niin vähällä kuitenkin toistaiseksu olemme päässeet hallituksen toistuvista munauksistaan huolimatta.

Mutta, mutta, uskon ja tiedän, että olisipa hallitusvastuussa ollut minkä värinen tai makuinen puoluekoalitio hyvänsä, niin suomalainen kansanluonne ja  poliittinen järjestelmä kyllä osoittaa toimivuutensa, kun vihollinen maatamme uhkaa.

Mutta vaikka voimat lyötiin yhteen koronaa vastaan taistelussa, niin  jälkihoitoon ja sairaudesta toipumiseen nykyinen hallituksemme on kyllä  katastrofi suomelle ja suomalaisille nyt ja hamaan tappiin asti, sillä tällä hur-lum hei politiikalla maamme on pian samassa jonossa välimeren maiden kanssa, kun luottoluokittajat ja ”korkokeisarit” kolkuttelevat porstuassa ja valvontalautakunta pitää majaansa Hotelli Tornissa ( cccp vaihtunut EU.hun )

Sosialistit kun pistävät elämän risaiseksi noususuhdanteessa, niin laskusuhdanteessa ( kuten nyt korona ) heidän vauhtisokeutensa senkuin kiihtyy ja eletään kuin viimeistä päivää tietäen, että heidän jälkensä ( taas ) kyllä siivoa ne samat tahot, jotka ovat aikaisemminkin sosialistien ilonpidon joutuneet kasaan parsimaan. ( joten sosialistit pois ennenkuin on myöhäistä )

 

 

3 vastausta artikkeliin “Korona korona näytä sarves, onko huomenna pouta.”

  1. Jostain syystä olen tykästynyt tuon Arvin kirjoittelutyyliin, niin vahvasti vaikka poliittisryyditettyä onkin.
    Eritoten tuo ominaisuus, että uskaltaa arvostella omankin aatesuuntansa, jopa puoluetovereitaan; se kuulkaas, mielestäni vaatii tiettyä henkistä kypsyyttä, olletikkin kun julkisesti tunnustaa oman puoluemaailmansa.

    1. Samoin minäkin tuohon Arvin rehelliseen ja kansanomaiseen tyyliin, Jopa tuo pumppernikkeli rumppikin saa sympatiaa, mutta pelkästään siitä syystä, että on vain yksi Suomessa, joka näkee, että sen päässä olevan kahden karvan alla onkin viisaan miehen, Kekkosen, kalju.

  2. Kalle ja Heikki,- no, se minua sieppaa kaikista eniten, että muutamat mädät omenat korissa tuhoavat pääosiltaan koko korillisen ”valkeita kuulaita”.
    Nytkin nämä Turtiaiset ja Hankamäet vetävät mattoa niiden kansanedustajien, puolueaktiivien ja puolen miljoonan äänestäjän jalkojen alta, jotka pyyteettömästi vielä jaksavat perussuomalaisia puolustaa heidän pölhöilyistään huolimatta.
    Turtiainen saa tänään kenkää jäsenyydestään puolueesta ja tuskinpa Hankamäkikään enään vaalilistojamme koristaa.
    Toivon totisesti, että se olisi nyt tässä nämä perussuomalaiseen arvoon sopimattomat esiintymiset ja jospa se poliittinen muisti kansalaisilla olisi nytkin lyhyt ja nämä olisivat heidän muistijälestään pyyhiytyneet pois ennen eduskuntavaaleja kolmen vuoden kuluttua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *