Tässä taas eräs professori, joka väittää tietävänsä miten koronaepidemiaa pitäisi hoitaa

”Scheinin sanoo, että rajojen sulkemisen sijaan oikea ratkaisu olisi ollut panna tartuntatautilääkäri päivystämään lentokentille ja rajanylityspaikoille…”

Alkuvaiheessa ei olut riittävästi testauskapasiteettiä edes kaikkien oireellisten ihmisten testaamiseen jo Suomessa rajojen sisäpuolella oleville. Lääkäreillä ja sairaanhoitajilla oli jo muutoinkin yllin kyllin töitä kyseiseen aikaan.

Professori Scheinin on varmasti havainnut, että koroepidemian  aikana suurin osa EU-maista sulki rajansa muilta kuin työn vuoksi liikkuvilta. Tekivätkö kaikki maat väärin? – professori Scheinin

Professori Scheinin ilmeisesti uskoo, että lakia opiskelemalla voi pätevöityä virologiksi.

 

**************************************************************************************************

https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/252424d0-2aec-4368-a152-803753f09581

Suomessa tunnettu Martin Scheinin on kansainvälisen lain ja ihmisoikeuksien professori European University Institutessa Firenzessä.

Lääkäri lentokentälle

Martin Scheinin arvostelee myös kovin sanoin hallituksen maaliskuussa tekemää nopeaa päätöstä sulkea Suomen rajat.

– Kun EU-oikeus sallii Suomen ottaa käyttöön rajavalvonnan EU:n sisärajoilla, tästä johdettiin ilman mitään laillista perustaa mahdollisuus sulkea rajat ensin kaikilta ja sitten muilta paitsi Suomen omilta kansalaisilta. Tätä ei tehty valmiuslain nojalla, vaan ilman mitään normipohjaa, hän toteaa

Scheinin sanoo, että rajojen sulkemisen sijaan oikea ratkaisu olisi ollut panna tartuntatautilääkäri päivystämään lentokentille ja rajanylityspaikoille, jotta esimerkiksi koronatesteistä ja karanteenista olisi voitu päättää aina tapauskohtaisesti.

8 vastausta artikkeliin “Tässä taas eräs professori, joka väittää tietävänsä miten koronaepidemiaa pitäisi hoitaa”

  1. Kun tämä Scheini ja hänen laillaan toimivat vihervasemmistolaiset ihmisvihaajat olisivat maamme rajojen ulkopuolella ( pysyvästi ) niin suomi olisi paljon turvallisempi maa omille kansalaisilleen ja siitä alkaisi myös moraalin kunnianpalautus.

  2. Eihän korona edes näy alussa ja osa on miltei oireettomia. Kaikki matkustajat olisi testattu? Scheinin elää mielikuvitusmaailmassa.

  3. Minä en Scheinistä perusta. Elämälle vieras teoriaherra. Vaan oli joku kommunisti tai ei niin ei hänen aatoksensa siitä huonommiksi taikka paremmiksi tule. ”On kommunisti” on kehno argumentti. Varmaan jos Einstein olisi kommunisti niin hänen suhteellisuusteoriansa olisi sitten hölynpölyä.

    1. Miksi sitten se, että joku on ”persu”, riittää mitätöimään asiaan kuin asian. Täysin faktapohjaisetkin lausunnot mitätöidään pelkästään sanomalla että lausuja on ”persu”.

  4. Scheinin on kirjoituspöytäidealisti, jonka ajatusmaailmasta todellisuus näyttää usein puuttuva, kuten myös suhteellisuudentaju.
    Myös tietynlainen poliittinen ideologfia tuntuu esttävän järjenkäyttöä ainakin jossain määrin.

  5. Minullakin vähän klikkaa tämä herramies. Selkeästi osaava kyllä tietyissä asioissa, mutta niin täynnä vihaa ja pätemisen tarvetta. Jos hän puhuisi siitä mitä tietää, sitä olisi ilo kuunnella. Sitten kun puhuu siitä miltä tuntuu, korvat vuotaa verta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *